Letar du efter en omfattande marknadsplats för att köpa, handla och till och med tjäna mer krypto?

Efter lanseringen av vår efterlängtade OKChain i februari har vi äntligen slutfört byggandet av den mest allomfattande kryptotjänstplattformen i branschen. Våra breda tjänster har allt installerat för alla kryptohandlare, från att köpa din första Bitcoin till att handla med andra kryptor, maximera din avkastning eller komma ikapp marknaden, OKEx har fått dig täckt. Låt oss dyka in i kryptoresa på OKEx!

Köp krypto: Köp krypto med fiat-valutor på ett enkelt sätt

Oavsett om du vill HODL eller handla Bitcoin, är det allra första steget du behöver göra att konvertera din fiat till krypto. Vår intuitiva fiat-till-krypto-gateway är kopplad till betrodda betalningskanaler som är strömlinjeformade för att du ska kunna njuta av säker och effektiv kryptohandel.

Denna bild har ett tomt alt-attribut; dess filnamn är Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Out Buy Crypto-tjänsten stöder utbyte av 6 vanliga tokens– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) och OKB med 30 fiatvalutor i över 180 länder och områden, inklusive USD, EUR, GBP, RUB, TRY och mer. Vi har samarbetat med de 6 mest pålitliga betalningskanalerna, inklusive den globala ledaren Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo och MoonPay, för att erbjuda upp till 17 betalningsalternativ som omfattar VISA, MasterCard, banköverföring, Apple Pay och mer , tillhandahåller snabba och pålitliga tjänster för att hålla dina pengar och transaktioner säkra.

Under hela transaktionen krävs ingen KYC-verifiering på OKEx. Således kan du hoppa över alla verifieringsprocedurer för att köpa din krypto och börja handla spot och en rad derivat direkt på OKEx efteråt.

Handelsmarknader: Handla som en professionell

Eftersom blockchain-tekniken fortsätter att utvecklas och antas, blir fler tokens tillgängliga för marknaden för handel. På OKEx är vi engagerade i att tillhandahålla en resursfull, användarvänlig och kompatibel plattform för handel och hjälpa blockchain-projekt att växa. Med din nyutbytta krypto kan du handla större kryptovalutor på vårt omfattande fläck och derivat marknader, inklusive marginal, terminer, evig byte, och den senaste lanseringen, alternativ handel.

För närvarande erbjuder våra branschledande terminsprodukter omvänd eller omvänd kontrakt med olika avvecklingsdatum efter eget val, inklusive varje vecka, som utkommer varannan vecka, kvartals, och två kvartalsvis tillsammans med ett brett urval av ordertyper, så att användarna kan njuta av stor flexibilitet när de utformar sina strategier för att maximera vinster och minska risker. Dessutom erbjuder vår spotmarknad 290+ handelspar och 10x hävstång för marginalhandel.

Verktyg för tillgångshantering: Alla verktyg du behöver för att lagra tillgångar, bevara värde eller få extra för din kryptoportfölj

Sätt att generera extra inkomster i blockchain växer och blir populära varje dag. Förutom köp-och-HODL-mentaliteten kan du faktiskt bygga en passiv inkomstplan och arbeta dig upp till större besparingar. Förutom våra kända handelsmarknader, erbjuder vi en mängd mervärdestjänster för användare att tjäna extra krypto.

EARN är en helt ny tjänst som samlar alla våra ekonomiska erbjudanden på ett enda ställe så att användarna kan använda sina reservmynt för att få extra. Användare kan använda Besparingar att automatiskt odla tillgångarna i sin plånbok utan handel; använda sig av Staking att hålla mynt för att få högre avkastning i OKEx Pool, en innovativ gruvpool som ger stabila och transparenta gruvtjänster med flera valutor; eller använd Terminsättning att samla in passiva inkomster genom tidsbegränsad insats.

OKEx Academy: Utnyttja blockchain-kunskap och marknadstrender

OKEx är mer än bara en handelsplattform. Vi förstår att användare ibland kan vara frustrerade över att navigera i kryptovärlden, det är därför vi vill bygga en öppen utbildningsportal som ger ett brett utbud av blockchain-kunskap för alla. Oavsett om du är kryptostarter eller avancerad handlare, här på OKEx Academy kan du lära dig allt om blockchain, handelsstrategier, marknadsanalys och naturligtvis tutorials för att komma igång med OKEx.

Upplev det bästa av OKEx idag!

Följ OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me