Den 25 maj blev vår VD Jay Hao chefstjänsten för en dag på Twitter för att höra vad våra användare verkligen tycker om våra produkter och tjänster. Med ärlig feedback kan OKEx fortsätta förbättra och erbjuda den bästa användarupplevelsen för varje användare.

Missade du chatten? Läs vår sammanfattning nedan för att se vad Jay svarade!

Contents

1. Varför ditt börs inte ger en Livechat för handlare?

OKEx tillhandahåller för närvarande inte livechatttjänster, det är därför jag är här på Twitter och chattar med dig;), du kan också gå med i OKEx telegramgrupp:

2. Din app tillät inte mig att skapa plånbok (jag använder nu din webbmobilversion).

För plånbokstjänster, vänligen kolla här: https://www.okex.com/wallet

2. Jag vet inte om detta är nödvändigt men många användare har haft många frågor angående ordertyperna och andra siffror på #OKExFutures som jag lär dem, men jag antar att det är bäst att sätta en minförklarande stycke när du sväva vid ovanliga funktioner.

Det är ett lyckligt problem att våra användare är så intresserade av våra produkter! Du kan först rekommendera vår #OKAcademy till dem för att hitta förklaringar av ordertyper och siffror – https://bit.ly/2X0CuHN

Vi kommer att göra mer pedagogiska infografik & vids om handel de kommande månaderna.

3. Jag skulle verkligen vilja se $ ETH och / eller $ BCH om alternativ. Om möjligt, $ XRP (@E_user_L)

Jag har just pratat med OKEx-produktteamet och vi har beslutat att lägga till $ ETH-alternativ i början av nästa månad. Resten beror på marknadens reaktion. Håll dig uppdaterad.

4. Om jag är VD, skulle jag hellre lägga en köporder och sälja stopporder för att förhindra stora förluster än stopporder (@jazieph)

Vi kommer snart att tillämpa en omfattande uppgradering till vår stoppgräns & stoppa marknadsorder, vilket gör att du kan placera dina stopporder bekvämare för att förhindra stora förluster eller få vinst lättare.

5. Om jag vd skulle jag göra handeln enklare. Jag kommer att slå samman alla futuresprodukter till ett enda usdt-konto som skulle eliminera tiden för överföring av tillgångar från ett konto till ett annat. Mycket enkel och effektiv att använda och kontrollera särskilt för nya användare (@E_user_L)

Bra förslag! Vi överväger det. Håll dig uppdaterad.

6. Excel-ark med handelsdata för bokföringsändamål är uppriktigt sagt riktigt hemskt. Min erfarenhet var att siffrorna var “hårdkodade” vilket betyder att siffrorna inte är formaterade som siffror. För det andra återspeglas köp / säljdata i separata rader, t.ex. om jag köpte 10 etrar, återspeglas 20 rader, som visar + ETH och – USDT, och varje gång följer inte sekvensen av en kronologisk ordning, vilket betyder att jag måste matcha en specifik + ETH-handel med en annan – USDT-handel från kanske 3 rader tidigare. Och för det tredje är jag övertygad om att vissa handelsdata inte återspeglas, så jag måste intrapolera siffror från föregående rad (token balance, tokens sålda) och följande rad för att få mina handelsdata för en viss handel. Generellt tycker jag att de genererade excel-arken är svåra att använda och kräver mycket justering innan jag kan göra bokföring. I det här sammanhanget tror jag att Binances excel-ark är mycket lättare att hantera eftersom köpbelopp / pris / transaktionsavgifter återspeglas snyggt i en rad för en handel. Jag behöver inga belöningar, bara hoppas att OKEx kan förbättra detta eftersom det har orsakat mig problem många gånger (@ puppystabber69)

Jag har skrivit ner ditt råd. Vår produkt & tekniskt team kommer att fortsätta optimera handelsdata för att vara mer användarvänliga. Arbetar med det nu.

7. Varför separerade ni kontona speciellt för terminshandel, det skapar förvirring för nya handlare om vad man ska göra och vart man ska gå vidare. Jag tror att det är bäst att bara slå samman dem till ett konto och kanske bara använda enskilda USDT eller BTC.

Tack för din kommentar. Syftet med denna produktdesign är att hjälpa våra användare att bättre förstå vilka handelsverktyg som finns tillgängliga. Vi arbetar dock med att förbättra kontoseparationens enkelhet för att göra det också mer användarvänligt. Håll dig uppdaterad.

8. Det är bäst att sätta ett mini-förklarande stycke när du svävar över ovanliga funktioner.

Tack för rådet! Vi har lite "i" ikoner bredvid vissa termer – som Swap – som visar dess förklaringar när du svävar på den. Men jag vet att det inte räcker för alla.

Se vänster sidofält – ytterligare information – för ytterligare information vid behov.

9. Det skulle vara en bra idé att lägga till ” säljkrypto" precis som du har "köp krypto" funktion … t.ex. tredje part

@SATOS_EU Så investerare kan sälja sin krypto och överföra till sina bankkonton. (Kyc2 eller 3 måste naturligtvis.

Definitivt värt att titta på, bra förslag!

10. Så jag har använt dina handelsupplevelser i appen, fantastiskt. Men jag kommer väldigt mycket att du vill förbättra funktionaliteten. & kanske ett partnerskap eller integrering av social handel hjälper också

Thx för dina råd, för närvarande erbjuder vi användarna diversifierad handelsinformation inklusive BTC lång / kort ration, futures öppen intest, handelsvolym och etc; kolla: https: //www.okex.com/markets/futures-data/btc-usd-quarterly.

Vi ökar kontinuerligt känslorna och indexet vi kan ge för att bättre hjälpa handlare att fatta beslut (bifogad är den nya handelsdatasidan som vi håller på att lansera).

För social handel är vårt team redan på det, och jag kommer att checka in med dem inom kort.

Följ OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me