Vår fullständiga CEX.IO-recension visar att detta är en av de bästa plattformarna för utbyte av kryptovaluta för att få din första Bitcoin. Du kan köpa BTC med kredit via ett av de smidigaste och mest nybörjarvänliga gränssnitten på webben och få rätt att handla på dess unika börs.

Men det gömmer sig mycket under ytan du MÅSTE veta innan du köper eller handlar. Det här är den mest uppdaterade CEX.io-recensionen på webben. Jag hittade massor av vilseledande och helt falsk information om utbytet överallt där jag tittade. Läs vidare för att upptäcka SANNINGEN om avgifter, verifiering, support, säkerhet och allt annat relaterat till detta utbyte.

CEX.IO är en Londonbaserad Bitcoin-mäklare och utbyte som har varit en grundpelare på marknaden sedan 2013. Dess förenklade köp / säljmekanism, unika handelsmiljö (mycket mer om detta senare), högt samhällsförtroende och flytande UX behåller alla sina mer än 1 miljoner användare kommer tillbaka om och om igen.

Kanske är dess mest unika funktion hur bra det balanserar handelsfunktioner med enkelhet. CEX lyckas erbjuda en rad alternativ (marginalhandel, fyll-eller-död-order, etc.) men är fortfarande en av de enklaste och mest nybörjarvänliga plattformarna på marknaden.

Om du letar efter en snabb, enkel och säker plats att köpa Bitcoin med ett kredit- / bankkort har du hittat en matchning. Men se upp – avgifterna är höga och många av dem är i finstilta. Från och med februari 2018 är supporten överbelastad och uttag av USD och GBP-tråd HAR SUSPenderats. Läs hela förklaringen från företagets officiella tillkännagivande.

Trots sina brister är CEX.IO fortfarande ett starkt utbyte. Du behöver bara veta några saker om det innan du börjar.

Fördelar:

 • Nybörjarvänlig
 • Bra UX
 • Kreditkortsalternativ
 • tummen upp Nya Altcoins läggs till regelbundet

Nackdelar:

 • Höga avgifter
 • Få mynt
 • tummar ner Stödproblem

CEX.io-funktioner

säkerhet

Börsen är registrerat hos Fincen, är mycket stabil och har aldrig haft säkerhetsproblem. Om de var mer transparenta när det gäller kylförvaring och andra säkerhetsåtgärder, skulle jag kunna ge dem högre betyg.

Handel

Det finns inte många handelspar och gränssnittet är enkelt. Det kanske inte är dåligt. Marginalhandelsoptioner är också ett stort plus.

Nybörjare-vänlinjer

Att köpa med kreditkort, fylla i eller döda beställningar (jag förklarar senare. Ingen blir skadad) och ett enkelt köp / sälj- och handelsgränssnitt? Kan inte bli mycket bättre än detta.

Avgifter

Avgifterna för Cex är höga, men du betalar en premie för bekvämligheten. Att köpa BTC med ditt kreditkort är INTE BILLIGT, men affärer är hanterbara.

Verifiering

Verifiering krävs men det är inte så tungt om du inte vill ha ett obegränsat företagskonto.

Handel

Support har överbelastats för sent (2/20/18) och verifiering / uttag har varit en mardröm. Företaget påstår sig ha ökat sin personalstyrka med 300% så vi får se om saker och ting förändras.

Övergripande

För vad det är är CEX ett gediget utbyte. Det är enkelt att använda och du får din BTC enkelt, men du betalar för bekvämligheten. Om du vill bryta dig in i spelet är det värt premien. Om du är mer erfaren, leta någon annanstans.

Utbyta information

 • Grundad: 2013.
 • VD: Oleksandr Lutskevych.
 • Valutor: Crypto – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Fullständig information tillgänglig på Cryptocoincharts.info.
 • Betalningsalternativ: Crypto, SEPA, banktråd, kreditkort.
 • Verifiering: Ja.
 • App: Ja.
 • Marginalhandel: Ja.
 • HQ: London.
 • Avgifter: 7% transaktionsavgift | Handelsavgifter för tillverkare (0% -. 25%) | Deposition / Uttagsavgifter

Om CEX.IO

CEX.IO var världens första molnbrytare. Grundades 2013 och går tillbaka till Bitcoin förhistoria. Idag är det ett multifunktionellt kryptovalutautbyte som gör det möjligt för användare att sömlöst köpa Bitcoin med ett kreditkort och handla det (28 handelspar). Det litas av över en miljon användare främst för sin UX, enkelhet att köpa och plattformsfunktionalitet.

Det erbjuder en av nätets enklaste köp- / försäljningsmekanismer, liksom global täckning, en rad betalningsalternativ och högt ansedd finansiell stabilitet (starka bankrelationer och finansiell registrering i Storbritannien / USA).

Det är inte alls lika stort som några av sina konkurrenter (# 39 när det gäller volym från och med februari 2018). Men det hindrar det inte från att ha en mycket flytande orderbok och snabbt handelsutförande. Allt detta bidrar till att vara det kanske nybörjarvänligaste Bitcoin-utbytet.

På senare tid har det emellertid varit verkliga farhågor om utbytet. Förutom avgifterna finns det några andra stora nackdelar med supporten. Funktionen är också fortfarande ganska begränsad.

Nybörjare kommer att älska CEX.IO: s köp- och handelsupplevelse. Erfaren veteraner kanske inte.

MÅSTE LÄSA: Är CEX.IO en LYCK? | Varför är alla så bekymrade över CEX?

Säkerhet är prioritet # 1 för alla Bitcoin-investerare och handlare. Det var därför jag inte tyckte att det var förvånande att frågan “är CEX.IO en bluff?” var en av de vanligaste frågorna på nätet.

Svaret är nej. CEX.IO är ett legitimt börs som är införlivat i Storbritannien och har allvarlig ekonomisk certifiering. Det har också en enorm bas av nöjda användare. De kommer inte att stjäla dina pengar.

Så vad är det stora problemet??

Bitcoin Reddit var full av trådar om börsens rykte. Google var inte mycket snällare ...

Bitcoin Reddit var full av trådar om börsens rykte. Google var inte mycket snällare …

Du kan också hitta många sökresultat i SERP

Nyligen har det förekommit anklagelser om att CEX.IO är en bluff eftersom användare inte har fått sina uttag och support har inte svarat. Detta är dock bara typisk internetpanik. Support belastas kraftigt och CEX.IO: s betalningsleverantörer också. Detta har lett till att många inte har kunnat få sina pengar direkt. Här är några trådar som diskuterar frågan:

Varje gång stöd visade sig för att underlätta allas bekymmer. Det är helt enkelt en fördröjning och att öppna en biljett med support hjälper till att påskynda processen. Skicka inte dem 3000 e-postmeddelanden per dag.

Är CEX.IO säkert? JA. Här är varför ….

Bortsett från deras egna förebyggande säkerhetsåtgärder (kylförvaring, bedrägeribekämpning) finns det externa faktorer som visar att CEX.IO är ett säkert utbyte:

 • Registrering hos FinCen
 • Registrering i Storbritannien
 • Partnerskap med banker
 • Transparent ledarskap
 • Kylförvaring
 • Alla användarinsättningar har krediterats sedan 2013
 • Inga hack i historien

Alla dessa faktorer får mig att tro att CEX.IO är ett säkert och ansedd utbyte … de är bara lite långsamma.

Lämna ALDRIG STORA BELOPP AV CRYPTO PÅ EN BYXA. Om du vill lära dig hur du säkert lagrar dina Bitcoins så att de aldrig hackas, MÅSTE du läsa den här artikeln om säker Bitcoin-lagring.

Lämna ALDRIG STORA BELOPP AV CRYPTO PÅ EN BYXA. Om du vill lära dig hur du säkert lagrar dina Bitcoins så att de aldrig hackas, MÅSTE du läsa den här artikeln om säker Bitcoin-lagring.

CEX.IO ”Dolda avgifter” förklaras | Vad är CEX.IO-avgifter för köp med kreditkort?

CEX.IO har höga avgifter för att köpa BTC, men det är de “dolda” avgifterna som har internet uppe. Låt oss börja med några av basavgifterna innan vi får reda på varför de har så höga dolda kostnader.

Transaktionsavgifter

Om du vill köpa BTC med kreditkort kommer du att debiteras en transaktionsavgift på 7%. Exempel: Om du köper 1 000 dollar i BTC får du bara 930 dollar.

Handelsavgifter

Börsen använder en volymnivå, tillverkare / tagare avgiftsschema. Avgifterna varierar var som helst från 25% för tagare högst till 0% för tillverkare med hög volym. För en förklaring av avgifter för tillverkare / tagare, se den här hjälpsamma artikeln från CryptoCurrency Facts.

Som vanligt beror alla avgifter på 30d handelsvolym

Avgifter för marginalhandel

0% -2%. För fullständigt avgiftsschema, besök avgiftssektionen på CEX.IO: s webbplats.

Vad är CEX.IO: s betalningsalternativ för kunder i USA / EU?

En anledning till att nybörjare älskar detta företag är på grund av utbudet av valutalternativ. CEX.IO accepterar kreditkort, bankkablar, krypto- och fiatvaluta (USD, EUR, GBP, RUB). Avgifterna för insättningar och uttag är rimliga. Här är avgiftsdiagrammet från webbplatsen:

Här är översikten över insättnings- och uttagsavgifter på Cex.io

Varför hatar internet CEX.IO: s “dolda avgifter”

När du handlar för att köpa BTC eller handla krypto på CEX.IO kommer du omedelbart att märka något fiskigt som händer: växelkurserna är SÅ högre än andra börser.

Jag bestämde mig för att snabbt jämföra vad $ 1000 skulle köpa dig från CEX.IO och vad det skulle få dig på den öppna marknaden (20/02/18).

På CEX.IO

Dolda avgifter innebär att du kommer att köpa mindre Bitcoins

På den öppna marknaden

Priset på Bitcoin på den öppna marknaden

Att köpa BTC från CEX.IO kostar nästan 10% mer än på den öppna marknaden. Säg nu att du köper med kreditkort – inte bara får du cirka 10% mindre än du borde, du betalar också en transaktionsavgift på 7%. Totalt betalar du ~ 17% vig. Det är STEEP. Det beror på hur mycket du värdesätter din bekvämlighet.

En motivering för de högre priserna är att börsen måste kompensera för sin “fill-or-kill” -handelsmekanism.

Vad är Fill or Kill Trading? – Fill-or-Kill (FOK) är en typ av handel där ordern antingen måste fyllas helt eller dödas. I grund och botten, vad detta betyder är att om du går med på att köpa 1 BTC till en viss kurs, kommer du definitivt att få den till den kursen (eller en lägre kurs). På andra börser lägger du till exempel ett erbjudande om att köpa till ett visst pris och väntar på att den ordern ska fyllas av på marknaden. Det kan bara bli delvis fyllt eller inte fyllt alls. På CEX.IO är det priset garanterat. Här är en bra förklaringsvideo om fylla eller döda beställningar från NY Institute of Finance.

Hur jämför CEX.IO: s avgifter?

CEX.IO har några tunga avgifter. Men så här samlas de upp mot konkurrenter inom andra områden.

 • $ 30 000 krediteras inte.
 • Bitstämpel: .25% handelsavgift | 5% kreditkortsavgift
 • Bittrex: 0,25% handelsavgift.
 • LocalBitcoins: Inga ”avgifter” | 1% provision på försäljning | Högre myntpriser
 • Bitfinex: Tillverkare: .1% / Taker: .2%

Hur man köper Bitcoin på CEX.IO | Registrering, verifiering, köp och handel med BTC

NOTERA: På grund av överbelastning har nya användarregistreringar stängts tills ytterligare meddelande. REGISTRERING ÖPPNAS IGEN SNART. (Februari, 2018).

Att registrera sig på CEX.IO är relativt enkelt och att verifiera är inte lika svårt som på andra börser. Så här kommer du igång.

1) Registrera och verifiera din e-post

Gå till CEX.IO och klicka på Registrera i det övre högra hörnet.

Gå till CEX.IO och klicka på Registrera i det övre högra hörnet.

Registrera dig på börsen genom att välja antingen ditt e-post-, Facebook- eller Google-konto.

Registrera dig på börsen genom att välja antingen ditt e-post, Facebook eller Google-konto.

2) Ställ in tvåfaktorautentisering

Du uppmanas att ställa in 2FA-säkerhet. Gör det.

Du uppmanas att ställa in 2FA-säkerhet. Gör det.

3) Bli verifierad

Från och med mars 2018 MÅSTE alla konton verifieras för att kunna använda CEX.IO. Alla nuvarande konton som inte har verifierats kommer inte att kunna komma åt någon av Cex.IO: s tjänster. Verifiering finns i nivåer och är relativt lätt. Verifieringskraven varierar beroende på land. Några av de vanliga dokumenten är:

 • namn
 • Selfie med kreditkort
 • Regeringsidentitetsdokument
 • Adressbevis

CEX.IO har för närvarande olika nivåer med olika nivåer av verifiering, funktioner och begränsningar (mer om detta i nästa avsnitt). För en fullständig förklaring, se webbplatsens avsnitt om verifiering.

Ladda upp alla dokument som behövs

4) Insättningsfonder

CEX.IO erbjuder en rad betalningsalternativ. Om du redan har krypto, fortsätt och finansier ditt konto. Du kan välja mellan Visa / Mastercard, bank (SEPA eller amerikansk banköverföring) eller kryptokapital att sätta in. Klicka på den stora gröna insättningsknappen på fliken Köp / Sälj och gå till jobbet.

5) Köp Bitcoin

Det blir inte mycket enklare än så här. Välj det belopp du vill ha och klicka på Köp. Det är jättebra.

Är det inte vackert?

Är det inte söt?

Vad är CEX.IO: s gränser för verifierade användare?

Som det ser ut har CEX.IO för närvarande fyra olika verifieringsnivåer, var och en med sina egna begränsningar och möjligheter. Observera att från och med mars 2018 Grundläggande kommer inte längre att vara tillgängliga. Gränserna för VISA är som följer nu:

 • Grundläggande: 1 000 dollar dagligen | $ 3000 per månad
 • Verifierad: 3000 dollar dagligen | $ 30.000 per månad
 • Verifierat Plus / Företag: 10 000 dollar dagligen | $ 100.000 per månad

För banköverföringar, Verifierad konton är föremål för en daglig gräns på $ 200 000 och en månadsgräns på $ 500 000. Verifierat Plus och Företags konton har inga gränser.

CEX.IO Recensioner | Är CEX.IO pålitlig?

Nätet kan vara en mörk och läskig plats. Det är allt annat än snällt mot saker som det inte gillar. Det var därför jag blev förvånad över att CEX.IO höll sig ganska bra trots ett stort antal klagomål. I allmänhet gillar samhället det enkla köpet och bekvämligheten men föraktar sina så kallade “dolda” avgifter. Dessutom har support varit en piskpojke för Reddit-användare av alla namn, åldrar och trosbekännelser.

Här är en snabb titt på det goda, det dåliga och det fula.

Positiva CEX.io recensioner

När det gäller panik är det bäst att låta svalare huvuden råda. Så det betyder att när människor blir galna om att inte få sina pengar, är det bäst att lyssna på människor med väl motiverade argument snarare än anonyma forumanvändare som spottar hatprat. Vissa respektabla försäljningsställen tycker ganska mycket om CEX.IO. Till exempel:

Positiv granskning av CEX.io En annan positiv recension

Positiva recensioner fokuserar på hur bra det är för nybörjare och hur breda betalningsalternativ är. I allmänhet ses det som ett mycket ansedd, nybörjarvänligt och bekvämt utbyte.

Negativa CEX.io recensioner

Internet? Full av skräp och negativitet? Tja, jag aldrig! Negativa recensioner fokuserar främst på priser (vilket är roligt, eftersom ingen tvingar någon att använda detta utbyte) och väntetider. Kundtjänst ses som bra i allmänhet … när den svarar. Kritik sträcker sig från att kalla det skuggigt till att kalla det en direkt bluff.

Negativ granskning av Reddit Negativa sökresultat på Google

I allmänhet är negativen lite av en överreaktion. Jag har redan täckt varför det är, så se de tidigare avsnitten för att få en bättre förståelse.

Topp 3 alternativa mäklare för CEX.IO

CEX.IO sparar inte på avgifterna. Du betalar dyrt för bekvämlighet. Här är några alternativa mäklare för att köpa Bitcoin utan att tjäna pengar på dina heliga arv.

1) Coinbase

Coinbase-utbyteslogotyp

Det är en bas för dem som går in i kryptovärlden. Det har mynt. Det är Coinbase. Coinbase är den ledande mäklaren i världen. Mer än 50 miljarder dollar i krypto har utbytts här av mer än 10 miljoner kunder. Om du vill få Bitcoin snabbt i en takt som är mindre än hälften av CEX.IO, är det här platsen. Om du bor någonstans som Coinbase inte stöder, använd CEX.IO. Om du bor någon annanstans och vill köpa BTC snabbt, välj coinbase. AVGIFT: 3,5%. Var noga med att läsa vår granskning av Coinbase Bitcoin-börsen först.

2) LocalBitcoins.com

LocalBitcoins.com-logotyp

LocalBitcoins är ett peer-to-peer-nätverk där användare handlar Bitcoin direkt med varandra. Det kräver ingen verifiering och du kan köpa BTC med vilket betalningsmedel som helst 100% anonymt. Tekniskt sett är det ingen avgift eftersom börsen inte är inblandad i transaktionen. dock kommer du att hitta högre Bitcoin-priser. Uppsidan är att du kan använda vad som helst av värde för att köpa BTC. Nackdelen är risken. Se till att läsa vår fullständig recension av LocalBitcoins först så att du vet hur man handlar säkert.

3) Coinmama

Coinmama logotyp

Coinmama är en israelisk mäklare som möjliggör snabba och enkla Bitcoin-köp med kreditkort. Ett plus är att du inte behöver verifieras för att köpa 150 $ eller mindre. Det är lite dyrare än coinbase, men ändå mindre än CEX.IO. Priset på Coinmama har redan sin avgift på 5,5% inkluderat och du betalar en 5% behandlingsavgift för kreditkortsinköp. Dyrt, men slår fortfarande CEX.IO.

Coinbase vs. CEX.IO | Vilken börs är bäst för att köpa Bitcoin med ett kreditkort?

Förmedling av Bitcoins är ett tävlingsspel. Och när du är i den här racketen finns det inget sätt att undvika att bli jämfört med topphunden. CEX.IO undviker inte detta öde. Coinbase är den obestridda ledaren inom området, så det är bara rätt att jämföra denna europeiska rival med dess motsvarighet. Låt oss se vem som kommer på topp för att köpa din första BTC.

Coinbase-funktioner

 • Valutor: Bitcoin, Bitcoin Cash (klicka här för att se en förklaringsvideo om Bitcoin Cash), Ethereum, Litecoin.
 • Betalning: Kredit- / betalkort, banköverföring, bankkonto.
 • Verifiering: Ja.
 • Hastighet: Omedelbart för kreditkort | 1-5 dagar för bank eller tråd.
 • App: Ja.
 • GDAX: GDAX är en Bitcoin-börs ansluten till Coinbase där du kan handla med andra kryptovaluta-användare. Du kan enkelt flytta pengar mellan dem.
 • HQ: San Francisco.

Fördelar:

 • Lätt för nybörjare att köpa Bitcoin
 • Omedelbart köp med kreditkort
 • Fullt försäkrad
 • tummen uppReputable and Secure

Nackdelar:

 • Begränsade valutor
 • Saknar fördjupade verktyg
 • tummen ner Begränsat stöd

Huvud mot huvud

 • Säkerhet: Coinbase.
 • Avgifter: Coinbase.
 • Funktioner: CEX.IO.
 • Valutor: CEX.IO.
 • Verifiering: Tvätta.
 • UX: Tvätta.
 • Handel: CEX.IO.
 • Rykte: Coinbase.
 • Slutsats: Tvätta.

Det handlar verkligen om vad du förväntar dig av din plattform. Om du är nybörjare som vill köpa din första Bitcoin är Coinbase definitivt det överlägsna valet; Men om du är europeisk gör SEPA-alternativen (och RUB-alternativen för ryssar) CEX.IO lite mer tilltalande. CEX.IO erbjuder också några mycket intressanta funktioner samtidigt som den bibehåller sin nybörjarvänliga design.

Dom: Coinbase för nordamerikaner och absoluta nybörjare. CEX.IO för euro och personer som letar efter några mer avancerade funktioner.

Vanliga frågor om CEX.IO | Är det Legit? Kan amerikaner använda det? Behöver jag verifiering? Och mycket mer

F: Varför kan jag inte ta ut USD?

A: Betalningar i USD och GBP avbryts från och med nu tills eftersläpningen rensas. Var tålmodig.

F: Är CEX.IO säkert?

A: Ja. Företaget är registrerat i både Storbritannien och USA hos finansiella institutioner och har inte haft några incidenter i sin historia.

F: Varför är Bitcoin så dyrt??

A: Eftersom CEX.IO tar ut avgifter i sin prissättning för att kompensera för andra tjänster.

F: Kräver CEX.IO verifiering?

A: Ja. Från och med mars måste alla konton verifieras.

F: Stöder CEX.IO Ripple och Bitcoin Cash?

A: Ja.

F: Vilka stater är CEX.IO Finns i?

A:

Länder som är begränsade till CEX.IO

F: Jag har inte fått svar och mina pengar dyker inte upp. Har CEX.IO stulit allt från mig?

A: Nej. De har aldrig haft en sådan incident i sin historia. Var tålmodig och öppna en ny biljett eller gå vidare till dem Bitcoin Reddit. Det tar bara längre tid på grund av överbelastning.

CryptoPositive gillar och ogillar

Gillar

 • Marginalhandel
 • Enkelt gränssnitt
 • Lätt att köpa
 • tummen upp Fantastisk design
 • tummen upp Fantastisk blandning av funktioner och enkelhet

Ogillar inte

 • Tunga avgifter
 • Begränsade valutor

Slutlig dom på min CEX.IO-recension

CEX.IO är ett ansedd, säkert och pålitligt Bitcoin-utbyte som utmärker sig för att göra livet enkelt för nybörjare. Det är ett bra (men dyrt) sätt att köpa din första Bitcoin och underlätta handeln. Även om det är så enkelt som det kommer, finns det också några extra funktioner som hjälper dig att lära dig repen.

I allmänhet innebär de höga avgifterna att det bara är värt det om du uppskattar bekvämlighet och enkelhet. Om du är i EU och vill ha ett snabbt och enkelt sätt att få lite krypto utan bekymmer är det säkert, pålitligt och insättningsavgifter är inte så dåliga. Om du är någon annanstans som en annan mäklare betjänar, kanske du bör leta någon annanstans.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me