OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka.

Den här veckan på OKEx listade vi fler DeFi-tokens samt derivat för projekt som Chainlink, Maker och Synthetix, tillsammans med att starta flera nya tävlingar och kampanjer. OKEx DeFiesta gör comeback, och vi fortsätter våra OKEx Talks och DeFi Roundtable-serier och intervjuar Serums VD Sam Bankman-Fried den här veckan.

Tävlingar och kampanjer den här veckan

OKEx DeFiesta Runda 2

I den andra omgången av OKEx DeFiesta kan användare köpa och hålla $ 20 eller mer av våra utvalda DeFi-tokens – inklusive LEND, CRV, ANT, SRM, DIA och PNK – för att få 80% avkastning på årsbasis och ett $ 50-handelsrabattkort.

Kampanjen från DeFiesta Round 2 pågår till 10:00 den 29 augusti.

LINK Derivatives Trading Contest

De 300 bästa deltagarna i LINK-derivattävlingen kan vinna en andel av 50 000 USDT-prispotten. Den här kampanjen pågår fram till 3:00 UTC den 29 augusti, och användare kan delta genom att handla LINK-derivat och följa dessa regler.

QTUM-satsningskampanj

OKEx Pool lanserade officiellt QTUM-insättningstjänsten den 19 augusti. För att fira har vi också lanserat en kampanj för användare att spela och vinna trippelbelöningar och dela 5 000 QTUM (värt över $ 21 000) i bonusar.

Användare kan delta i kampanjen före 15:59 UTC den 26 augusti och kan lära sig mer här.

DOT netto insättning karneval

För att stödja DOT Denomination Split har OKEx lanserat kedjeöverföringsstöd för DOT-tokens och en nettoinsättningskampanj för användare att få 10% rabatt på insättning.

Användare kan anmäla sig till evenemanget före 03:00 UTC den 26 augusti.

Aave Net Buy LEND-kampanj

För att fira LEND-noteringen har OKEx lanserat Net Buy LEND-kampanjen, där användare kan vinna en andel av en 10 000 USDT-prispott. Registrera dig före 4:00 UTC den 27 augusti för att delta.

Nya listor den här veckan

Kleros (PNK)

OKEx noterade Kleros (PNK) den här veckan, så att användare kan sätta in PNK och börja handla den 19 augusti.

Kleros är en decentraliserad applikation byggd ovanpå Ethereum som fungerar som ett tredjepartssystem för tvistlösning för att arbitrera tvister i alla slags kontrakt..

Du kan börja handla PNK nu eller lära dig mer om noteringen.

Decentraliserad informationstillgång (DIA)

OKEx-användare i Indien kan nu handla Decentralized Information Asset (DIA) på vår plattform och få chans att vinna en andel av DIA-prispotten på 17 500 $.

DIA är en öppen källkodsplattform för transparenta, community-verifierade prisorakler för DeFi-applikationer.

Du kan lära dig mer om noteringen eller börja handla DIA nu.

Serum (SRM): Marginalhandel, besparingar och evig byte

Marginalhandel och besparingar för SRM och SRM / USDT permanent byteshandel gick officiellt live på OKEx webbplats och API från 7:00 UTC den 17 augusti..

Serum är världens första helt decentraliserade derivatutbyte med tillförlitlig tvärkedjeshandel som du får i samarbete med ett konsortium av kryptohandel och DeFi-experter.

Du kan börja använda SRM-marginalhandel och eviga byten och lära dig mer om dessa produkter.

ZRX / MKR / SNX / ANT: Marginalhandel, besparingar och USDT-marginal Perpetual Swap

Marginalhandel, sparande och USDT-marginal eviga byten för 0x (ZRX), Maker (MKR), Synthetix (SNX) och Aragon (ANT) är officiellt live på OKEx webbplats och API sedan 21 augusti..

Du kan lära dig mer information och krav på avgiftsnivå här.

Chainlink (LINK): Futures

OKEx lanserade LINK / USD och LINK / USDT futures och justerade avgiftsreglerna och nivåreglerade MMR-regler för LINKs eviga byte den 20 augusti..

Du kan börja handla LINK-futures och lära dig mer om avgiftsnivåjustering och nivåreglerade MMR-regler.

Polkadot (DOT)

Efter noteringen av Polkadots ursprungliga token på OKEx i juli är DOT-insättning nu tillgänglig. Användare kan börja handla DOT nu.

OKEx vid evenemang

Tidigare händelse: OKEx Talks – Project Serum med Lennix Lai och Sam Bankman-Fried

Den 21 augusti hade OKEx-chef för finansmarknader Lennix Lai nöjet att intervjua Sam Bankman-Fried, grundaren och VD för Serum (SRM). Du kan titta på komplett video att lära sig mer om motiv och mål bakom byggandet av Serum, dess tekniska funktioner, innovationer och framtida samarbetsplaner med OKEx.

OKExDeFi Roundtable 7

För OKEx DeFi Roundtable 7, med titeln "Nästa nivåers samhällen: En ny era av decentraliserad autonom styrning," vår vd Jay Hao pratade med Luis Cuende, medgrundare av Aragon.

Prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för detta och andra avsnitt från vår OKExDeFi Roundtable-serie.

Kommande evenemang: OKExDeFi AMA-serien: Aave

Den 24 augusti pratar vi med Marc Zeller, teknikevangelisten från Aave, för att diskutera allt om det populära DeFi-projektet. Du kan gå med i AMA från 13:00 till 14:00 UTC på vår officiella Telegram-kanal.

OKExDeFi Roundtable 8

Den 28 augusti planeras grundaren och VD för Aave, Stani Kulechov, att gå med i den åttonde delen av OKExDeFi Roundtable för att diskutera "DeFi-komposibilitet: omfamna Crypto Lending Innovations."

Användare kan prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för att se alla avsnitt från denna serie.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me