Trotsa oddsen

Medan världen kämpar för att anpassa sig och uthärda, genom den pågående COVID-19-pandemin, finns det ett fåtal utvalda företag som har lyckats fortsätta på en väg mot framgång.

Istället för att fokusera på prövningar och känslor av COVID-19, kommer vi att ta en kort titt på några av dessa företag, som befinner sig frodiga under svåra tider.

MERJ

Först är MERJ Exchange. Detta Seychellerbaserade börs har etablerat sig som en ledare inom den växande digitala värdepapperssektorn. Inte bara stöder de en mängd digitala värdepapper på sin plattform, de gör det på ett reglerat sätt.

Deras potential understryks genom bara en snabb blick på deras senaste tillväxt. Företaget anteckningar att medan de flesta av världens börser såg en nedgång på 7% i kapitalisering under det senaste året, kunde de uppnå en tillväxt på 325%.

MERJ: s vd, Edmond Tuohy, tog sig tid att kommentera sin nyligen setta tillväxt och sade: ”Denna enorma tillväxt som vi ser är en återspegling av den snabba takt som finansmarknaderna skiftar mot mer effektiva strukturer … MERJ stör traditionell börsmodell, bryta ner gränsöverskridande barriärer och effektivisera processer, vilket i slutändan minskar kostnader för både investerare och börsnoterade företag ”

Som ett reglerat börs som är värd både för traditionella och digitala värdepapper verkar MERJ vara väl positionerat för att lyckas i både nu och framtid.

Vem är MERJ Exchange?Vem är MERJ Exchange?

Titta på den här videon på YouTube

LiquidPiston

Detta Bloomfield, Connecticut, baserade företag har nyligen slutfört, det som tippas som, en av de snabbaste Reg. CF höjer, hittills.

Den teknik som erbjuds av LiquidPiston bygger på tanken att roterande motorer har outnyttjad potential på ICE-marknaden. Där tidigare exempel, som den vanliga Wankel-designen, misslyckades, ser LiquidPiston ut att lyckas. Deras ansträngningar har resulterat i att motorer skryter,

  • Skalbara kraftband
  • Kompakt design
  • Integration av hybridfordon
  • 30% högre effektivitet än gas & diesel

Hosted via StartEngine, LiquidPiston crowdfunding kampanj kunde locka över 3000 investerare att delta på bara 9 timmar. Resultatet?

  • Värdering på 51,6 miljoner dollar
  • Insamlade 1,07 miljoner dollar

Med lovande tillämpningar inom både militär- och flygindustrin har nästa generations rotationsmotorer designade av LiquidPiston en ljus framtid. Företaget noterar att de avser att maximera potentialen i sin teknik genom insatser som inkluderar licensavtal.

I en tid där VC har torkat ut, som många konstaterar, är LiquidPistons förmåga att inte bara uppnå sitt mål utan på rekordtid en imponerande bedrift.

Startmotor

För sent har crowdfunding-plattformar verkligen drivit berättelsen att de är portvakterna för finansiering under sådana tider. Med den ovannämnda LiquidPiston-höjningen verkar de vara på något.

StartEngine VD, Howard Marks, säger,

”Jag är glad att Liquid Pistons höjning lyckades. Faktum är att Liquid Pistons höjning är den snabbaste Reg CF-kampanjen genom tiderna på vår plattform … StartEngines uppdrag är att hjälpa företagare att uppnå sina drömmar, och jag hoppas att Liquid Piston kan använda de $ 1,07 miljoner som de samlat in och deras tusentals nya investerare för att uppnå deras. ”

Ytterligare cementering av denna berättelse är det nyligen meddelade att Kevin O’Leary, alias Mr. Wonderful, har blivit en crowdfunding-omvandlare; Så mycket att han nu inte bara har blivit en investerare i StartEngine utan också en aktiv lagmedlem.

Mr. Wonderful anpassar ansträngningar till Equity Crowdfunding Platform ‘StartEngine’

Mr. Wonderful går med i StartEngineMr. Wonderful går med i StartEngine

Titta på den här videon på YouTube

Alternativa erbjudanden

Medan de företag som listas här idag varierar mycket vad de har att erbjuda, finns det ett gemensamt drag bland dem – ett alternativ till normen och ett framåtblickande perspektiv.

MERJ har beslutat att digitala värdepapper kommer att ha en framträdande plats i framtiden för investeringar. De har tagit denna hållning och byggt en lovande plattform för att stödja dem.

StartEngine har beslutat att små och medelstora företag – särskilt under turbulenta tider – kan dra mest nytta av kapital som genereras genom crowdfunding; Snarare än den mer traditionella “VC” -vägen.

LiquidPiston har beslutat att det verkligen finns en plats för förbränningsmotorer som går framåt. Nyckeln till att detta fungerar? Perfektionera det som en gång kallades för en radikal och lovande design (roterande motorer).

Genom att bryta sig loss från mögel har dessa företag lyckats, både, fascinera och locka investerare att bana väg för fortsatt framgång.

I andra nyheter

Även om de företag som diskuteras här kan blomstra, finns det fortfarande en mängd problem som har uppstått under pandemin. Följande artikel tittar på några av de frågor som har fångat vårt öga under denna tid.

COVID-19-effekten

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me