Att köpa Bitcoin i Kanada är nu enklare än någonsin med mer pålitliga kanadensiska specifika alternativ och fler internationella mäklare som erbjuder optioner till kanadensiska invånare.

I den här artikeln kommer vi att beskriva hur du kan köpa Bitcoin (BTC) och andra kryptovalutor från alla provinser i Kanada.

Saker att tänka på innan du köper Bitcoin i Kanada

Innan du börjar, finns det några saker att tänka på när du planerar att köpa din Bitcoin i Kanada. Dessa är viktiga för att hjälpa dig att välja rätt tid och rätt service för att göra ditt Bitcoin-köp.

Marknadsposition: Detta är naturligtvis en enorm faktor när du investerar i någon tillgång. Kanske, ännu mer, fallet när du köper Bitcoin. Det är föremål för mer uttalade kursrörelser än att investera i aktier till exempel. I så fall vill du vara helt medveten om marknadspriset vid den tidpunkt du köper.

Handelsavgifter eller gränser: Dessa kan variera från extremt konkurrenskraftiga till mycket höga beroende på vilken tjänst du väljer att köpa din Bitcoin genom. Se alltid till att kontrollera alla avgifter och avgifter innan du gör ett köp.

Service rykte: Även om alla de tjänster vi har valt är några av de mest pålitliga runt, bör du vara medveten om att inte alla Bitcoin-försäljningsplattformar är lika ansedda. Du kan minska risken här genom att se till att du utför noggrannhet.

De bästa ställena att köpa Bitcoin (BTC) & Crypto i Kanada

Coinberry

Coinberry gör det enkelt att komma åt Bitcoin i Kanada utan krångel och köpa eller sälja tillgången snabbt via deras lättanvända plattform. De har funnits sedan 2017 och har ett antal mycket pålitliga partnerskap som skapar dem med ett gott rykte för kryptovaluta. De är också registrerade hos FINTRAC som ett Money Services-företag, så mycket pålitliga ur den synvinkeln.

Du kan få ditt konto öppet och KYC verifierat här på nolltid alls och Coinberry säkerställer också bästa möjliga miljö för köp eller handel med din Bitcoin och andra tillgångar som stöds. Utan insättnings- eller uttagsavgifter och en handelsavgift på 0,5% kommer de in som en av de billigaste tjänsterna där du kan köpa Bitcoin i Kanada med din debitering, kreditkort, banköverföring eller Interac-överföring. Du bör dock notera att de som marknadsförare kommer att tillämpa en spread på tillgången.

Sammantaget tillhandahåller de en säker, superbekväm och pålitlig tjänst med konkurrenskraftigt låga kostnader. Som en extra bonus och unik funktion har du också möjlighet att korta Bitcoin Coinberry om detta är en strategi som intresserar dig.

De erbjuder också: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) och Stellar Lumens (XLM).

För att lära dig mer kan du gå till Coinberry och börja handla just nu.

Wealthsimple

Wealthsimple är ett kanadensiskt baserat finansteknikföretag som har erbjudit mer traditionella handelstjänster sedan 2014. De erbjuder kommissionsfri aktiehandel och en automatisk handel med roboterådgivare och har nyligen lanserat sin dedikerade kryptotjänst.

Detta är för närvarande endast tillgängligt i Kanada och ger dig möjlighet att köpa och sälja Bitcoin eller Ethereum dygnet runt genom deras extremt lättanvända mobilapp för iOS och Android. Wealthsimple säkerställer också att registreringsprocessen är snabb, tar bara några minuter, och att tjänsten förblir tillgänglig för alla utan kontokrav krävs.

Enligt företaget tar de inga provisioner eller avgifter för dessa tjänster, och tjänar därför inga andra intäkter från dina kryptohandelsaktiviteter förutom en liten spread som ingår i $ 1,50 per $ 100 i Bitcoin som handlas och hjälper också till att täcka kostnader i samband med lagring genom deras tredjepartspartner Gemini. Detta ger ett utmärkt tillfälle att bli involverad i början av ett spännande, nytt och mycket bra erbjudande när du köper Bitcoin i Kanada.

De erbjuder också Ethereum (ETH).

Du kan ta en titt på vår fullständiga Wealthsimple-recension eller gå direkt till Wealthsimple Crypto för att komma igång direkt.

Paybis

Paybis hantera en mycket pålitlig Bitcoin- och kryptovalutaköpsplattform där du kan köpa Bitcoin och en rad andra kryptor med inget annat än ditt kredit- eller bankkort. De har funnits sedan 2014 och har hjälpt hundratusentals människor att göra Bitcoin-köp.

Tjänsten är extremt enkel att använda och tar bara cirka 15 minuter att registrera sig för första gången. Detta inkluderar fullständiga KYC-kontroller för din säkerhet och att ställa in en plånbok från tredje part som krävs eftersom Paybis bara underlättar transaktionen.

Du kan snabbt registrera dig med Paybis och köpa Bitcoin från Kanada och mer än 100 andra länder med avgifter som är konkurrenskraftiga beroende på vilka betalningsmetoder du använder. De ger också ett utmärkt supportsystem och detaljerade steg-för-steg-guider för hur du ska slutföra dina transaktioner. Denna bekvämlighet och förtroende har sett dem bli ett av de bästa valen i Kanada och runt om i världen.

De erbjuder också: De erbjuder också: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) och Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Kolla in vår fullständiga Paybis-recension eller gå direkt till Paybis att köpa Bitcoin.

Binance

Binance är ett av de största och mest kända kryptovalutabörserna i världen. Som kanadensisk näringsidkare kan du också använda Binance för att köpa Bitcoin. Det finns små skillnader när det gäller att använda börser som Binance istället för att köpa din Bitcoin direkt som du kan genom de andra nämnda tjänsterna.

De viktigaste viktiga skillnaderna är att när du köper från Binance kan du också köpa från andra handlare på marknaden via börsen. Detta kan betyda stort värde för dig när det gäller pris och kostnader. Binance tar mellan 1% och 3,5% för direkta Bitcoin-köp med ditt kredit-, bankkort- eller banköverföring, men om du vill köpa Bitcoin med en annan krypto kan avgiften vara så låg som 0,1% från andra handlare på börsen.

Processen att komma igång är också lika bekväm. Allt du behöver göra är att registrera dig i Binance och slutföra de KYC-kontroller de har på plats. För direkta Bitcoin-köp samarbetar de med Simplex som betalningsleverantör som också säkerställer att dina transaktioner förblir säkra. Det tar inte mer än några minuter att slutföra ditt Bitcoin-köp med Binance.

De erbjuder också över 100 av de mest populära kryptokurvorna, om du vill köpa altcoins inklusive Binance (BNB) är detta ett utmärkt alternativ.

För mer information kan du se vår Binance Review eller gå direkt till Binance växla för att registrera dig och börja handla. Använd rabattkod: EE59L0QP att göra anspråk på a 10% cashback på handelsavgifter.

Kraken

Kraken är ett av de längsta kryptobörserna i branschen. De har varit verksamma i mer än ett decennium och har därmed fått stor respekt inom branschen bland handlare. De erbjuder handel över hela världen med Bitcoin och många fler kryptovalutor, inklusive i Kanada.

Deras låga avgifter hjälper till att göra Kraken ett mycket attraktivt val för handlare. Om du vill köpa krypto direkt med ditt kredit- eller bankkort kommer du att dra en avgift på 3,75% + 0,25 EUR för din transaktion, men du kan handla med valutan för avgifter som börjar från 0% tillverkare och 0,10% som tar.

Två av de enormt populära och unika handelsfunktionerna du hittar på Kraken är möjligheten att handla kryptoterminer och chansen att delta i kryptomarginalhandel med omfattande hävstångseffekt upp till 50: 1. Detta är bra för mer avancerade handlare och kan göras via de också innovativa Kraken-handelsplattformarna.

Med handelsplattformar tillgängliga för att passa olika nivåer av handelserfarenhet kommer du att upptäcka att Kraken passar dig bra oavsett vilken nivå du handlar på. Alla tas hand om här, från nybörjare till erfarna veteraner.

På Kraken hittar du också: Ett brett utbud av mer än 40 andra kryptor inklusive Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) och mer.

För mer information kan du alltid kontrollera vår fullständiga Kraken-recension eller gå direkt till Kraken webbplats för att lära dig mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me