Att räkna ut hur mycket pengar du behöver spara och hur du odlar dina egna tillgångar kan vara utmanande. Oavsett om du är ny inom blockchain-teknik, byter från konventionell bankverksamhet eller försöker komma ur kryptofobi mitt i den globala dysterheten, här är en snabbstartsguide som hjälper dig att förstå hur du kan växa passiva inkomster på OKEx.

Sätt att tjäna passiva inkomster på OKEx

Sparande är det vanligaste sättet att samla rikedom, antingen i traditionell bankverksamhet eller i kryptomiljön. Här på OKEx kan du helt enkelt sätta in dina extra kryptovalutor i din plånbok för att tjäna extra även utan att handla eller när marknaden saknas. Med vår mervärdesbesparingstjänst kommer räntor att samlas upp varje dag från den andra dagen för insättningen, så du kan bara luta dig tillbaka och vänta på att vinsten kommer till din ficka. För närvarande stöder vi totalt 32 tillgångar för marginalhandel med besparingar, utan minimikrav på insättning och är mycket flexibelt för uttag.

Du kanske har hört talas om satsar som i huvudsak det enklaste och ett av de säkraste alternativen för att få extra inkomst, där användarna uppmuntras att hålla mynt på lång sikt för högre avkastningsbelöningar när insatsperioden löper ut. För att spela på OKEx Pool, välj helt enkelt en insatsperiod, kontrollera deras beräknade avkastningsavkastning innan du prenumererar på tjänsten och placera mynten på ditt gruv- / insättningskonto. Du får då vanliga avkastningar i motsvarande insatta tillgångar. Eller så kan du prenumerera på det nya Terminsättning tjänsten för att sätta mynt från en månad till tre månader med olika avkastning i motsvarande insatta tillgångar. Visste du att genom att delta i staking deltar du också i våra supernode-konsensusmekanismer och kommer att belönas för ditt kontos deltagande för att ge konsensus, rösta om ändringar och validera transaktioner på nätet?

Du kan också låna ut din krypto på OKEx för att få passiv inkomst. Vårt senaste C2C-lån är en öppen marknadsplats där låntagare och investerare antingen kan ta eller ge lån med ideala räntor, lånetid, tillsammans med en tillräcklig grad av transparens och säkerhet. Just nu accepterar vi Bitcoin (BTC) som säkerhet och Tether (USDT) som lånevaluta (fler tillgångar kommer att stödjas i framtiden). Det betyder att låntagare kan använda sin BTC och ta USDT för att stödja sina handelsstrategier och finansiella behov, medan investerare kan använda sin USDT för att tjäna passiva inkomster till bra räntor.

Så vad ska jag välja?

Om du vill välja en mer traditionell sparplan, gå till Besparingar – allt du behöver göra är att sätta in dina tillgångar i plånboken och du kan ta ut dem när du behöver. Men räntebeloppet du tjänar varierar uppenbarligen med antalet mynt du har.

Staking är definitivt ett annat säkert alternativ för att öka din passiva inkomst – ju längre du satsar, desto mer gör du, eller hur? Det är i teorin ett pålitligt sätt att få periodiska utbetalningar utan att behöva spendera tid på att komma ikapp marknaden för dina insatta tillgångar, du kan också ta ledig tid på andra investeringar. Trots att du erbjuder en högre avkastning än besparingar, kanske du fortfarande vill kolla in avkastningen på dina insatta tillgångar innan du åtar dig att bestämma om det är värt det. Detta gäller särskilt för svinghandlare, eftersom dina tillgångar kommer att vara låsta och inte kunna ta ut förrän insatsperioden upphör (om du valde en tidsbegränsad insats).

För C2C-lån, du visar din kärlek att följa kryptohandlare genom att maximera användningen av dina krypteringsresurser till hands. För att minimera risken för minskat säkerhetsvärde (dvs. BTC-pris här) har vår C2C-låneplattform redan inrättat en varningsnivå och likvidationsnivå för olika belåningsgrader, så att du kan låna ut dina reservmynt bekymmersfritt. Om säkerhetsvärdet sjunker under likvidationsnivån och låntagaren fortfarande inte höjer säkerhetsbeloppet stänger systemet positionen för att återbetala ränta, ränta och försenad dröjsmålsränta till dig, vilket innebär att du kommer att kunna samla in din huvudman oavsett säkerhetsvärdet sjunker.

Slutsats

Oavsett vilket sätt du sparar kan du vara säker på att vi har ett sofistikerat riskhanteringssystem för att skydda dina hårdförtjänta tillgångar. Öka din passiva inkomst idag på OKEx!

Följ OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me