bitcoin pris förutsägelse bull marknaden

Contents

Dagens Live Bitcoin-pris: BTC / USD-marknadsvärden i realtid

Var går priset på Bitcoin på väg? Över 50 branschflyttare och shakers väger in med BTC-prognoser

Fråga någon i kryptovärlden vad deras bitcoin-förutsägelse är och de har säkert en prognos, eller hur?

Medan 2018 såg priset på Bitcoin snubblar från dess högsta nivå i december 2017 på $ 19,893 BTC / USD ner till $ 3131, hittade det äntligen en gnista av den 15-månaders ‘krypto-vinter’ björnmarknaden i april 2019.

Efter att ha stigit över $ 5.000 + till ett år på $ 13.387 enligt CoinMarketCap (juni) har kryptovalutan nummer 1 efter marknadsvärde kunnat klara stormen och dysterstormen genom att hålla sig flytande och sväva runt $ 8 000 – $ 12 000-serien hittills . Men nyfikna sinnen vill veta vad som är nästa för $ BTC?

MTC är tacksam för dussintals trovärdiga kryptoanalytiker, noterade experter och framstående personligheter som gav oss sina futuristiska bitcoin-prisinsikter. Att undersöka hela samlingen av BTC-prisförutsägelser blir intressant när frågande åskådare börjar komma till den ständigt utvecklande kryptoindustrin.

När allt kommer omkring kostar det ingenting att ge en formell prognos så följande är helt enkelt ett roligt att underhålla bäst av listan. Utan vidare ado, låt oss hoppa rakt in i sakens hjärta och sikta igenom krypteringssamtal.

Denna bitcoin-prognosöversikt är sammanställd i fyra olika avsnitt:

 1. Över 50 $ BTC-prisprognoser från kryptopåverkare, handlare, analytiker och döda
 2. bitcoin-prishistorik 2009 – 2019, år för år (se var BTC har varit, för att veta vart den ska)
 3. vad som påverkar priset på bitcoin; marknadsvolatilitet, brist på utbud / efterfrågan, värde kontra spekulation)
 4. topp 50 bitcoin priskatalysatorer som kan utlösa nästa BTC / USD bull market körning 2019 och 2020

Topp 50 Bitcoin-prisförutsägelser: 2019, 2020-2024 Prognoslista

Efter den mest populära listan över BTC-förutsägelser, var noga med att undersöka tidslinje för bitcoin-prishistorik av händelser och granska den samlade checklistan för topp 50 bitcoin priskatalysatorer alla kryptoentusiaster bör vara uppmärksamma på 2019. Bitcoin-halveringen 2020 är också värt att se varför många trogna bitcoinledare kan förstå följande förutsägbara prognoser. Denna katalog över anmärkningsvärda påverkare kommer kontinuerligt att uppdateras när förutsägelser offentliggörs.

Låt Master The Crypto veta i kommentarerna hur din kristallkula matchar dessa kända bitcoiners; allt från kryptokändisar till BTC / USD-experter till offentliga handelsanalytiker och till och med industrins insiders, kolla in 2019 års lista över profetiska Babe-Ruth-liknande krypto-samtal till månen..

Följande resurs för 2019 är ett massivt kompendium av expertutlåtanden / hot tar om vad de tror är i väntan på Bitcoin på kort och lång sikt. Svaren är ganska varierade i intervall, med vissa förutsägelser att BTC kommer att skala över 20 000 $ riktmärke med lätthet 2020 och andra offentliga personer tror att det # eftertraktade kryptomyntet kan se en prispunkt på 100 000 till 1 miljon dollar inom de närmaste 10 åren.

Med det sagt måste det förstås att även om dessa experters åsikter baseras på en mängd kvantitativa datapunkter, vänligen erkänn den inneboende volatiliteten på bitcoinmarknaden och vet att dessa BTC / USD-prognoser inte bör betraktas som finansiella investeringsrådgivning.

Ta en genuin titt på den kronologiska tidslinjehistoriken för bitcoins pris för att se var det har varit att veta var och varför alla dessa kryptovalutapåverkare förutsäger så höga BTC / USD-värden i framtiden.

1. Anthony ‘Pomp’ Pompliano (Bitcoin Permabull)

Medgrundare av Morgan Creek Capital är ett av de mest respekterade namnen när det gäller kryptorelaterade råd (vilket visas av hans 250k + -följande på Twitter). Enligt hans uppfattning pekar all finansiell information som förknippas med Bitcoin för närvarande på det faktum att valutan sannolikt kommer att skala upp till en prispunkt på cirka 50 000 US dollar i slutet av 2022.

Några av de faktorer, enligt Pomps uppfattning, som för närvarande verkar ha stor påverkan på BTC: s pris inkluderar:

 • Paraboliska ökningar av värdet på Bitcoin som tar tid att stabilisera sig.
 • Bearish marknadsförhållanden som verkar smyga in gång på gång.

Slutligen nämner det också att Mark Yusko, Pomps partner i brott på Morgan Creek också tror att Bitcoin lätt skulle kunna skala över 75 000 dollar i slutet av 2020.

2. John McAfee (The Crypto Crusader)

Mannen, myten, legenden. Vad kan du säga om John McAfee som inte redan har sagts? McAfee är en pionjär inom digital säkerhet som revolutionerade hur människor skyddade sina datorer och bärbara datorer tillbaka i slutet av 90-talet och början av 2000-talet. Sedan dess har han skjutit in i världen av blockchain / crypto och har gjort många outlandish förutsägelser om priset på Bitcoin.

Till att börja med tror han att BTC är på väg upp till 1 miljon dollar i slutet av 2020 – en förutsägelse som låter ganska dumt först men när man tänker på den relativa noggrannheten hos McAfees tidigare påståenden ges man åtminstone att höra mannen ute. I detta avseende bör det påpekas att John 2016 och 2017 uttalade otvetydigt att stora saker väntade på Bitcoin och att flaggskeppskrypto snart skulle vara värt 5 000 dollar. Lite visste han att Bitcoin i slutet av 2017 skulle nå sitt högsta värde på 20 000 USD (ungefär).

3. Jefferey LIU Xun (VD för XanPool)

Jefferey Xun, VD för XanPool – en omedelbar P2P fiat-gateway som inte kräver vårdnad – tror att BTC på kort sikt sannolikt kommer att gå ner på grund av vissa faktorer som minskande finansieringsräntor, contango, etc. Han är också av åsikten att ett antal andra altcoin-erbjudanden inom en snar framtid sannolikt kommer att gå ner också – en trend som har varit ganska synlig de senaste 12 månaderna. När det gäller framtiden för altcoin-marknaden i allmänhet, tillägger Xun

”Altcoins kommer att förlora sitt marknadsvärde på grund av att vissa nyare tillgångar / digitala erbjudanden kommer in på marknaden. Tänk på projekt som Pokla, Eth 2.0 etc … i huvudsak företag som var värd för ICO 2017 och då och som inte har lanserat sin produkt ännu. När dessa produkter äntligen går live kommer de att få dominans mot massor av befintliga alts, och kanske till och med Bitcoin. ”

4. Max Keizer

En av de tidigaste förespråkarna för alla saker Bitcoin, Max Kiser har pratat om den främsta digitala valutan eftersom marknadsvärdet låg till en låg prispunkt på cirka 3 dollar. Dessutom är han värd för ett program som kallas ‘Keizer Report’ – en finansiell orienterad talkshow som gång på gång har belyst fördelarna med kryptoteknologi samt utsatt för den partiska inflationspolitiken hos centralbanker över hela världen.

När det gäller Bitcoins monetära potential tweetade Kaiser nyligen att digital valuta är redo att bryta förbi sin tidigare ATH och klättra upp till cirka 28 000 dollar snart.

5. Spåra Meyer

Veteraninvesteraren ‘Trace Meyer’ som har gjort en förmögenhet för sig själv inom olika traditionella marknadssektorer har varit en stor förespråkare för Bitcoin under lång tid nu. Meyer släppte sin första pro-BTC-blogg redan 2011 – en tid då den digitala tillgången handlades för cirka 0,25 USD per token. Dessutom, i slutet av förra året, den maverick entreprenören / ivrig försvarare av yttrandefrihet släppte en tweet där han hävdade att han med sina unikt utformade förutsägelsealgoritmer var helt säker på att priset på Bitcoin skulle nå 115 000 dollar i den kommande framtiden.

6. Tom Lee

Fundstrat Global Founder Tom Lee ses av många från det globala finanssamhället som en flerårig kryptotjur. Detta beror på att Lee ofta har gjort djärva påståenden om framtiden för olika kryptovalutor – med många av dessa förutsägelser faller platt på ansiktet. Med detta sagt är det inte som om Lees investeringsrådgivning inte har varit på plats många gånger tidigare.

På tal om ämnet BTC: s framtida värdering nyligen hävdade Fundstrat VD att priset på en enda token på grund av den främsta digitala valutans ökande gruvkostnader ganska enkelt skulle kunna skala upp till cirka $ 25.000 $.

7. Bobby Lee

Styrelseledamot i BTC Foundation och grundare / VD för BalletCrypto – Bobby Lee – är en av få experter som noggrant har förutsagt att Bitcoin kommer att hamna runt $ 3 000 varumärke någon gång under början av 2019. I detta avseende tror Lee nu att flaggskeppets kryptokoin kommer att uppleva en tjurkörning under 2020 som kommer att hjälpa till att pressa priset uppåt ganska snabbt. Inte bara det, men han hävdar också att BTC i slutet av 2021 kommer att nå en topp på 333 000 dollar innan han kraschar en gång till och sjunker till cirka 40 000 dollar.

8. Andy Hoffman

Hoffman är en kryptokonsult samt VD för Coingoldcentral. Dessutom arbetade han mellan 2011 och 2017 som marknadschef för en stor, respekterad guldförhandlare, Miles Franklin. När han utarbetade sina åsikter om Bitcoin framtid sa han till MasterTheCrypto:

”Det uppskattas att den globala obligationsmarknaden för närvarande värderas till drygt 100 biljoner dollar, varav 15% är negativavkastande – medan den totala utestående fiatvalutan är $ 90 biljoner, det totala börsvärdet $ 80 biljoner och marknadsvärdet för allt guld någonsin bryts 9 biljoner dollar. Bitcoin är en mycket överlägsen värdeförmögenhet än guld, så jag förväntar mig att det en dag kommer att vara värt mer än guld. Det kan också med tiden övervinna några av funktionerna i äldre tillgångar, vilket gör det värt betydligt mer. Således är min “konservativa” uppskattning att den inom fem år kommer att vara värd minst 5 biljoner dollar, eller mer än 250 000 dollar / BTC. “

9. Russell Okung

Att se NFL-stjärnan Russell Okungs namn tillsammans med de av erfarna kryptospelare som Trace Meyer och Bobby Lee kan tyckas ganska roligt i början, men Los Angeles Chargers vänster tackling har varit en av de mest högljudda stödjare av Bitcoin under det senaste året eller så. Till att börja med lämnade han in en officiell begäran till NFL om att låta spelare få sina betalningar i krypto (om de så önskade). Inte bara det, men han har också kunnat övertyga andra etablerade sportiga stora peruker som Buffalo Bills Quarterback Matt Barkley att gå med i kryptotransporterna.

Tidigare denna månad var Okung värd för en Bitcoin (BTC) -konferens i Los Angeles för att sprida medvetenhet om kryptovalutor i allmänhet. Evenemanget deltog av vem som är vem av krypto inklusive:

 • Bitcoin-utvecklaren Jimmy Song
 • Anthony Pompliano
 • Crypto-investerare och podcaster Peter McCormack.

10. David Drake

Drake, som är grundaren av LDJ Capital, tror att medvetenheten om krypto fortsätter att växa, skulle det inte vara förvånande att se Bitcoin bli allt dyrare. I detta avseende tror han att BTC i slutet av året kommer att stiga till en prispunkt på cirka 30 000 dollar. Inte bara det, hans optimism verkar genomsyra bortom Bitcoin i en mängd andra altcoins – som han tror kommer att spela en ständigt ökande roll i det dagliga livet i den globala ekonomiska sektorn..

11. Jeet Singh

Den indisk-amerikanska affärsentreprenören Jeet Singh är förmodligen mest känd för att vara medgrundare av Art Technology Group – en satsning som banade väg för användningen av programvara och andra digitala tekniska medier inom e-handelsmarknaden under början av 90-talet. Projektet var oerhört framgångsrikt och kom till Singh och hans partner Joseph Chung framför och i centrum för det globala finansstadiet.

Enligt Singhs uppskattning kommer Bitcoin sannolikt att drabbas av en period av volatilitet på kort sikt – vilket kommer att få den främsta digitala tillgången att flyta runt 10k-märket under en längre tid. Efter denna period tror han att tillgången kommer att skala upp över $ 50.000 tröskel. Slutligen nämns det också att Singh under de senaste sex åren har arbetat uteslutande som kryptovalutaportföljförvaltare.

12. Tim Draper

Grundare av flera etablerade satsningar som Draper Associates och DFJ, Tim anses allmänt vara gudfadern för viral marknadsföring – främst på grund av sin användning av onlinemedier som Skype, Hotmail, etc. Under de senaste 2-3 åren har han varit en högljudd förespråkare för allt krypto och tror att priset på Bitcoin sannolikt kommer att nå en mammutprispunkt på $ 250 000 i slutet av 2022.

13. Vinny Lingham

Lingham, som är styrelseledamot i BTC Foundation samt medgrundare av Civic, tror att Bitcoins värde är avsett att fortsätta stiga och så småningom gå igenom flera ”boom and bust” -cykler. I detta avseende citerades han:

“Bitcoin är för närvarande prissatt till 2,5% chans att vara värt $ 100k eller. 25% chans att vara värt $ 1m.”.

Även om Lingham är mycket optimistisk om priset på Bitcoin, har han ingen tidslinje för när den främsta kryptotillgången kommer att börja sin uppgång och nå sina avsedda ekonomiska höjder. Till att börja med, eftersom BTC är både en knapp och värdefull vara, kommer dess värde att fortsätta öka. Men Lingham medger att för att alt-valutans värde ska stiga måste den gå från att bara vara en digital vara till att bli en värdebutik såväl som ett legitimt transaktionsmedium..

14. Cameron Winklevoss

Cameron och hans bror Tyler Winklevoss är ansvariga för att upprätta Gemini – en av världens mest betrodda plattformar för utbyte av kryptovalutor. I det avseendet har Cameran varit hausse på BTC (liksom en mängd andra digitala tillgångar) från början. Inte bara det, bröderna har fungerat som några av de första vanliga förespråkarna för denna växande tillgångsklass.

När det gäller Bitcoins framtida marknadspotential har Cameron gång på gång uttalat att det på grund av tillgångens långsiktiga SOV-fastigheter har potential att snabbt få värde och till och med nå en prispunkt på 320 000 dollar per token under de närmaste decennierna..

15. Kenneth Rogoff

Ex-chefen för IMF (Internationella valutafonden) är inte en stor tro på kryptos kraft. I grund och botten tror han att på grund av användningen av Bitcoin för skatteflykt och penningtvättsändamål kommer kryptoindustrin som helhet att möta en ökande mängd värme från tillsynsmyndigheter över hela världen – något som så småningom kommer att leda till nedgången av tillgångsklassen helt. I ämnet citerades Rogoff:

“Jag tror att Bitcoin kommer att vara värt en liten bråkdel av vad det är nu om vi är på väg ut om 10 år framöver … Jag skulle se $ 100 som mycket mer sannolikt än $ 100.000 om tio år framöver.”

16. Bill Gates

Miljardären som regelbundet har uppträtt på listan över världens rikaste individer har varit en kryptohater sedan Bitcoin kom i framkant redan 2011. Till exempel för några år sedan gick Gates på rekord för att konstatera att tillgångsklassen var en ren investering av ” större idiotteori ”. Och även om han aldrig har gett en officiell prisförutsägelse för Bitcoin, är han ganska säker på att tillgången kommer att bli värdelös de närmaste åren..

17. Joe Davis

Davis är en respekterad ekonom som tror att det finns goda chanser att Bitcoins pris kan sjunka till noll de närmaste åren. Dessutom påpekar han att eftersom BTC: s pris bara baseras på spekulation är det föremål för galna prissvingningar.

Slutligen anser Davis – som för närvarande fungerar som chef för Vanguards investeringsstrategigrupp – att människor bara borde lägga sina pengar i traditionella investeringsfordon som är kända för att ge sina ägare en definitiv avkastning. Davis säger vidare att Bitcoin är en dålig värdebutik på grund av sin volatilitet och råder folk att bara investera i beprövade tillgångar.

18. John Pfeffer

Pfeffer Capital-partnern har gång på gång visat sitt stöd för Bitcoin eftersom han tror att den digitala valutan är en av de första lönsamma tillgångarna som har makten att helt ersätta guld.

Dessutom har han tidigare nämnt att om BTC verkligen blir ett vanligt värde-värde, skulle det inte vara förvånande att se värdet av en enskild token växa förbi $ 700.000. För att säkerhetskopiera sina påståenden släppte han nyligen en del statistik: Pfeffer uppgav att om BTC på något sätt kunde ersätta alla världens privatägda guldmetaller (uppskattningsvis värd $ 1,6 biljoner), så var Bitcoin i omlopp (vid den givna tidpunkten. ) skulle bli värd 90 000 dollar per styck – en prispunkt där den främsta digitala valutan fortsätter att öka i värde.

19. Alexey Ermakov

Ermakov är VD för Aximetria, en mobil plånbok och nästa generations finansiella tjänst för traditionella och kryptotillgångar. Enligt hans uppskattning kommer Bitcoin att bli ett av de viktigaste medlen för att bevara välstånd när vi går in i framtiden – särskilt när människor över hela världen övergår till ett digitalt sätt att driva sin ekonomi. Dessutom tror han också att kryptovalutor (särskilt Bitcoin) över tiden kommer att fortsätta att få fart och blomstra på grund av det enkla faktum att BTC är ett av få finansiella instrument som lätt kan överföras över internationella gränser utan några begränsningar.

Enligt Ermakovs uppskattning skulle det inte vara förvånande att se Bitcoin nå en prispunkt på $ 70.000 de närmaste åren.

20. Leonid Matveev

Enligt Matveev, chefen för Trending Analytics for Waves, påverkar många faktorer kryptovalutamarknaden vid varje given tidpunkt – med en av de viktigaste är den verkliga användningen av kryptovalutor. På grund av översvämningen av denna marknad de senaste åren tror han dock att mer än 95% av alla nuvarande kryptovalutor kommer att vara borta för alltid inom de närmaste 10 åren. Matveev sa till MasterTheCrypto:

”Hittills kan få valutor tävla med Bitcoin. Tro på den nya tekniken för värdeöverföring bekräftas av den relativt breda användningen av Bitcoin över hela världen. Flera faktorer tjänar som drivkraft för tillväxten i bitcoin popularitet. ”

Dessa faktorer inkluderar:

 • Utveckling av ett infrastrukturellt ramverk som tillåter användare att byta Bitcoin mot fiat-pengar.
 • Växande behov hos finansmarknadsaktörer vid diversifiering av risker. Till exempel korrelerar inte nya typer av tillgångar – till exempel Bitcoin – med traditionella värdepapper, vilket gör investeringar säkrare.
 • Det globala utbytet av skatteinformation tvingar människor som vill hålla sina sparanden dolda och leta efter andra sätt att fly.

21. Craig Russo

Craig är grundaren av PEER, en Boston-baserad start bakom det populära krypto / spelmediet SludgeFeed. Enligt denna uppskattning kommer Bitcoins pris att fortsätta att överträffa andra alternativa tillgångsslag under de närmaste åren. På kort sikt (1-2 år) säger han att han inte skulle bli förvånad över att se BTC-handel i $ 20-30K-intervallet och ta ut tidigare all-time-toppar. Inte bara det, men han tror också att med inflödet av institutionella dollar och mer likvida terminsprodukter kommer flaggskeppskryptovalutan att börja se en minskning av dess volatilitet – vilket gör att priset på Bitcoin kan bevittna mer utsträckt beteende på dessa nivåer.

Med detta sagt gör Russo det helt klart att han inte är en av de människor som tror att en global ekonomisk nedgång kommer att vara hausse för Bitcoin. I detta avseende berättade Russo för MasterTheCrypto:

”I slutet av dagen har Bitcoin bara funnits i en riskfylld makromiljö och jag tror helt enkelt inte att investerare kommer att fortsätta att hålla fast vid BTC om vi ser en krasch på aktiemarknaderna.”

22. Michael Poutre

Michael Poutre är en respekterad branschledare som för närvarande fungerar som Managing Partner på Terraform Capital – en investeringsfond som fokuserar på att utveckla blockchainföretag. Han belyste sina tankar om Bitcoins framtid och berättade för BEG att det faktum att den främsta digitala tillgången har stabiliserats runt 10 000 USD är tillräckligt bevis för att det är här för att stanna – en punkt som förmodligen kunde ha argumenterats för bara några år sedan . Vidare betonar Poutre det faktum att regeringar runt om i världen börjar anamma fördelarna med digitala valutor, vilket leder till att Bitcoin långsamt ses av många som “digitalt guld” (samt ett bra säkringsalternativ sjukdomskänsla). I många fall har Bitcoin visat sig vara en effektivare häck än guld. Han sa vidare till MasterTheCrypto:

”Medan 17 miljoner (eller så) av de 21 miljoner Bitcoins har bryts, finns det faktorer att tänka på som kan och bör påverka prisrörelsen. Det aktuella priset på Bitcoin återspeglar marknadsvärde för alla kända gruvmynt, men vid något tillfälle kommer vi att börja prissätta Bitcoin baserat på det ”tillgängliga flottatet” – och detta kan orsaka en generös prisökning. Terraform tror att priset på Bitcoin kommer att fördubblas från de nuvarande priserna under de närmaste 6 månaderna, och vi har ett 24-månaders prismål på 50 000 USD per BTC. ”

23. Nicholas Pelecanos

Pelecanos är en av NEM Ventures primära rådgivare och har varit en del av det globala kryptoekosystemet från början. Enligt hans uppfattning kommer Bitcoin att bevittna flera konkreta prisökningar under sin medellånga till långsiktiga framtid på grund av vissa faktorer som:

 • Den globala nettoskuldvolymen når rekordhöjder.
 • Tekniska indikatorer som obligationsränta som signalerar en inkommande finanskris.

Enligt Pelecanos anser de ovan nämnda faktorerna en skrämmande bild av framtiden. Således tror han att en majoritet av centralbanker och regeringar runt om i världen redan kan se den inkommande krisen och är medvetna om att de, till skillnad från 2008, inte har någon möjlighet att rädda banksystemet. Han sa vidare till MasterTheCrypto:

”I händelse av en bankkris tillåter Bail-in-lagar bankerna att frysa en del av besparingarna från sina användares konton och sedan kreditera sina användare med bankaktier (som under en finansiell kris kommer att tappa större delen av sitt värde) . När människor blir medvetna om att deras banksparande inte är säkra kan jag se stora kapitalinflöden till Bitcoin. Om Bitcoin bara kan locka till sig 5% av det globala hushållssparandet, förväntar vi oss en 7x ökning från dagens pris eller 58 000 $ BTC. Jag kan föreställa mig att negativa räntor skulle ha en liknande effekt. ”

24. Serena Williams

Den globala kvinnotennisikonen släppte en tweet för några månader tillbaka om att hon har investerat en del av sitt livs intäkter i Bitcoin. Inte bara det, via ett Instagram-inlägg tidigare i år avslöjade sportikonen också för sina anhängare att hon i hemlighet hade lanserat ett investeringsföretag som heter ‘Serena Ventures’ redan 2014 – genom vilket hon gjorde investeringar i Coinbase. Och medan Serena inte har angett ett exakt antal om hur långt Bitcoin-värdet kan öka i framtiden, visar hennes stöd i sig för flaggskeppskryptokoinen att valutan är avsedd för stora saker i framtiden.

25. Ashton Kutcher

Skådespelaren och engångsmodellen ”Ashton Kutcher” lanserade sitt eget riskkapitalföretag – A-Grade Investments – för nästan ett decennium tillbaka. Som en del av hans professionella sysselsättningar lade Kutcher in en obeskriven summa pengar i BitPay redan 2013. Inte bara det, året därpå deltog han i en 12 miljoner dollar finansieringsrunda för BitGo – ett blockchain-cybersäkerhetsföretag.

Enligt Kutchers uppfattning är krypto en aveny som får människor att känna sig säkra på sin rikedom, och i synnerhet Bitcoin är en tillgång som har potential att helt förnya hur det globala ekonomiska systemet fungerar.

26. Murad Mahmudov

Värd för ‘On the Record’ – en podcast som innehåller några av de största namnen från kryptovärlden – Murad tror att Bitcoin kommer att skala upp till det allra senaste inom de kommande 12-16 månaderna. Dessutom nämner det att han under ett av hans senaste samtal med Tone Vays påpekade att Bitcoin snart skulle stiga över 20 000 dollar, ett uttalande som Vays enades om att säga:

“Det finns 40% chans att detta händer nästa år.”

27. Jim Blasko

Blasko är grundaren av Bitcoin Talk Radio och har varit hausse på Bitcoins monetära utsikter i nästan ett decennium nu. Enligt dessa beräkningar kan den digitala tillgångens framtida ekonomiska värde sträcka sig mellan $ 100.000 och $ 200.000 i slutet av 2020 eller början av 2021. Utvecklar hans ställning lite längre, påpekar Blasko att på grund av Bitcoins gruvbelöning halveras (från 12,5 Bitcoins per block som bryts till 6,25 Bitcoins) det skulle inte vara chockerande att se att mer och mer FOMO genomsyrar marknaden gradvis – vilket får priset på den digitala valutan att stiga till nya höjder.

28. Robin Singh

Koinly.io-grundaren tror att Bitcoins räckvidd har ökat tillsammans med priset, så det finns ingen anledning att anta att det kommer att sakta ner på lång sikt. Med detta sagt sa han till MasterTheCrypto att tillgångens kortvariga pris beror starkt på om projekt som Vågen gör det till allmänheten – och tas emot med entusiasmen som matchar all hype som för närvarande kring detta kommande stabila mynt erbjudande.

Dessutom påpekar Singh att intresset från stora företag kommer att fortsätta spela en stor roll i Bitcoins prishöjning 2019 men den överväldigande lanseringen av Bakkt för bara några dagar sedan har visat att inte alla hype kring detta utrymme borde tros – särskilt eftersom BTC har minskat med över $ 2 000 sedan lanseringen.

”Min prisprognos för 2020 baserat på nuvarande marknadsförhållanden skulle vara runt $ 8 000. Men då är BTC återigen flyktig och om Vågen släpps kan priset mycket väl nå $ 15-20 000 dollar. ”

29. Joe DiPasquale

Enligt DiPasquales uppfattning kan BTCs pris ligga mellan 10 000 och 100 000 dollar under de närmaste 5 åren. Detta beror på att han tror att de olika grundläggande faktorerna som är förknippade med den främsta altvalutan är extremt troliga att förändras med tiden.

30. Matias Dorta

Grundare av ICO Informer, Dorta tror att i slutet av nästa år kommer priset på Bitcoin att sväva runt $ 30.000 + regionen. Detta beror på att han förutser att flera länder antar kryptotillgången som en reservvaluta före slutet av det kommande decenniet. Dessutom uppgav han också i en intervju att när vi går in i framtiden kommer berättelsen “digitalt guld” förknippad med Bitcoin att fortsätta att få mer och mer dragkraft..

31. Bobby Ullery

Ullery, CTO för kryptoföretaget Waysay, är en stor anhängare av de främsta digitala tillgångarna som Bitcoin och Ethereum. Enligt hans beräkningar kommer de ovannämnda valutorna att dela ett marknadsvärde på 4,5 biljoner dollar fram till 2020. Inte bara det, men Ullery tror också att 2020 (en tid då det kommer att vara cirka 18 375 000 BTC i omlopp) kommer priset på en enda Bitcoin att stiga till 61.900 dollar.

32. Fred Schebesta

Fred Schebesta är förmodligen mest känd för att vara medgrundare och VD för Finder – ett mediauttag som har en anständig närvaro inom världen av kryptofinansiering. Han tror att Bitcoins pris har potential att explodera i slutet av 2020, men för tillfället kommer valutan sannolikt att fortsätta att sväva runt $ 10.000-regionen.

33. Fran Strajnar

Fran är förmodligen mest känd för att vara grundare och VD för Crypto / Blockchain-företaget Techemy Ltd. Han har en ganska optimistisk syn på BTC och tror att flaggskeppskryptovalutan i början av 2020 kommer att kunna bryta förbi 200 000 $ märke. Hans uppskattningar baseras på det faktum att antagandet av BTC (som har ökat ganska snabbt de senaste åren) är direkt proportionellt mot priset.

34. Sam Doctor

Fundstrats Quant Strategist Sam Doctor är en Bitcoin-tjur som tror att utbredd kryptogruva kan leda till en sänkning av priset på BTC / USD-paret samtidigt som förhöjningskvoten för tillväxten för den främsta digitala valutan ökar. Dessutom, enligt en nyligen tweet av Doctor, tror han att Bitcoin kommer att stänga året till en prispunkt på cirka 36 000 $.

35. Jack Dorsey

Jack Dorsey, medgrundare av Twitter, är en stor anhängare av Bitcoin – främst för att han själv äger en massiv del av flaggskeppskryptovalutan. Dessutom har han också en andel i Lightning Labs – det företag som ansvarar för att skapa / driva BTCs Lightning Network. Med Dorseys egna ord är han ”extremt hausse” på BTC: s långsiktiga utsikter, med honom att gå så långt som att säga att kryptotillgången en dag kommer att bli världens enda globala valuta. Han är dock inte orealistisk i sitt tillvägagångssätt och tror att ett sådant globalt skifte kommer att ta minst tio år att inse eftersom vi fortfarande inte har de nödvändiga tekniska möjligheterna som behövs för att distribuera Bitcoin som en daglig transaktionsvaluta..

36. Roger Ver

En av de mest kända kryptoevangelisterna i världen, Ver har drivit människor att köpa Bitcoin sedan början av 2011 – en tid då den digitala valutan såldes för knappa 10 dollar. För att utarbeta hur passionerad Ver handlar om krypto har han gjort djärva prissatsningar om BTC under ganska lång tid nu. Till exempel satsade han 2011 en cool $ 10 000 på det faktum att bitcoin skulle överträffa guld, silver, den amerikanska aktiemarknaden och den amerikanska dollarn med en faktor 100 under de närmaste två åren. Ver: s förutsägelse avstod med en marginal på bara 60 dagar.

Det är också värt att nämna det faktum att Ver tror att Bitcoin Cash (BCH) är den verkliga Bitcoin eftersom den fortfarande följer den ursprungliga visionen om det främsta digitala myntet. I detta avseende tror han att BCH så småningom kommer att överträffa BTC när det gäller dess pris och kommer att skala upp till runt $ 250.000-regionen under de närmaste åren..

37. Ronnie Moas: 28 000 dollar

Den respekterade analytikern Ronnie Moas förklarade förra året att Bitcoins ekonomiska framtid skulle ta fart under 2019 – med den digitala valutan som stängde året till en prispunkt på över 28 000 dollar. I slutet av förra året påpekade han också att flera institutioner tillsammans med många av världens finansiella eliter försökte skrämma tillfälliga investerare genom att manipulera marknaden i stor tid.

38. Brandon Quittem

Oberoende kryptoförfattare / analytiker Brandon Quittem tror att Bitcoin i slutet av nästa år kommer att vara värt cirka 75 000 dollar – vilket är ungefär tio gånger det pris som den främsta digitala token är idag.

39. Wences Casares: 1 miljon dollar

Bitcoin bull Wences Casares är också en av de dudes som tror att Bitcoin är på väg till 1 miljon dollar inom de närmaste tio åren. Han gjorde emellertid sitt djärva påstående vid en tidpunkt då BTC ökade och var nära det höga värdet på 20 000 dollar. För de av våra läsare som kanske inte är medvetna om vem Casares är, han är en argentinsk entreprenör som grundade bitcoin plånbok start Xapo.

Enligt en av hans senaste intervjuer köpte han sin första Bitcoin tillbaka 2011 som ett sätt att kringgå de volatilitetsproblem som den argentinska pesan möter. Han nämnde också att många investerare snart kommer att sparka sig för att inte köpa Bitcoin tidigare – dvs. runt en tid då valutan handlade mellan $ 10.000 till $ 20.000.

40. Chamath Palihapitiya

Riskkapitalisten / före detta Facebook-anställd Chamath Palihapitiya verkar hålla med Casares och tror att Bitcoin kommer att vara värt 1 miljon dollar (inom de närmaste 20 udda åren (och kommer att skala upp till cirka 100 000 dollar under de närmaste 36-48 månaderna. Palihapitiya har en frodig historia av att göra smarta affärsrörelser – vilket framhävs av hans beslut att bli delägare i Golden State Warriors, en NBA-franchise som har nått finalen 5 år i rad nu. Inte bara det, hans företaget Social Capital har för närvarande mer än 1,2 miljarder dollar i kundfonder under sin kontroll. Och även om det inte är klart hur mycket BTC Palihapitiya för närvarande äger, uppskattas det att han har någonstans mellan 400 000 och 1 miljon bitcoin idag. På frågan varför Palihapitiya säger att bitcoin är en “fantastisk säkring och värdeförvaring mot autokratiska regimer och bankinstitutioner”.

41. Kay Van-Petersen

Den respekterade finansanalytikern Kay Van-Petersen har varit ansluten till flera stora namninstitutioner som ”Saxo Bank” under det senaste decenniet. Men nu är han specialiserad på kryptoanalys och har registrerat att Bitcoin kommer att vara värt cirka 100 000 dollar fram till 2028. Utöver detta tror han också att krypto kommer att sluta stå för 10% av den dagliga valutahandelsvolymen i framtid – så småningom konkurrerar med många etablerade fiatvalutor. Slutligen nämner det också att enligt en studie som släpptes av Unblock.net verkar Van-Petersens data vara matematiskt giltiga.

42. Mike Novogratz

Den tidigare Goldman Sachs-chefen och grundaren av värdepappersföretaget Galaxy Digital ‘Mike Novogratz’ förutspådde redan i december 2018 att under 2019 skulle Bitcoins värde gradvis stiga och stänga året på en hög ton. Inte bara det, men han förutspådde också att i början av 2020 skulle flera etablerade finansinstitut ha kommit in i detta utrymme – och därmed låta priset på olika kryptovalutor stiga.

43. Spencer Bogart

Blockchain Capital-partner Spencer Bogart är en respekterad figur inom många kryptokretsar på grund av hans kloka prisförutsägelser samt matematiskt sund analys. Detta framhävs bäst av det faktum att han regelbundet kallas att tala på många blockchain / kryptorelaterade konferenser runt om i världen.

När det gäller hans BTC-prisutsikter, Bogart talade med Bloomberg tidigare i år och uppgav att i slutet av 2019 skulle priset på Bitcoin stabiliseras – varefter det återigen skulle börja sin uppåtgående finansiella stigning. Dessutom tror han också att på grund av bitcoin / nätverkets effektivitet / nytta kommer den digitala valutan att få mer och mer dragkraft inom den globala finansarenan.

44. Llew Classen

Bitcoins stiftelsens verkställande direktör Llew Clasen sa tidigare att priset på Bitcoin i slutet av 2018 skulle nå ett minimum av 40 000 dollar – en förutsägelse som blev kort med ganska stor marginal. Sedan dess har Classen varit ganska tyst och har avstått från att ge några andra förutsägelser.

45. Sonny Singh

Bitpay CCO Sonny Singh sa nyligen att han ser att priset på Bitcoin skalas upp till cirka 20 000 $ till Thanksgiving 2019. För att säkerhetskopiera sina påståenden har Singh citerad flera faktorer som:

 • Lanseringen av flera krypto-ETF: er inom detta utrymme.
 • Det ökande tillströmningen av pengar för olika kryptorelaterade startups under det senaste året eller så.

46. ​​Tai Lopez

Även om Lopez kom in i krypto ganska sent jämfört med de flesta av hans samtida, sa den respekterade investeraren nyligen att om den globala diasporan av miljonärer skulle fördela bara 1 procent av sina innehav i bitcoin, skulle priset på flaggskeppets kryptotillgång stiga. till $ 60 000 på bara 6-12 månader. På liknande sätt har han i några andra av hans videor registrerat att Bitcoin kan bli värt 1 miljon dollar till 2024.

47. Zhao Dong

Zhao Dong är förmodligen mest känd för att vara en av de största OTC-bitcoin-handlarna i Kina. Tidigare har han djärvt hävdat att ett prismål på 50 000 dollar för Bitcoin inte alls var svårt och att priset på den främsta tillgången skulle stiga var som helst mellan 100% – 200% under de kommande tre åren.

48. Arthur Hayes

Arthur Hayes är en välkänd branschfigur – främst på grund av sin nuvarande roll som VD för BitMEX. Och även om man skulle vara frestad att tro att Hayes har en extremt haussyn på kryptomarknaden, hävdade han i en intervju nyligen att Bitcoin skulle uppleva rekordlåg hela 2019.

49. Justin Sun

Justin Sun har blivit en stor aktör inom det globala kryptoekosystemet – med TRON: s VD till och med att dela ut en enorm summa pengar för att äta middag med den legendariska investeringsspararen Warren Buffett nyligen. När det gäller hans förutsägelser för Bitcoin uppgav Sun i en intervju tidigare i år att den digitala valutan skulle handla var som helst mellan $ 3000 och $ 5000 under hela 2019.

50. NAS

Nasir bin Olu Dara Jones – bättre känd under sitt scennamn NAS – är en av de riskkapitalister vars namn tenderar att flyga under radaren på grund av hans hiphop-föreningar. Men tillbaka 2014 lanserade NAS ett företag som heter QueensBridge Venture Partners (QBVP) genom vilket han investerade stort i Bitfury. Inte bara det, som en del av hans VC-sysslor har rapparen också investerat i många andra företag inklusive:

 • Coinbase
 • Robin Hood
 • Blockera Cypher

Och även om han nyligen har avstått från att ge några större prisförutsägelser i förhållande till BTC, är han övertygad om att flaggskeppskryptovalutan kommer att utvecklas till en självständig sektor inom de närmaste 5-10 åren..

51. Snoop Dogg

Allas favoritrappare Snoop Dogg – som tidigare har gått med olika alias som Snoop Lion, D.O.G.G, etc – är en stor tro på Bitcoin. Tidigare har han investerat stort i många olika kryptovetag, inklusive altcoin-utbytes- / handelsplattform Robinhood tillsammans med andra kändisar som Jared Leto och Ashton Kutcher.

52. David Mondrus

Mondrus, som är VD Trive – en plattform som är utformad för att rensa bort “falska nyheter” från internet – verkar vara överens med John McAfee och tror att bitcoin mycket väl kan nå en värdepunkt på 1 miljon dollar inom de närmaste tio åren. Han tror att på grund av en ständigt ökande efterfrågan på BTC kommer priset på den digitala tillgången att fortsätta att stiga exponentiellt.

53. Eric Wade från Crypto Capital

Eric Wade, en långvarig kryptosupportör som brukade bryta bitcoin och nu driver ett nyhetsbrev för kryptovalutamarknaden i Crypto Capital, sätter sin prognos för BTC-pris 2020 på 50 000 dollar på grund av en enkel formel. Det är ingen förändring i fundamentet utan en stor ökning av adoption och teknikutveckling. Han tror att bitcoinhalveringen kommer att vara tändstiftet och om BTC korsar $ 20.000, kommer samma tjurpanik FOMO från 2017 att sparka in och skjuta rakt upp till $ 50.000 mycket snabbare än du tror.

Uppdateringar av Bitcoin-prisförutsägelser för 2019 och 2020

Denna växande lista med bitcoin-prisförutsägelser under år 2020 och framåt kommer att fortsätta att utvecklas när fler förfrågningar besvaras av toppanalytiker och insiktsfulla bidragsgivare från samhället. Även om det kan vara roligt att underhålla dessa djärva futuristiska bitcoin-värderingsprognoser, observera att alla investeringar i $ BTC är ett spel och en som inte får tas lätt med tanke på att kort- eller långsiktigt spel inte är utan anledning..

Master The Crypto är mycket tacksam för var och en av dessa individer som delade sin insikt med oss ​​uteslutande.

Eftersom priset på Bitcoin fortsätter att få förutsägelser från kända individer och insiders inom branschen, kommer vi att uppdatera listan och förhoppningsvis ha hundratals curated USD BTC till USD växelkursprognoser för att dela med dig för att se vem och när människor blir rätt (för kul av det). Vi hoppas att du gillade denna bitcoin-prisförutsägande recension av de bästa BTC-värdeprognoserna för 2019.

Låt oss nu växla och tänka på alla bitcoin-förutsägelser du just har granskat. Det finns ett ordstäv att notera – om du vill veta vart något går, vet var det kom ifrån. För att fullt ut förstå de visionära förutsägelserna om det framtida bitcoinpriset, låt oss titta på bitcoin-prishistoriken och jämföra var det kom ifrån under det senaste decenniet och vart det går 2020 och därefter.

Nya 2019 Bitcoin-tidslinjeuppdateringar

bitcoin-prishistorik

Nedan följer en lista över de tidiga banbrytande dagarna med bitcoins värde i amerikanska dollar. Här är de senaste uppdateringarna från januari till november 2019:

 1. 26 oktober 2019 – november 2019: USD-priset på Bitcoin återhämtade sig till nästan 10 000 dollar och svävade i låga 9 000 dollar
 2. 22 september – 25 oktober 2019: BTC-priset gick under $ 75 000 efter att ha varit över $ 10 000 under denna fas
 3. 6 augusti 2019: lyckas klättra tillbaka över $ 12 000 under en vecka efter att ha glidit till under $ 9 500
 4. 10 juli 2019: BTC / USD gör det över $ 13 000 för sista gången 2019 hittills
 5. 26 juni 2019: Bitcoin helt högt för 2019 på över $ 13,100 + innan det föll tillbaka till $ 9,800 den 1 juli
 6. 22 juni 2019: bitcoinpriset korsar nästan 11 000 dollar efter att ha varit bara 7 700 dollar den 9 juni.
 7. 14 maj 2019: BTC / USD växelkursvärde överstiger $ 8000, första gången sedan 28 juli 2018
 8. 23 april 2019: Efter månader av baisseartade förhållanden kunde Bitcoin äntligen lämna sina ursprungliga förluster från maj och uppskalades till en femmånadershöjd på $ 5600.
 9. 31 mars 2019: Under hela mars lyckades Bitcoin långsamt samla ekonomisk fart – med kryptotillgången som stängde månaden med en positiv marginal på cirka 4 100 $.
 10. 28 februari 2019: Bitcoins pris låg under 3 500 dollar under den första veckan i februari. Men snart därefter började valutans värde stiga och nådde en prispunkt på 3 867 dollar.
 11. 31 januari 2019: Vid den tiden drog CBOE – tillsammans med VanEck och SolidX – tillbaka sitt förslag som syftade till att skapa en Bitcoin ETF för att bara skicka in ett par veckor senare.
 12. 1 januari 2019: Året började grovt för Bitcoin, med den främsta digitala valutan som låg under 4 000 dollar i några veckor i rad. Till och med den totala kapitaliseringen av kryptomarknaden lutade sig till cirka 66 miljarder dollar.
 13. 3 december 2018: För första gången på många månader blev Bitcoin-gruvdrift en olönsam aktivitet. Inte bara det, bara för andra gången i dess korta existens sjönk BTC: s gruvsvårighetsgrad med hela 15% – vilket därmed gjorde plats för en kraftig depreciering av valutaens totala värde.
 14. 15 november 2018: Bitcoin Cash genomgår en hård gaffel och därmed underlättar skapandet av Bitcoin ABC och Bitcoin SV – med det senare projektet styrs av den ökända Dr. Nakamoto ‘. Dessutom, på grund av gaffeln, sjönk priset på Bitcoin till 4 275 dollar.
 15. 31 oktober 2018: Dagen markerade 10-årsdagen för Bitcoins Whitepaper och fick marknaden att stiga med svala 5%.
 16. 15 oktober 2018: Institutional custodian Fidelity tillkännagav lanseringen av sin egen plattform för digital valutahandel, vilket resulterade i att priset på Bitcoin steg kraftigt.
 17. 18 september 2018: Cryptocurrency Exchange, Zaif Falls blir lurad av hackare till en melodi på mer än 60 miljoner dollar. Bitcoins pris fortsätter att sväva runt 6 000 dollar.

Prishistorik för Bitcoin (BTC): Lista över händelser som är värda att notera

bitcoin-prishistorik

För att veta vart bitcoin går kan det vara viktigt att undra var priset på BTC / USD har varit före idag.

Bitcoin-pris 2018

(i) Goldman Sachs tappar planer på att lansera Crypto Trading Desk (september 2018)

Efter att ha skickat marknaden förbryllad av spänning släppte Goldman Sachs ett pressmeddelande som hävdade att företaget tappade alla planer på att lansera en Bitcoin-baserad handelsdisk när som helst. Detta tillkännagivande kom vid en tidpunkt då marknaden i stort kämpade och priset på Bitcoin var i fritt fall.

(ii) Bitcoin ETF Försenad av US SEC (augusti 2018)

Den 7 augusti släppte US Securities and Exchange Commission ett uttalande där tillsynsorganet gjorde det helt klart att det kommer att försena sitt beslut om flera Bitcoin ETF-förslag som har lämnats in till det.

(iii) Bakkt Launch gjord officiellt av Intercontinental Exchange (ICE) (augusti 2018)

En representant för ICE – moderbolaget för New York Stock Exchange – släppte ett uttalande den 3 augusti om att den finansiella juggernaut skulle lansera en kryptovaluta-start kallad Bakkt som skulle stödjas av flera etablerade multinationella företag inklusive Microsoft, Starbucks, etc..

(iv) SEC avvisar ETF-förslag från Winklevoss Twins för andra gången (juli 2018)

För andra gången inom några månader avvisade US SEC ett ETF-förslag som lämnats in av Tyler och Cameron Winklevoss – ägare av kryptohandelsplattformen ‘Gemini’.

(v) Blackrock Tips vid Crypto Exploration (juli 2018)

Under andra halvan av juli 2018 meddelade VD för Blackrock – en av världens största förmögenhetsförvaltare – sin iver att undersöka utsikterna till en krypto- och / eller Bitcoin-relaterad fond.

(vi) Blanket Ban on Crypto Ads Reversed by Facebook (juni 2018)

Den 23: e meddelade Facebook att de kommer att upphäva sitt förbud mot allt kryptorelaterat innehåll som tillkännagavs under första kvartalet 2018. Vid den tidpunkten hittades priset på Bitcoin flytande runt $ 6 600-regionen.

(vi) Bithumb Falls Victim to Hacking Scandal – juni 2018

De första veckorna i månaden var ganska svårt för Bitcoin, med valutan som svävade runt territoriet på 5 800 dollar – tack vare den sydkoreanska kryptobörsen ‘Bithumb’ som hackades av orättmän till mer än 31 miljoner dollar.

(vii) Fyra Crypto-utbyten inlämnade till domstolen av US CFTC (juni 2018)

United States Commodities and Futures Trading Commission lämnade in flera stämningar den 11 juni mot Bitstamp, Kraken, ItBit och Coinbase. I domstolsdokumentet påpekade en företrädare för CFTC att de ovannämnda handelsplattformarna hade hänfört sig till olika taktik på marknaden.

(viii) DOJ lanserar sond för påståenden om utbredd BTC-prismanipulation (maj 2018)

Amerikanska justitiedepartementet inledde en omfattande brottsundersökning för att bedöma om vissa finansiella enheter medvetet manipulerade priset på Bitcoin för sina personliga vinster. Den 24: e månaden låg priset på en enda Bitcoin på 7 609 dollar

(viii) UpBit-huvudkontor upphöjt av lokala skattebyråer (maj 2018)

Den 11 maj 2018 rajdade S.Korean skatte tjänstemän på UpBits kontor efter att de fick veta att kryptobörsen manipulerade sina böcker. Som ett resultat av dessa nyheter sjönk priset på Bitcoin kraftigt 5,5% inom bara några dagar (från cirka 8 711 $ till 8 372 $)

(ix) Goldman Sachs tillkännager sina planer på att utforska Crypto-handelslösningar (maj 2018)

En rapport som publicerades av New York Times den 3 maj 2018 uppgav att finansjätten Goldman Sachs skulle utforska utsikterna att lansera sin egen Bitcoin-handelsplattform. Tillkännagivandet skickade priset på Bitcoin som steg över $ 8 800-tröskeln.

(x) Twitter förbjuder kryptovalutaannonser på sin plattform – (mars 2018)

I kölvattnet av att Facebook och Google beslutade att förbjuda alla kryptorelaterade annonser på sina respektive plattformar följde Twitter för tidigt och gjorde samma sak.

(xi) Google förbjuder kryptovalutaannonser (mars 2018)

Under den första veckan i mars införde Google ett stort förbud mot alla annonser relaterade till kryptotillgångar såväl som för initiala mynterbjudanden. Google tillhandahöll också ett komplett utbud av kryptospecifika termer inom sin bredare policy om “dåliga annonser”.

(xii) SEC utfärdar nya operativa riktlinjer för kryptobörser (mars 2018)

Som FB fortsatte Google att förbjuda alla kryptorelaterade aktiviteter på sina respektive plattformar, US SEC utfärdade nya riktlinjer där alla kryptoutbytesplattformar skulle registrera sig hos tillsynsorganet för att fortsätta med sin vanliga dagliga verksamhet. Den 7 mars stod priset på en enda Bitcoin på 8 344 dollar.

(xiii) Facebook verkställer chockerande förbud mot kryptoannonser (januari 2018)

Den sista arbetsdagen i januari 2018 tillkännagav sociala medier juggernaut sin avsikt att förbjuda alla annonser relaterade till kryptovaluta och initiala mynterbjudanden från sin plattform.

(xiv) Coincheck blir hackad (januari 2018)

Ett av Japans största kryptobörser Coincheck blev offer för en grupp hackare som kunde gå iväg med 123 miljoner dollar i XRP och 500 miljoner NEM-token. Priset på Bitcoin låg runt 8 800 dollar.

(xv) PayPal grundare Peter Thiel förvärvar massiv del av BTC (januari 2018)

Många medier rapporterade den 3 januari att riskkapitalisten Peter Thiel hade köpt miljoner dollar i Bitcoin. Vid den tidpunkten låg priset på Bitcoin på 13 870 dollar.

Bitcoin-pris 2017

(xvi) Bitcoin skalas upp till sitt högsta värde (december 2017): $ 19,893

Den 18 december markerade dagen då Bitcoin nådde sin finansiella topp – en tröskel som sedan dess inte har brutits.

(xvii) CBOE tillkännager lanseringen av Bitcoin Futures Contracts (december 2017)

Den andra veckan i december 2017 lanserade CBOE Bitcoin-baserade terminskontrakt. Detta resulterade i att priset på den främsta tillgången ökade vilt. Inte bara det, även den totala börsvärdet för den digitala valutamarknaden som helhet steg kraftigt runt denna tid.

(xviii) Lanseringen av Segregated Witness Proposal (SegWit2x) avbröts (november 2017)

Bitcoins core dev-team tillkännagav den 8 november 2017 att det lägger sina planer på att implementera SegWit2X-protokollet på backburnern. Priset på BTC på dagen låg på 7 844 dollar

(xix) CME introducerar Bitcoin Futures-kontrakt på marknaden (oktober 2017)

Chicago Mercantile Exchange släppte ett cirkulär där det informerades om massorna att finansinstitutet skulle lansera ett Bitcoin Futures-kontrakt i slutet av 2017. Det var första gången en etablerad finansiell enhet hade kommit fram och visat ett sådant uttryckligt stöd för BTC – främst för att BTC fram till dess betraktades till stor del som ett skumt investeringsverktyg. I kölvattnet av det ovan nämnda tillkännagivandet började priset på Bitcoin att sväva och uppskalades till en då ATH på touch $ 6 601.

(xx) Bitcoin ökar på $ 5 000 tröskel för första gången (oktober 2017)

Den 13 oktober rusade Bitcoin för första gången i sin unga historia förbi 5 000 dollar. Denna bedömning ansågs vara ganska mirakulös av många, särskilt eftersom kryptotillgången hade börjat året runt 966 dollar.

(xxi) Kina stänger av alla kryptobörser (september 2017)

Efter att ha bedömt situationen mycket detaljerat drog kinesiska skattemyndigheter slutsatsen att de skulle förbjuda alla kryptohandelar som verkar inom landets gränser. Tillkännagivandet fick omedelbart investerare över hela världen att få panik och sälja sina BTC-innehav – vilket ledde till att den främsta digitala valutans värde sjönk kraftigt nästan över natten..

(xxii) JP Morgan Chase VD Jamie Dimon kallar Bitcoin för bedrägeri (september 2017)

Jamie Dimon, VD för JP Morgan vid den tidpunkten uppgav i en intervju att han tänkte på Bitcoin som ett ‘bedrägligt system’ som så småningom skulle orsaka enorm ekonomisk stress för många investerare. Marknaden i stort tycktes emellertid ignorera Dimons ord eftersom Bitcoin fortsatte att vara starkt runt $ 3 800-regionen.

(xxiii) Kinesiska regeringen utfärdar förbud mot ICO (september 2017)

Under den första veckan i september (den tredje för att vara exakt) genomförde den kinesiska regeringen ett paraplyförbud för all ICO-relaterad verksamhet.

(xxiv) Bitcoin genomgår Hard Fork, Bitcoin Cash $ BCH Skapat (augusti 2017): $ 3 384

Sedan början av 2017 hade många från den globala kryptosamhället bett om en BTC-hårdgaffel ganska häftigt – främst på grund av skalbarhetsfrågor relaterade till Bitcoin. Som ett resultat av splittringen vittnade världen om Bitcoin Cash (BCH) födelse.

(xxv) Japan erkänner Bitcoin som ett legitimt transaktionsmedium (april 2017)

Den första dagen i april såg den japanska regeringen Bitcoin som en laglig betalningsmetod. Nyheten om tillkännagivandet skickade priset på Bitcoin till ett relativt högt värde av 1 215,69 dollar

(xxvi) SEC avvisar Winklevosses-begäran om en Bitcoin ETF (mars 2017)

US SEC avvisade ett Bitcoin ETF-förslag som Winklevoss-bröderna skickade till det. Anledningen till detta vägran var brist på stabilitet på kryptomarknaden.

(xxvii) Bitcoin bryter bort $ 1 000 tröskelvärde efter nästan trettiosex månader (januari 2017)

Efter att ha upplevt en anständig rally hela 2016 passerade priset på Bitcoin äntligen $ 1000-markeringen efter lång lång tid.

Bitcoin-pris 2016

(xxviii) Bitfinex blir hackad, förlorar kryptovärden på nästan 72 miljoner dollar (augusti 2016)

I augusti tillkännagav den främsta kryptovalutautbytet ”Bitfinex” att det hade blivit offer för en cyberbedrägeri, vilket resulterade i att hackare tog sig fram med drygt 120 000 BTC. På grund av detta massiva säkerhetsförlopp sjönk priset på Bitcoin med hela 20% nästan över natten. Förutom allt detta hävdade många nyhetsrapporter att vissa Bitfinex-tjänstemän hade förkunskaper om att detta hack skulle äga rum.

(xxix) Bitcoin genomgår sitt andra halveringsevenemang (juni 2016)

Den 9 juni halverades Bitcoins blockbelöningskvot igen och minskade därmed gruvavkastningen från 25 Bitcoin per block till 12,5.

(xxx) Steam tillkännager stöd för Bitcoin (april 2016)

Spelplattformen ‘Steam’ släppte ett uttalande under första halvan av april och meddelade sitt beslut att acceptera BTC som ett inköpsmedium för sitt breda utbud av videospeltitlar och annat digitalt innehåll. Detta drag var ganska kortvarigt eftersom bara några månader senare upphävde Valve – moderbolaget bakom Steam – sitt beslut att tillåta BTC-betalningar.

Bitcoin-pris 2015

(xxxi) Dr. Craig Wright hävdar att han är Satoshi Nakamoto (december 2015)

Wired publicerade en fördjupad artikel den 8 december och hävdade att den australiensiska datavetenskapsmannen Dr. Craig Wright var mannen som ansvarade för att skapa Bitcoin. Författaren av stycket, Gwern Branwen, citerade en serie e-postmeddelanden, raderade blogginlägg för att stödja hans (liksom Wrights) höga anspråk. Det var också runt detta datum som Bitcoins symbol officiellt accepterades i Unicode.

(xxxii) Winklevoss Owned Gemini Exchange går live (oktober 2015)

Cameron och Tyler Winklevoss kom i framkant när de tillkännagav lanseringen av en helt egen kryptovaluta-handelsplattform – Gemini. Vid början var börsen en av de första som baserade all sin verksamhet i USA och reglerades helt av lokala myndigheter. Som nu ser ut, är Gemini verksamt inom 26 stater över hela USA med alla sina deponerade tillgångar som har försäkrats av FDIC.

(xxxiii) CTFC förklarar Bitcoin som en vara (september 2015)

Trots att det var mycket förvirring kring Bitcoins finansiella status meddelade den 18 september 2015 en representant för USA: s Commodity Futures Trading Commission (CFTC) att tillsynsorganet hädanefter skulle klassificera ”bitcoin och andra virtuella valutor som vara legitima finansiella råvaror. ”

(xxxiv) New York introducerar en obligatorisk BitLicense för utbyten (juni 2015)

Den 3 juni introducerade NY Department of Financial Services sitt eget regleringssystem kallat BitLicense. Med hjälp av detta verktyg skulle kryptotjänstleverantörer kunna handla digitala tillgångar som BTC, ETH etc. på ett helt sömlöst, problemfritt sätt. Priset på bitcoin var 232,05 dollar.

För att förvärva ovannämnda licens krävdes emellertid utbytena att betala en ansökningsavgift på 5 000 dollar samt tillhandahålla vissa biometriska uppgifter till FBI.

(xxxv) Coinbase kommer till existens (januari 2015)

Coinbase – för närvarande ett av de största kryptobörserna i världen – uppstod den 26 januari 2015. Företaget fick stöd av flera riskkapitalföretag och kunde påbörja sin verksamhet i 25 stater vid starten.

(xxxvi) Bitstamp förlorar över 18 000 av sina kunders BTC-besparingar (januari 2015)

Med hjälp av en rad socialtekniska strategier kunde hackare stjäla mer än 5,2 miljoner dollar i BItcoin från Bitstamps kassa. Inte bara det, säkerhetsförloppet tvingade den en gång främsta kryptohandeln att stängas av totalt åtta dagar.

Bitcoin-pris 2014

(xxxvii) Microsoft tillkännager beslut om att acceptera Bitcoin (december 2014)

Datorjätten Microsoft meddelade redan i december 2014 att man skulle börja acceptera Bitcoin-betalningar från sina amerikanska kunder i utbyte mot sina olika digitala appar, spel och annat innehåll (via Windows och XBOX.)

(xxxviii) USA: s statliga auktioner av mer än 30 000 Bitcoin (juni 2014)

Tillbaka i 2013 kunde amerikanska tillsynsmyndigheter ta beslag på totalt 30 000 BTC-tokens från individer som hade hänfört sig till onödiga sidorelaterade aktiviteter. Denna stiliga summa krypto auktionerades därefter ut den 27 juni till högstbydande – som av misstag visade sig vara miljardären / riskkapitalisten Tim Draper.

(xxxviii) Folkets Bank of China stänger av många Crypto-bankkonton (april 2014): $ 501,7

Efter en tidsfrist som den kinesiska regeringen gav till alla landets lokala kryptobörser började myndigheterna slå ner på alla handelsplattformar som arbetar tillsammans med lokala bankinstitut.

(xxxix) IRS tillkännager att BTC kommer att omfattas av enhetliga skatteregler (mars 2014): $ 453,05

USA: s centrala skattemyndighet – Internal Revenue Service – meddelade den 26 mars att Bitcoin skulle beskattas på ungefär samma sätt som fastigheter beskattas över hela landet..

(XL) Crypto Exchange Mt. Gox blir hackad, tvingad att stänga av (februari 2014): $ 662

Den 7 februari utsattes Mt Gox för en massiv DDoS-attack som resulterade i att företaget förlorade en hel del på 744 000 BTC som tillhörde sina kunder. Efter denna incident tvingades utbytet stängas den 24 februari – med många av företagets chefer inför rättsliga åtgärder därefter..

Bitcoin-pris 2013

(XLI) China Bars Lokala finansiella institutioner från att använda Bitcoin (december 2013)

På grund av den ökande populariteten för Bitcoin inom Kina tog PBOC – People’s Bank of China – ett ensidigt steg för att förbjuda Bitcoin som ett utbytesmedel inom landets gränser.

(XLII) BTC ökar till en relativ höga av $ 1 242 på Mt Gox (november 2013)

Med kinesisk investerares intresse för BTC steg hela 2013, steg Bitcoin-priset till en ny höjdpunkt den 29 november.

(XLIII) Kina legaliserar kryptohandel (november 2013)

PBOC släppte ett uttalande den 18 november som officiellt tillät landets medborgare att “delta i bitcoinmarknaden”. Omkring samma tid dömdes också Ross Ulbricht – personen bakom Silk Road – och dömdes till fängelse – vilket orsakade ett brett uppståndelse över hela världen. Som en del av övergreppet kunde amerikanska tjänstemän beslagta mer än 170 000 BTC.

(XLIV) Department of Homeland Security utfärdar en teckningsoption mot Mt. Gox (maj 2013)

Tjänstemän som arbetar för Department of Homeland Security beslaglade över 3 miljoner dollar från ett Wells Fargo-bankkonto som var kopplat till den dåvarande VD för Mt. GOX ‘Mark Karpeles’. Som en del av utredningen fann regeringstjänstemän att Karpeles var skyldig till olagligt överföring av pengar mot bankernas servicevillkor.

(XLV) Cyperns revolution gör att BTC: s pris stiger (mars 2013): 131,07 dollar

Efter att EU utfärdat ett räddningspaket på 10 miljoner dollar för Cypern (efter landets ekonomiska kamp) redan 2013 började priset på Bitcoin för första gången i sin korta historia öka – med värdet av en enda token som spikade från $ 80 till över $ 260-märket på bara några dagar.

Bitcoin-pris 2012

(XLVI) Bitcoin genomgår sitt första blockhalveringsevenemang – november 2012

Som ett resultat av att Bitcoin genomgick sin första halveringshändelse sjönk gruvbelöningen förknippad med den främsta cryptocoin från 50 Bitcoin per block ner till 25 Bitcoin per block. Utöver allt detta meddelade även innehållshanteringslösningen – WordPress – sitt beslut att börja acceptera BTC för sina olika interna / externa monetära transaktioner. Enligt ett pressmeddelande från företaget 2012 skrev en talesman: ”Vårt mål är att göra det möjligt för människor, inte att blockera dem”.

(XLVII) Linode Hack ser att företag tappar över 46 000 Bitcoin (mars 2012)

Den allra första dagen i mars 2012 bröt en hackare Linodes säkerhetsskydd och kunde ta sig fram med mer än 228 000 dollar i digitala tillgångar från företagets kassa. Några av de framstående personer som påverkades av denna incident inkluderade:

 • Bitcoin Lead Developer – Gavin Andresen
 • Bitcoinica
 • Marek ‘Slush’ Palatinus.

Bitcoin-pris 2011

(XLVIII) Mt. Gox hackade för första gången (juni 2011)

Innan han blev offer för sin nu ökända hackeskandal 2013, Mt. Gox säkerhetsprotokoll bröts också ett par år tidigare. Enligt vissa rapporter förlorade incidenten en gång den främsta handelsplattformen totalt 4.019 Bitcoin.

(XLIX) Gawker publicerar en fördjupad rapport om Silk Road (juni 2011)

Gawker-reporter ‘Adrian Chen’ publicerade ett stycke tillbaka i juni 2011, där han tydligt redogjorde för hur många kryptoentusiaster som använde en djup webbhandelsportal som heter Silk Road för att underlätta deras narkotikaffärer. Utöver detta, ett par månader tidigare, gick tre kryptobörser (inklusive Britcoin, Bitcoin Protocol, BitMarket) live – vilket gjorde att deras användare lyckades handla BTC i utbyte mot flera olika fiat-tillgångar. Inte bara det, ungefär samma tid, BTC: s värde zippade förbi den amerikanska dollarn för första gången.

Bitcoin-pris 2010

(L) Mt. Gox öppnar sina dörrar för allmänheten (juli 2010)

Den 18 juli släppte Jed McCaleb, huvudutvecklaren bakom Mt Gox, officiellt sitt hjärnbarn för allmän användning. McCaleb var tidigare känd som personen bakom en teknik som kallas peer to peer (P2P) – som tillåter användare att dela data på ett helt lokaliserat sätt. På några 6-8 månader sålde slutligen McCaleb sitt barn till Mark Karpeles (den 6 mars 2011), som sedan fortsatte att vända Mt. Gox en av de största kryptoenheterna på den tiden.

(LI) Bitcoin för pizza: Laszlo betalar för sin måltid med 10 000 BTC

Laszlo, en BTC-entusiast från USA, betalade ökänt för 2 Papa Johns pizzor med Bitcoin (10 000 BTC för att vara exakt). Pizzorna var ungefär värda 25 dollar vid den tiden.

På samma sätt, bara fem månader tidigare, hade ett företag som heter ‘The New Liberty Standard’ framgångsrikt köpt totalt 5050 Bitcoin från en person som heter Sirius för bara 5 dollar.

Bitcoin-pris 2009

(LII) Första officiella BTC TX underlättat av Satoshi Nakamoto (januari 2009)

Världens första Bitcoin-transaktion ägde rum den 19 januari mellan Satoshi Nakamoto och hans tekniska partner Hal Finney. TX såg en total summa på 10 BTC utbytas mellan de två individerna.

(LIII) Genesis Block etablerad (3 januari 2009: $ 0)

Den 3 januari 2009 vittnade världen äntligen om Bitcoins födelse – när Satoshi Nakamoto bryter den första valutans första block (nu passande känt som Genesis-blocket.)

Där har du det bitcoiners. De framtida prognoserna och den historiska bitcoin-tidslinjen, som ligger precis framför dig. Nu är det dags för de två sista skårorna på bältet och det är att diskutera de ekonomiska faktorerna som påverkar priset på bitcoin (utbud / efterfrågan) och de 50 bästa Bitcoin-katalysatorerna för att BTC / USD-priset ska bli hausse igen. Från gruvhalvering, institutionellt intresse och decentraliserad finansiell / global bank, här är några viktiga komponenter för att hålla koll på de närmaste månaderna och åren.

Förstå ekonomiska faktorer som orsakar Bitcoins prissvängningar

Handlare och ekonomer runt om i världen på flera nivåer har försökt förutsäga priset på Bitcoin genom åren, ända sedan branschen startade. Även med många olika analysmetoder har Bitcoin fortsatt att vara en kontroversiell och mycket riskfylld investering, och resten av kryptovalutorna följer vanligtvis samma mönster.

Många olika faktorer kommer in med prisoscillation av Bitcoin under olika perioder, och några av dessa faktorer är fortfarande okända just nu. Genom att förstå de grundläggande variablerna som avgör var Bitcoins pris landar har investerare överhanden i framtiden.

Volatiliteten i Bitcoin

Ett av de vanligaste orden som uppstår angående Bitcoin är volatilitet. Volatiliteten, åtminstone inom den ekonomiska sektorn, visar intensiteten av förändringar under en viss period för en säkerhet. Eftersom en finansiell tillgång är mer volatil kan priset förändras i en snabbare och mer betydande takt.

Bitcoin nådde 6300 dollar den 15 november 2018 och priset sjönk till 3 700 dollar inom tio dagar, vilket är en nedgång med 40%. Denna typ av nedgång för en traditionell tillgång skulle vara historisk, men den har blivit relativt typisk för Bitcoin. Även om det är typiskt att koppla en tillgångs volatilitet till den risk som är förknippad med den, är anslutningen inte exakt fel. Men eftersom det uteslutande fokuserar på den negativa effekten av volatilitet är det inte ett fullständigt perspektiv.

Att ta ägande av en stor mängd av varje flyktig säkerhet utsätter investeraren för de möjliga prisfluktuationer som följer med den, vilket påverkar deras finansiella portfölj. Med tiden kan det medföra obehagliga trender att hålla fast vid det, och riskbenägenheten är nödvändig för att förstå. Å andra sidan kan det ha massiva belöningar att ha mycket volatil säkerhet om näringsidkaren har kunskapen att följa de händelser som gjorde skillnad. Prishöjningar sker snabbt, vilket innebär att handlare kan ta stora vinster när de stänger positioner om de gjorde rätt förutsägelser.

Under hela Bitcoin har Bitcoin kontinuerligt varit mycket volatil, vilket främst beror på att värdet är beroende av spekulationen om säkerhetens framtida potential. Bitcoins svängningar är mycket mer meningsfulla med att förstå de händelser som har påverkat tillgången tidigare.

Kort historia över händelser som har påverkat Bitcoin

Bitcoin-Return-By-Month-medium-def

Granskning av bitcoin-prishistorikens tidslinje är bara en del av historien. Bitcoin föddes som en lösning och ett svar på finanskrisen som startade 2009. Fortfarande trodde väldigt få människor att det skulle hamna i de höjder som det har hittills. I början visste bara några få till och med om dess existens, och värdet av Bitcoin var bara $ 0,0001. Under det senaste decenniet har Bitcoin till och med gått så högt som $ 20.000, vilket innebär att det har haft den bästa prestandan för någon tillgång under det senaste decenniet.

Bitcoin började inte få massor av uppmärksamhet förrän 2013, vilket sammanföll med dramat kring Cypernbanken. I november beslutade kinesiska investerare att göra ett stort Bitcoin-köp, vilket fick priset att stiga med över 1 000%. Tyvärr varade inte detta framåtriktade momentum.

Inom några månader, i februari 2014, Mt. Gox mötte en massiv DDoS-attack. Eftersom cirka 70% av handeln med Bitcoin hanterades av företaget vid den tiden, satte denna attack en enorm dämpning på priset. Både Bitcoin och altcoins drabbades hårt med en nedgång på cirka 40% och början på en lång björnmarknad.

Därefter, i slutet av 2016, började Bitcoin uppleva en stadig stigning i priset, vilket slutade fortsätta under 2017. Kryptovalutamarknaden översvämmades med miljarder dollar, men den stora utställningen 2017 var tillströmningen av initiala mynterbjudanden. Det verkade som att allmänheten inte brydde sig om kvalifikationer eller några bevis på vinst från blockchain-startups, för alla ville vara en del av galen.

Tyvärr höll inte hype upp. Skalbarhetsproblem med Bitcoin uppstod, vilket innebär att transaktionsavgifterna och väntetiderna hoppade med priset. Medan Bitcoin slutade nå knappt 20 000 dollar, skickade en krasch marknaden snabbt ned och sjönk till ett lågt värde på 4 000 dollar. Bitcoin drabbades hårt, men resten av marknaden drabbades ännu högre. De flesta ICO hamnade döda i vattnet inom några månader.

Att känna till och förstå dessa händelser i Bitcoin historia är nyckeln, eftersom de i slutändan påverkar priset på Bitcoin på ett stort sätt. Ändå är det största inflytandet de ekonomiska krafterna i bakgrunden.

Under Surface of Bitcoin’s Market

Bitcoins pris inkluderar kraftigt volatilitet och stora nyhetshändelser som en del av berättelsen, men de är indirekta influenser. För det mesta diskuteras inte de faktiska mekanismerna bakom värdet av Bitcoin, men de är viktiga att förstå. I slutändan handlar allt om utbud och efterfrågan.

Denna grundläggande ekonomiska princip säger att värdet i samband med alla varor eller tjänster kommer från två faktorer – hur mycket finns (utbud) och hur mycket människor vill / behöver (efterfrågan). Priset stiger när efterfrågan är större än utbudet och det sjunker när utbudet är mer än efterfrågan. När principen tillämpas på varor och tjänster är det vettigt. Det är dock lite svårare att förstå med Bitcoin.

Utbud och efterfrågan med Bitcoin

I de flesta situationer med utbud och efterfrågan betalas varor och tjänster med valuta. Men när valuta är den enda varan som är involverad i en överföring, vilket är vad som är involverat med Bitcoin, är sakerna lite annorlunda. Utbud och efterfrågan gäller fortfarande, men konversationen handlar om två olika valutor, dvs. Bitcoin och US-dollar.

Medan säljaren av BTC för USD är på ena sidan av marknaden, involverar den andra sidan individer som försöker använda USD för att köpa BTC. ”Priset” för det ögonblicket är det dollarbelopp som köpare och säljare avgör för varandras erbjudanden. I slutändan betyder detta arrangemang att volymen på försäljningsorder i samband med köporder är ekvationen som betyder något. Ökande utbud är kopplat till större försäljningsvolym, men priset sjunker med konstant efterfrågan.

Att bryta ner det enkelt kan Bitcoins framtida pris förutsägas med de faktorer som påverkar utbud och efterfrågan. Även om det är omöjligt att förstå denna omständighet perfekt, finns det mycket som handlare kan göra för att åtminstone förstå det bättre. Det är möjligt att uppnå perfekt kunskap om utbudet, men det är en fråga som kommer att behandlas senare i denna diskussion.

För efterfrågan är de viktigaste bidragande punkterna:

 • BTC: s pris
 • Priset på kompletterande varor och ersättningsvaror
 • Konsumentinkomster och köpkraft
 • Subjektiva förväntningar hos konsumenterna
 • Tillförselens elasticitet
 • Konsumenternas behov och önskemål

När priset på en vara eller tjänst ökar minskar efterfrågan, vilket gör korrelationen mellan kvantitet och pris invers. När efterfrågan är mer positiv på tillgångar kallas tillgångarna Giffen-varor. Även om det kan se ut som att Bitcoin är en av de sällsynta omständigheterna, eftersom efterfrågan kan öka för Bitcoin när priset börjar röra sig uppåt, saknas en stor del information.

Det tillgängliga utbudet och den totala tillgången på Bitcoin är två olika saker, och båda är bidragande faktorer i priset på Bitcoin.

Knapphet – Bitcoins begränsade utbud

Alla har tillgång till kunskapen om den totala tillgången på Bitcoin, och vem som helst kan gå på blockchain för att se hur många BTC som är i omlopp just nu. Det är också allmänt känt att den totala tillgången på Bitcoin kommer att vara 21 miljoner BTC, vilket är programmerat i tillgångens protokoll. Sannolikt kommer detta nummer aldrig att ändras eftersom det i princip skulle förstöra Bitcoins huvudvärderingsförslag.

Bitcoin utvecklades för att ha något som ingen nationell valuta har – oförglömlig brist. Regeringar runt om i världen har möjlighet att när som helst öka sin fiatvalutas tillgång, men samma kraft är inte tillgänglig för någon med Bitcoin. Bitcoin-protokollet har förutbestämt antalet mynt som någonsin kommer att “myntas”. Även om det är möjligt att lägga mynt till utbudet via gruvdrift kommer det aldrig att överstiga antalet ursprungligen bestämda mynt.

Antalet mynt som kommer in på Bitcoin-marknaden är förutsägbart och transparent, vilket innebär att utbudet inte är elastiskt. Priset på Bitcoin är volatilt av just denna anledning eftersom efterfrågan inte har något inflytande på utbudet. Varor och tjänster fungerar vanligtvis inte på detta sätt i ekonomin, men det finns en version av utbudet för Bitcoin som är involverad på marknaden som gör dess omständigheter unika.

Tillgängligt utbud och Bitcoins pris

Den sista delen av det ekonomiska pusslet i Bitcoin är tillgängligt utbud. Tillgängligt utbud är typiskt en referens till volymen BTC som individer är villiga att sälja till varje pris. Tillgängligt utbud är inte detsamma som cirkulerande utbud, eftersom det senare är den mängd BTC som redan har bryts ut, men de kan inte köpas.

I slutändan handlar det om enkel matematik: Tillgängligt utbud = Cirkulerande utbud – BTC som hålls eller går förlorade.

Låt oss säga att det finns 18 miljoner BTC i det cirkulerande utbudet. Om vi ​​antar att två miljoner BTC har gått förlorade över tiden med ett glömt lösenord, hårddiskar och andra problem, skulle det finnas 16 miljoner BTC kvar. Ägarna som innehar 15.999 miljoner av den BTC skulle sannolikt inte sälja under 10 000 dollar. Det mest tillgängliga utbudet till vilket pris som helst under 10 000 dollar skulle inte överstiga 1 000 BTC. Om köpare var villiga att köpa 2000 BTC utan att priset var en faktor, vad kunde hända?

För det första skulle de tillgängliga 1000 BTC sälja för någonstans under $ 10.000. Antalet villiga säljare skulle dock minska, och priset som köparna skulle vara villiga att täcka skulle fortfarande öka, vilket representerar efterfrågan. Köpare skulle sluta pressa priset över 10 000 dollar vardera när fler säljare (utbud) blir villiga att dela med sig av tillgången.

Om försäljningsvolymen någon gång är högre än köpvolymen kommer priset att sjunka. Om det motsatta är sant kommer priset att stiga. Volatiliteten kan minska över tiden, men förändringarna mellan köp- och försäljningsvolymer kommer att fortsätta oändligt.

Skillnaderna mellan spekulation och inneboende värde

Människor är ansvariga för att tilldela en tillgång ett eget värde baserat på produktionskostnader, funktioner och brist. Med fiat-valuta baseras värdet på deras användning och sociala kontrakt som de viktigaste valutorna i deras ekonomier. Bitcoin har dock ingen koppling till någon regering eller andra institutioner och är istället en internetvaluta. Hur det är möjligt för Bitcoin att ha ett verkligt inneboende värde som en valuta?

Låt oss bryta ner de tre grundläggande funktionerna i valutor innan vi går in i det problemet –

 • Utbytesmedel.
 • Affär av värde.
 • Måttenhet.

Att identifiera kryptovalutans inneboende värde är lite annorlunda eftersom motståndare tilldelar Bitcoin-värdet noll i detta scenario. Värdet beror på att den virtuella valutan inte är kopplad till en materiell tillgång, lokal ekonomi eller stat.

Ändå betyder det inte att Bitcoin inte har samma tre funktioner.

Som ett utbytesmedel: Företag runt om i världen accepterar Bitcoin och kryptovaluta som betalning, men detta godkännande är fortfarande få. Bitcoins massantagande beror på deras lösningar på skalbarhetsfrågor som det har ställts inför i flera år, vilket korrigeras genom flera uppgraderingar och innovationer.

Som en butik med värde: Även om Bitcoins nu oförutsägbara och flyktiga karaktär ger ett svårt argument för att vara en värdebutik, kommer det inte nödvändigtvis att påverka framtiden. Faktum är att det kan bli den bästa värdebutiken någonsin, eftersom den decentraliserade naturen gör det möjligt för alla att få tillgång till Bitcoin. När det gäller att överföra välstånd särskilt är den digitala valutan fortfarande attraktiv.

Som måttenhet: Det enda sättet att använda som måttenhet är att ha stabilitet. Tyvärr saknar Bitcoin för närvarande denna kvalitet.

Hur stark valuta ökar med kontinuerlig användning. Att bli en stark butik med värde kommer med att öka de individer som är villiga att lita på det. Lyckligtvis, när tekniken förbättras och marknaden tillför nya investerare, kommer Bitcoins inneboende värde att öka med tiden, men sannolikheten för att detta faktiskt händer kan vara någon gissning.

Baserat på historien för varje ny valuta genom åren var de som använde valutan först de som hade de största vinsterna när resten av de lokala ekonomierna tog fart. Om en näringsidkare tror på Bitcoins chans att bli adopterad i massskala kan det vara rätt steg mot att delta i dess framsteg att köpa en del för att ta bort den från det tillgängliga utbudet..

Topp 50 Bitcoin-prisförutsägningskatalysatorer på horisonten

bitcoin-pris-förutsägelse-lista

Halveringen av bitcoin sker men det finns många andra kryptokatalysatorer som går in i konversationen.

Även om Bitcoin, tillsammans med hela kryptovalutamarknaden, går igenom en avstängningsfas efter en trevlig återuppgång under de senaste månaderna, finns det fortfarande goda nyheter att komma på marknaden.

Under Baltic Honeybadger-konferensen var investeringschefen under krypto hedgefonden – Adaptive Capital – Murad Mahmudov tog sig tid att ge inblick i vilken typ av katalysatorer som Bitcoin måste se fram emot.

Så hur många “katalysatorer” har kryptovalutan framför sig? En imponerande mängd för att vara helt tydlig – mer än 50 för att vara exakt – och var och en av dessa har potential att ge lite seriös vind i Bitcoin’s metaforiska segel när det gäller viktiga segment som tillväxt, adoption, tillämpning och, ännu viktigare för investerare. Var och en av dessa kan hjälpa till att öka prisuppskattningen mot slutet av 2019 och fram till 2020 och därefter.

Under denna konferens hävdade Mahmudov att det finns några ganska imponerande vindar som blåser till förmån för Bitcoin i framtiden, men det finns några stora faktorer i dag som hjälper det i nuläget. Några av dessa inkluderar den djupa och försämrade nivån på förtroende för förhållandet mellan folket och politiska och affärsorgan som regeringen, media och företag.

Detta spröda förhållande mellan folket och den ”vanliga” politiska och affärsvärlden står intill den växande kraften, inflytandet och effektiviteten hos Bitcoin och dess nätverk. Förutom denna tillväxt finns det en större önskan från allmänheten att förbättra sin läskunnighet och personliga användning av BTC.

“Om inflation, statlig övervakning, geopolitiska spänningar, affärsbanker och negativa räntor får fiatvalutainnehavare att drabbas kommer det sannolikt att finnas ett ökande incitament att köpa och hålla bitcoin”, betonade Mahmudov.

Så med över 50 olika krafter som konvergerar på Bitcoin för att projicera den vidare från den digitala världen i sinnena och (ofta) miljontalsfickor, här är en omfattande lista över vad dessa är exakt. Denna lista över bitcoin-prisacceleratorer kommer att ge dig en ledtråd till varför de 52 förutsägelserna ovan är så hausseartade för avkastningen av bitcoin till hela tiden höga BTC-växelkursvärden.

Bitcoin-prisförutsägelse Hopium-lista: BTC / USD Hope + Optimism

Först: Vanligt förtroende avtar när Bitcoins prestige växer

Enligt de senaste undersökningarna, och som tidigare nämnts, har förtroendet mellan multinationella företag, bankinstitutioner, statliga organ och till och med vanliga medier och journalister nått en djupgående jämförelse med mer än några decennier.

För det andra: Mellanmänskligt förtroende har också urholkats farligt

Detta beror naturligtvis på var du exakt tittar och ställer dessa frågor. Men det är värt att ta hänsyn till att även på de mest “fria” platserna i världen (Nordeuropa och Skandinavien) tror bara 60 procent av människorna att man kan lita på sin medmänniska. Kolla in källan till höger här.

För det tredje: Internationellt förtroende är också på väg tillbaka

Det västfalska systemet, det system av internationella relationer som vi oftast känner till i västvärlden, testas allvarligt under detta århundrade. Med det nuvarande klimatet mellan nationer som liknar något ur massafiktion, eller Hateful Eight. (Ja, jag gillar Quentin Tarantino).

Fjärde: Vi lever mindre och skuldsätter mer

Enligt nyligen gjorda undersökningar går livskvaliteten för människor under 2019 faktiskt bakåt. Om något är livskvaliteten sämre än den var 2008. Samtidigt når nivån på den globala skulden rekordhöjder; stiger med mer än 50% av sina nivåer under den globala finanskrisen 2008.

Femte: Skulden är mycket värre än vi får veta

De siffror som vi för närvarande har för global skuld endast (oroande) redogör för dem som är “på bok” av finansiella, statliga etc. institutioner. Om vi ​​skulle ta hänsyn till den typen av utgifter som går “ur boken” som nationaliserade industrier, statliga utgifter för social trygghet, pensioner, vård – blir det mycket värre.

Sex: den amerikanska dollarn och flera biljonernas skuld

Över hela världen är det nuvarande ekonomin i trånga situationer, och det är något som inte alls hjälper av det låga ränteläget, det låga inflationslandskapet. Som ett resultat är USD-skulden i negativ avkastning på mer än 15 biljoner.

Sju – Ekonomernas uppdelade kör

I motsats till vad många tror: ekonomi som ett fält är som fysik – om du inte är livrädd för det så har du inte förstått det. Det finns gott om ekonomiska tankeskolor, och den senaste är Modern Monetary Theory – som har väckt ytterligare frågor om hur man ska närma sig penningpolitiken i framtiden.

Åtta – Ännu större skillnader

Medan social rörlighet är något som den engelsktalande världen är stolt över, lever vi för närvarande genom en tidsperiod där rikedom. Kvalitet har aldrig varit högre. I själva verket nådde det en 100-årig topp i den västra världen, medan den också nådde flera decenniers toppar i andra regioner i världen. Denna fråga doves svansar ganska kortfattat med framväxten av nya ekonomiska perspektiv på penningpolitiken.

Nine – Age of Extremes

Mycket besläktad med den titulära Hobsbawm-boken med samma namn som studerade 1930-talet och framåt – denna ökande ojämlikhet, sociala och politiska disharmoni och missnöje har sedan dess lett till framväxten av populistiska ledare och demagoger över hela världen, både på vänster och höger sida av det politiska spektrumet. Detta bidrar också till vår tidigare punkt av internationell oro mellan suveräna stater.

Tio – med extremer Kommer fler ytterligheter

Med populära demagoger och politiska ” Starka män ” kommer det ständigt farliga utsikterna för dem att doppa händerna på ekonomi, penningpolitik och till och med tillgångsförvärv. Detta, för att omformulera Lenin, har potential att “blanda korten och förstöra spelet” av den internationella ekonomin.

Särskilt om de bestämmer sig för att störa beskattningen och till och med konfiskera tillgångar. Detta gör locket till en decentraliserad kryptovaluta ännu mer kraftfull.

Elva – Bankens aptit på guld är på en rekordhög nivå

Vi ser inte bara en viss aptit på guld från centralbankerna, utan om vi tar hänsyn till att priset på ädla metaller som guld och silver sedan har ökat med ekonomisk instabilitet – det ser hårigt ut för vanlig finansiering.

Tolv – Dollars prestige avtar

Även om det upptar lejonparten av den globala valutan – den amerikanska dollarns prestige minskar snabbare – så mycket att vi hör högre och högre uppmaningar till ett alternativ – som har inkluderat virtuella valutor och stabila mynt, enligt som den avgående Mark Carney från Bank of England.

Tretton – Åldern på bankhemlighet är över

Medan regioner i världen som Bahamas och Schweiz i grund och botten sågs som fristäder för dina pengar, blir detta ett förflutet – eftersom samma länder arbetar ännu närmare och ofta med skattemyndigheter för att rensa bort potentiell skatteflykt bland andra typer av felbehandling.

Fjorton – Massövervakning växer fram mer och mer

Orwell har tyvärr visat sig vara korrekt när han satte penna på papper och skapade ‘1984’. Massövervakning har ökat kraftigt, inte bara i de mer auktoritära regionerna i världen heller – eftersom städer som London har gillat ansiktsigenkänning.

Femton – No-Cash, endast kort / kortfritt

Att gå kontantlöst är allt bra och bra så länge det förblir ett val för dem som föredrar att använda det. Men i länder som Sverige har den minskande användningen av papperspengar faktiskt lett till att fler människor fryses ut ur systemet när det stadigt blir mer digitalt.

Sexton – Sanktioner och pengar som vapen

Med Trump-administrationen – ser vi internationella avvecklingsnätverk växa upp och till och med stängas när internationella sanktioner mot sådana som Iran och Ryssland spelar in. Detta belastar det finansiella systemet ännu mer, samtidigt som samma auktoritära stater söker alternativa finansiella metoder för att undvika sanktioner.

Sjutton – Bitcoins växande inflytande som en kontrapunkt

Medan Mahmudov slutar med att säga det, har Bitcoin stadigt ökat ett rykte som en ekonomisk säker tillflyktsort för människors pengar och investeringar. Anledningen är att det ännu inte har blivit “säkert” för sina användare, och det kommer att ta lite tid innan denna ambition kan förverkligas, men det är en livskraftig oas.

Arton – “Facklan har passerat”

Den här nya generationen människor är mycket mer läskunniga och nyfikna på nya saker jämfört med generationerna som kom före dem. Eftersom de mindre teknologiskt färdiga avtar, kommer denna nya generation att störa de ‘accepterade’ normerna.

Nitton – Internet växer snabbt

Antalet nya invånare på internet skjuter i höjden, och det får hjälp av det faktum att människor från den framväxande världen stadigt blir mer och mer anslutna till internet.

Tjugo – Framväxten av smartphones

Sakernas internet är något som det är värt att ta hänsyn till också – särskilt med mycket fler människor, inte bara med smartphones utan också använder dem grundligt för att titta på videor, söka på internet och till och med fatta ekonomiska beslut genom dessa revolutionerande enheter.

Tjugo-en – Världen är mer online än någonsin

Att vara på internet har gått från att vara ett intressant alternativ till en absolut nödvändighet, oavsett vem du jobbar för. Som ett resultat finns det mycket mer behov av pengar för att vara lika tillgängliga och flytande som andra delar av dessa högt digitaliserade människors liv.

Tjugotvå – Bitcoin och ökningen av finansieringen av krypto

Kryptovalutor, och särskilt Bitcoin, har stadigt fått en överklagande, inte bara som ett finansiellt instrument för sina användare, utan också som ett investeringsmedel och (för vissa) en viktig meningsfull portfölj. Med det gröna ljuset som ges till Bakkt och dess Bitcoin-terminskontrakt går Bitcoin och kryptos in i den konventionella investeringsvärlden.

Tjugotre – Bitcoin förbättras stadigt för skala och effekt

Även om Bitcoin har varit känt för sin motstridighet att förändras för sina användare och en ökande användarbas. Kryptovalutor har kontinuerligt arbetat med lager-1 och lager-2-lösningar för att ta itu med kroniska problem som transaktionskostnader, skärning och skalbarhet. Och Bitcoin är inte främmande för behovet av detta, eftersom dess kärnutvecklingsteam också har arbetat med dessa frågor – trots BTC: s ekonomiska resultat.

Tjugofyra – BTC Core banar fortfarande vägen med konsekvens

Stora block? Intern implosion? Oavsett rift-flotte kastad bitcoins väg förbättras och underhålls dag-1-kärnfundamenten oavsett hur bra eller snabbt bitcoin-värdet växer.

Tjugofem – Bitcoins Layer-2-teknik

Att ta itu med de flera flaskhalsar som kommer och tjänar till att förhindra massanpassning av Bitcoin. Dess kärnutvecklingsteam har arbetat hårt för att ta fram några lager-2-lösningar, som inkluderar Lightning, vilket ökar transaktionshastigheten, liksom Merkle-träd för att minska efterfrågan på minnesutrymme och bearbetningshastighet för bearbetning av information..

Twenty-Six- More kommer när det gäller förbättringar

Som tidigare nämnts, medan Bitcoin har infört ändringar i sitt system redan med introduktionen av blixtnätverket för bearbetningshastighet och Merkle-träd. Bitcoin har ett antal olika förbättringar och funktioner, som inkluderar: (Submarine Swaps, Atomic Swaps, Dual-finansierade kanaler, Sphinx, Neutrino, Eltoo, etc.).

Tjugosju – Infrastruktur läggs för Bitcoin

Lightning Network är något som kommer till mycket fler delar av Bitcoin – speciellt när utvecklare försöker använda det mer grundligt tillsammans med andra produkter och tjänster som läggs till.

Tjugoåtta – Bitcoins kraftfulla hashfrekvens

Medan sådana som Bitcoin SV och ABC har kämpat ondskan om hashhastigheten och processorkraften, har hashhastigheten för Bitcoin nått en aldrig tidigare skådad hög.

Twenty-Nine – Hash Rate (igen)

Bitcoins störning av hashfrekvensen är något som snabbt förbättras med åren. Vilket är bra nyheter för sin pool av gruvarbetare.

Trettio – Bitcoin Custody-lösningar

Med denna ökade popularitet bland både nykomlingar och professionaliserade investerare – behovet av mer professionella åtföljande tjänster till Bitcoin-investeringar. Specifikt säkra lagringslösningar och särskilt vårdlösningar.

Trettiotan – Bitcoin-användningsfall växer

Mycket mer än bara att användas som en virtuell typ av pengar, har Bitcoin lagt till sin ständigt växande lista över användningsfall, med blixtnätverket som används som en betalnings- och till och med spellösning med sådana som Satoshi Games.

Trettiotvå – Bitcoin som en känd utmanare

Medan Bitcoin kom till allmänhetens uppmärksamhet som en blomstrande investeringsmarknad före bubblatillväxt och pop. Samma människor, tillsammans med miljontals fler, kommer långsamt till insikten att Bitcoin är mer än bara en investeringsväg och att den har element som är överlägsna andra typer av penningprodukter där ute..

Trettiotre – Bitcoin ökar generellt

Med Bitcoins kärnutvecklingsteam och gemenskap som omfattar nya och innovativa lösningar på sin valuta och blockchain är det en infrastruktur som växer betydligt och visar lite tecken på att stoppa än.

Trettiofyra – memoaret

Bitcoin Memes är mer än bara en nyhet – de är en del av en mycket kraftfull marknadsföringskampanj och låt oss inse det – de är mycket effektiva. Digital marknadsföring 101 lär oss att om du kan skapa något som bryter in i ett viralt fenomen, så kommer du att ha fått en räckvidd som är långt bortom bara tusentals.

Trettiofem – Bitcoin-litteratur växer fram

Tillsammans med denna virala marknadsföring blir Bitcoin-litteratur och information om kryptovalutor och blockchain i allmänhet mer omfattande. Och detta får hjälp av intellektuella som Andreas Antonopoulos tillsammans med Don och Alex Tapscott som publicerar böcker i den riktningen.

Trettiosex – Bitcoin Education

Tillsammans med denna tillkomst av litteratur, memes och bredare investeringar har Bitcoin sett en ordspråkig blomning av utbildning för dem som verkligen är nyfikna på det och den underliggande tekniken. Vi ser till och med en växande popularitet av kurser, inte bara från stora branschpersoner, utan också från etablerade akademiska institutioner, som University of Oxford, Harvard och andra.

Trettiosju – Uppkomsten av Sole-Bitcoin-entreprenörskap

Bitcoin är mer än bara en bransch som omger gruvdriften av myntet, det har också gjort det möjligt för allierade och leveransbaserade företag och entreprenörskap. Detta inkluderar en rad leverantörer av hårda plånböcker och kylförvaring, depålösningar och till och med terminskontrakthandlare, som vi snart kommer att se på marknaden med Bakkt.

Trettioåtta – Mer och mer traditionell ekonomi

Med den växande populariteten för Bitcoin och andra kryptovalutor ser vi en stadig sippra av konventionell och institutionell finansiering och investerare kommer in. Speciellt när professionella företag som Intercontinental Exchange börjar tillhandahålla professionella tjänster för dessa investerare.

Trettio-nio – förhållandet mellan lager och flöde

Eftersom Bitcoin blir allt svårare att extrahera, delvis på grund av det ökande behovet av hashkraft från gruvarbetare, men också från dess inbyggda system med knapphet, kommer detta att skapa en mycket större marknadsvärdering. När utbudet minskar, delvis tack vare halvings och fast utbud, kommer användarna att hjälpa till att mata efterfrågan, vilket gör att dess värdering kan öka.

Fyrtio – Bitcoin penetration

Vi sparar dig för att helt enkelt gå in på det faktum att medan Bitcoins penetration av de politiska bubblorna som Westminster och DC förblir relativt liten jämfört med andra industrier. Det faktum att blockchain-baserade lösningar som Facebook Libra har lyckats göra det står redan som ett bevis på vad Bitcoin har, ännu inte fullbordat.

Forty-One – Bitcoin är fortfarande en droppe på den globala finansmarknaden

När man överväger hur stor aktiemarknaden är eller derivatmarknaden och fastigheter är – än mindre den nästan 8 biljoner dollar ädelmetallmarknaden är – är $ BTC fortfarande relativt liten i marknadsvärde. För att inte tala om att guld är dussintals århundraden gammalt medan #Bitcoin bara är ett decennium gammalt och räknas. Den ‘programmerbara pengarnas’ framtid för bitcoin inom den globala monetära basen har gott om utrymme att växa.

Fyrtiotvå – Sharpe-förhållandet

Nej, inte TV-programmet utan Bitcoin Sharpe-förhållandet. För ett bättre sammanhang: Sharpe-förhållandet avser den prestanda och avkastning som Bitcoin-investerare åtnjuter jämfört med tillgångar som har en minskad eller noll riskränta. För Bitcoin har den en högre riskjusterad avkastning jämfört med andra typer av tillgångsklasser där ute – men investerare har en ganska stor avkastning på investeringen i bästa fall.

Fyrtiotre – Icke-korrelation

Bitcoin är en ikonoklastisk digital tillgång, det är givet, men det faktum att det helt enkelt inte är korrelerat med någon annan typ av tillgångsklass där ute kan innebära att det ibland kan strida mot andra tillgångar och deras prestanda.

Forty-Four – A Remittance mördare

När det gäller internationella produkter som MoneyGram och Western Union, som använder en kryptokurrency som Bitcoin, går det helt och hållet bort varje behov av en tredje part att initiera en betalning eller överföring internationellt. Remittance-lösningar är faktiskt en otrolig värdefull bransch, och det faktum att kryptovalutor ger en innovativ och kostnadseffektiv lösning är ovärderligt för miljontals användare.

Fyrtiofem – Förstörelse som skapande för ICO och Altcoins

Medan vi har sett den (mycket) bokstavliga ‘Tulip Mania’ av ICO: er och altcoins 2016/2017, blir landskapet mycket mer användarvänligt för nya och erfarna kryptovaluta-användare. Vilket är mycket välkommet för alla användare med tanke på att det gör kryptoutrymmet lättare att navigera och ger det större sannolikhet för att tjäna användare förtroende.

Fyrtiosex – Volatiliteten sänks

En av de positiva nettobeloppen i Bitcoin-världen nu är att vi verkligen inte ser den typ av marknadsvolatilitet som vi gjorde 2017 och 2018. Det finns en större känsla av stabilitet på kryptovalutamarknaden, och detta är en välkommen förändring för Bitcoin, speciellt om den ser sig behandlas på samma sätt som en konventionell valuta.

Fyrtiosju – mätvärden går på kedjan

Ett stort plus som vi ser från blockchain och, särskilt för Bitcoin, är att stora investerare håller ett fast grepp om sina innehav av BTC. Detta har tillagt plus att inte bidra till marknadsvolatilitet på grund av att stora positioner säljs eller köps upp.

Fyrtioåtta – små valörer som ökar

Medan Over the Counter (OTC) och institutionella investerare ständigt växer fram ser vi fortfarande en rättvis andel av små valörer. Enligt samma mätvärden som vi refererade till ser vi en ökning av antalet användare med små BTC-valörer. Dessa sträcker sig från 1, .1 (eller 2 i detta författares fall) eller till och med. 01BTC hålls i en digital eller hård plånbok.

Forty-Nine – Bitcoins prisökning

Förra månaden såg vi Bitcoins prisuppgång uppåt för att se en av dess allra högsta toppar innan vi retirerade något. Trots att drivkraften inte fortsatte där ser vi fortfarande en viss optimistisk tillväxt från valutan.

Femtio – Bitcoin fortsätter att öka

Enligt Log Log-analys från nyligen, som visar logaritmisk prissättning, samt tidsskala, visar att även om vi ser en avmattning i Bitcoin-prisrörelserna kommer vi att se långsammare, tillförlitliga men fortsatta ökningar av priset på BTC, och med mycket mindre volatilitet än tidigare.

Fifty-One – Mindre droppar

Tillsammans med denna mer tillförlitliga stigning uppåt har mängden månatliga prissänkningar bevisligen minskat i frekvens och intensitet enligt analyser. Och vad som är ännu bättre nyheter är att detta sannolikt kommer att fortsätta in i framtiden.

Femtiotvå – Självförstärkning

Bitcoins underliggande design innebär att det finns attribut till det som möjliggör en kontinuerlig självmatande slinga som gör att den ständigt blir starkare, vilket bara kommer att stödja de nivåer av förtroende som investerare har i kryptovalutan på lång sikt. Som också kommer att blöda över till andra kryptovalutor.

Där har du det bitcoin-troende. Från Genesis-Satoshi Nakamoto-dagarna till de mest populära kryptoexperterna prisförutsägelser från $ 100.000 – $ 1.000.000 miljoner US dollar växelkurs per bitcoin (BTC) mynt. Marknaden värms upp för ett stort drag eller en nedsmältning, men med tanke på det sammanlagda av vad du just läst, från de hausseartade BTC-prisförutsättningarna, till den stadiga höjningen av bitcoins pris under de första tio åren och om bara några av de 50 bitcoin börsvärde katalysatorer börjar klicka på en gång kan det göra marknaden grön och gå månen bunden igen.

En titt på de bästa bitcoin-prisförutsägelserna och historiska BTC-prissättningstidslinjehändelser bör hjälpa till att främja konversationen om att se vart bitcoin har gått, för att veta vart det eventuellt går i framtiden. Om du har en bitcoin-prisanalys eller prognosprognos, vänligen skicka in den via e-post på [email protected] för att läggas till i listan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me