Binance exchange är en av marknadens bästa plattformar för utbyte av kryptovalutor. Om du letar efter en rolig och spännande plats att spekulera i sällsynta och mycket potentiella mynt har du hittat det. Läs vår fullständiga Binance-recension och gör ditt välgrundade val. Men mycket har förändrats sedan det öppnade sina dörrar, och det döljer några mörka hemligheter.

Vår uppdaterade recension av Binance Bitcoin-utbytet täcker allt du behöver veta. Handla inte innan du läser.

Binance utbyte

Binance har tagit världen med storm för att bli den ledande börsen. Sällsynta och högpotentiala altcoins, unika Maserati-utdelningar och fyndkällaravgifter har drivit sin uppgång från 0 till marknadsledare på bara sex månader. Det registrerade till och med 240 000 nya användare på bara en timme.  Men det som verkligen gör det unikt är dess innovativa matchningsmotor. Det påstår sig vara den mest avancerade börsen på marknaden som kan matcha 1,4 miljoner transaktioner per sekund.

Det hela ger ett mycket pålitligt, respekterat och önskat utbyte.

Men det är inte perfekt. Det finns mycket du behöver veta om handel med Bitcoin på Binance (särskilt när det gäller avgifter).

Mängden dålig information där ute gör det svårt att bilda en åsikt.

Det är därför jag skapade den här guiden.

Fördelar:

 • Låga avgifter
 • Hög likviditet
 • Sällsynta mynt
 • Unika Giveaways
 • tummen upp Hög gemenskapssentiment
 • tummen uppApp
 • tummen upp extremt snabb

Nackdelar:

 • Endast krypto
 • Ingen fraktionerad handel (förklaring senare)
 • tummen ner höga uttagsavgifter på vissa mynt

Funktioner

säkerhet

Trots att det är kryptiskt om hur det skyddar medel är samhällets förtroende högt. Bortsett från standard 2FA finns det få andra detaljer. Webbplatsen påminner dig ständigt om säkerhetsåtgärder under din resa.

Integritet

Binance kräver inte verifiering för nivå 1-konton. Detta gör att du kan ta ut upp till 2BTC per dag. Nivå 2 låter dig ta ut 50 BTC per dag och kräver endast ett foto-ID.

Nybörjarvänligt

Alla Binances funktioner gör det svårt för nybörjare, särskilt dess handelsgränssnitt. Även grundvyn är svår att förstå. Det är bara krypto, så du kan inte använda kontanter för att kreditera för att få mynt. Du måste redan ha några.

Avgifter

Trots mycket låga avgifter för handel är uttagsavgifter för vissa mynt astronomiska. Om du vill ha sällsynta mynt kostar det en kungens lösen att ta bort dem från webbplatsen.

Stöd

Binance är en verkligt internationell verksamhet. Det har ansedd flerspråkig kundsupport. De är aktiva på Reddit och brukar nås. Nackdelen är att supportområdet saknas och har artiklar med dålig engelska.

Prestanda

Binances handelsmotor är oöverträffad.

Rykte

Till skillnad från de flesta andra börser hittade jag få inlägg som var dåliga Binance. Gemenskapen älskar det.

Övergripande

Låga avgifter, högpresterande och flytande böcker fulla av altcoins? Vad finns det att inte gilla? Binance vaggar.

Läs den här artikeln för att lära dig hur du säkert lagrar dina Bitcoins.

Om Binance Exchange

Binance är ett asiatiskt digitalt tillgångsbyte som kombinerar teknik och ekonomi. Det underlättar utbytet av digitala valutapar med världens mest avancerade motor (kan bearbetar 1,4 miljoner order per sekund) Ursprungligen finansierat via ett initialt mynterbjudande (ICO) **, har det nu fått stöd från riskkapitalister och steg snabbt till toppen av marknaden.

De viktigaste förmånerna är dess utbud av sällsynta altcoins, likvida orderböcker (BTC är inte ens den mest omsatta tillgången per 26/6/18) och komiskt låga handelsavgifter. Men jag älskade också dess samhällsengagemang och gåvor. Det är ett av de sällsynta börserna som faktiskt tillåter användare att delta i tillägget av nya handelspar, vilket är en ganska vanlig händelse.

granskning av bitcoinutbyte

Binance är lika unikt och roligt som det är flytande och lönsamt.

Binance har en värld av krypto surrande. Det öppnade sina dörrar i mitten av 2017 och har redan skjutit upp till toppen. Det är för närvarande det ledande börsen när det gäller 24-timmars volym (2,2 miljarder dollar från och med 26 januari 2018).

En annan unik egenskap som uppmärksammar handlare är plattformens ursprungliga mynt, Binance Coin. Det är inte bara en bra investeringsmöjlighet (lär dig varför senare), men det låter dig sänka handelsavgiften till hälften.

Det är inte nybörjarvänligt, men det kompenserar det på en mängd olika sätt.

** ICO – Ett första mynterbjudande är ett medel för crowdfunding centrerat kring kryptovaluta. I grund och botten erbjuder start “tokens” som kan lösas in för valuta, Bitcoin eller andra mynt när projektet startar. Läsa den fullständiga förklaringen på Wikipedia.

Binance-funktioner:

 • kolla uppGrundad: 2017
 • kolla uppvd: Chengpeng Zhao
 • kolla uppValutor: 188 handelspar
 • kolla uppBetalningsalternativ: Crypto
 • kolla uppVerifiering: Ingen verifiering för nivå 1 | ID-dokument för nivå 2
 • kolla uppHastighet: Instant Insättningar | Snabba affärer
 • kolla uppApp: Ja
 • kolla uppHandelsverktyg: Grundläggande och avancerad vy
 • kolla uppHQ Linkedin säger Asien. Januari 2018 Rykten Gör anspråk på Tokyo. VD Chengpen Zhao sa att laget var “utspritt” på nationell TV.
 • kolla uppAvgifter: .1% (0,05% med BNB)

Hur fungerar en Bitcoin Exchange??

När du gör en handel köper eller säljer du inte från plattformen. För att kunna handla på Binance måste du redan ha krypto en plånbok du litar på (eller offline i en hårdvaruplånbok. MYCKET SÄKER).

Vad är Binance?

Binance är ett digitalt tillgångsbyte som matchar köpare och säljare. Krypto-till-kryptotransaktioner görs mellan användare och utbytet tar en avgift för dess problem. Till skillnad från många börser kan du inte köpa krypto från Binance.

Om du redan har din krypto, gå över till börsen, sätt in och välj din handelspar**.

Binance är inte en Bitcoin-mäklare (en plattform som byter fiat-valuta mot BTC).

**Handelspar – En term för parning av två valutor för handel. Till exempel BTC / ETH. I det här fallet godkänner du att byta din BTC mot ETH eller vice versa.

handel par kryptovaluta

De mest populära BTC-paren finns längst upp till höger tillsammans med sökfunktionen. Du kan nu köpa eller sälja ADA för BTC.

Är Binance Safe?

Jag var säker på att Binances något skumma verksamhet och bas i Asien skulle skjuta upp vissa användare. Det faktum att det är så nytt på marknaden är en annan faktor som väger tungt för människors sinnen. Det behöver inte sägas att många närmade sig med försiktighet.

binance utbyte granskning

Binance – Säkerhetsriskmeddelande.

Binance Review: bluff eller en bra kryptoutbyte?

Binance hävdar att han är dedikerad till din säkerhet. De var det enda utbyte jag har använt som påminde mig om säkerhetsprocedurer regelbundet. De är dock inte så öppna för sina säkerhetsprotokoll. Deras About-sida hävdar “multi-tiered & flerklusterad ”systemarkitektur – vad det än betyder.

Trots rädslan har Binance dock vunnit samhällets hjärtan. Bortsett från standard 2FA-procedurer finns det en antal goda tecken för Binance:

 • Reddit.com/r/Binance – Binance’s sub är ganska positivt. De flesta användare är vänliga mot utbytet och säger att det är säkert och säkert. Den här tråden där en ny användare frågar om säkerhet är ett bra exempel.
 • Chenpeng Zhao – VD är välkänd och respekterad efter att ha arbetat med många blockchain-projekt under hela sin karriär.
 • Hög gemenskapssentiment – Binance har ett fantastiskt rykte.
 • Venture Capital Backing – Efter företagets ICO, uppenbarligen det samlade in 10 miljoner dollar mer i finansiering från Black Hole Capital. Dess ekonomiska bas är säker.

Dom: Säkerhetskontroller.

Vad är Binances avgifter för affärer / uttag??

Binance laddar en lägenhet .1% avgift på alla transaktioner.

Till skillnad från rivaler som tar ut avgifter för tillverkare / tagare eller blåser upp sina myntpriser för vinst är Binance transparent, enkelt och lätt att förstå.

Men det finns en fångst …

Binance har några mycket höga uttagsavgifter för altcoins. Att dra tillbaka Bitcoin eller Ethereum är mer eller mindre standard, men för vissa andra mynt kan avgifterna vara gränsöverskridande. Som Reddit-användaren “godtyckligt” uttrycker det:

“Fuska användaren i det fria. Det är roligt. CRYPTOCURRENCY VARI ATT STOPPA DENNA MIDDLEMAN *********, BINANS. ”

De överreagerar, men det återspeglar känslan hos många på nätet.

Uttagsavgifter

Här är avgifterna för ett urval av populära altcoins:

 • kolla uppKrusning: .15 XRP
 • kolla uppDash: .002 DASH
 • kolla uppIOTA: .5 IOTA
 • kolla uppMonero: .04XMR

De högre avgifterna är att avskräcka ett stort antal små transaktioner och uppmuntra likviditet. Logiken är att om användare avskräcks från att dra sig tillbaka är det mer troligt att de fortsätter att handla.

Detta gör dock inte alla glada.

binance utbyte användare recensioner

Känn dig fri att räcka ut uttagsavgiftstråd på Reddit för att se vad användarna säger från och med januari 2018.

Proffstips:

När du handlar med sällsynta mynt kommer avgifterna att vara höga. Så är det bara. Inget utbyte kommer att tillfredsställa alla dina önskningar. Om du är intresserad av ett visst mynt, gör en undersökning för att se vilken börs som erbjuder de bästa avgifterna för det. Gå till Coinmarketcap.com och sök efter din valuta. Klicka på Markets så ser du alla börser som erbjuder ditt mynt. Därifrån Google som byter + tar ut avgift. Jämför och ta det bästa erbjudandet.

Vad är BNB-myntet?

Binance Coin (BNB) är Binances egen kryptovaluta. Den kan köpas eller säljas på börsen. Binance skapade 200 miljoner av dem initialt och planerar att använda 20% av vinsten varje kvartal för att återköpa dem … och förgör dem!

Binance kommer att återköpa sin symbol och förstöra hälften av dem och därigenom begränsa utbudet och öka värdet.

BNB kan användas för att betala för handel och uttag på webbplatsen. När du använder BNB för att betala handelsavgifter är avgiften .05%. Rabatten minskar årligen.

binance granskning

Hur jämför Binances handelsavgifter med konkurrenter?

Jämfört med konkurrenterna är avgifterna fortfarande inte så dåliga. Med tanke på vad du sparar på handelsavgifter, utjämnar det förmodligen i slutändan om du inte gör för många uttag.

Om du handlar mycket och inte gör många uttag är det en extremt billig plattform.

Så här överensstämmer det med tävlingen:

 • kolla uppBitstämpel: .Handelsavgift på 25% | 5% kreditkortsavgift
 • kolla uppBittrex: .25% handelsavgift
 • kolla uppLocalBitcoins: Inga ”avgifter” | 1% provision på försäljning | Högre myntpriser
 • kolla uppCEX.IO ” Tillverkaravgift: .16% | Takeavgift –25%

Vilka är Binances gränser för verifierade / icke-verifierade användare?

En annan av mina favoritfördelar med Binance är det faktum att du kan sätta in, handla och ta ut valuta utan verifiering. Men om du vill låsa upp högre gränser måste du bli lite mer personlig med företaget.

Här är Binances nuvarande gränser för olika nivåer:

 • kolla uppNivå 1: Kan ta ut upp till 2 BTC per dag
 • kolla uppNivå 2: Kan ta ut upp till 50 BTC per dag. Kräver regerings-ID

För högre belopp kan du gå upp till nivå 3 (gasp!). Du måste kontakta företaget för att göra det.

Vad är binanceverifieringskrav för nivå 2?

Om du vill bryta kedjorna för en liten 2BTC per uttagningsgräns, kommer nivelleringen att ge dig 50BTC per dag att leka med. Till skillnad från många andra börser är Binances verifiering inte så svår eller invasiv. Bara ett regerings-ID kommer att göra.

Klicka först på det lilla huvudet i det övre högra hörnet och skicka sedan in dina dokument genom att klicka på en av de två länkarna på sidan.

binance-level2

Klicka på det lilla huvudet i det övre högra hörnet och skicka sedan in dina dokument

Fyll bara i detaljerna och ladda upp bilder på fram- och baksidan av dokumentet.

Fyll i detaljerna och ladda upp foton.

Jämfört med andra mer invasiva utbyten (*** host **** Bitstamp *** host ***) är detta relativt smärtfritt. Du måste bara vänta på support för att verifiera dig. På tal om stöd …

Hur är Binance kundsupport?

Kundsupport är precis som domarna i en sport: ett enkelt mål för att ta bort din ilska. Nästan varje utbyte jag har undersökt hade hemska kundsupportrecensioner även om supporten var bra i verkligheten. Missnöjda kunder är mer benägna att klaga än glada är att berömma.

Men Binance var lite annorlunda.

binance recensioner

Positiva recensioner? Det är något nytt.

Support erbjuds på flera språk, inklusive engelska, franska och kinesiska.

De är aktiva på sociala medier, särskilt deras Reddit och Twitter. Du kan också Skicka en förfrågan på deras supportsida. Obs! Binance erbjuder inte längre support via Telegram (januari 2018).

Januari 2018: Support hävdar att deras eftersläp slår dem ner. Typiska svarstider är 3 dagar. Support.Binance.com.

Men inte alla är glada. Många hävdar att insättningar eller verifiering tar för lång tid, eller att stöd inte svarar. Men min bästa gissning är att de bara är överbelastade ibland.

Måste dela detta från sin Twitter-sida om en videotävling:

binance recensioner

Död.

Hur man handlar Bitcoin på Binance

Binance är ett av de bättre börserna på marknaden, men det är inte ett av de mest nybörjarvänliga. Handelsvisningen finns antingen Basic eller Advanced, men även Basic är inte lätt att förstå. Ändå är det inte så svårt. Eftersom det inte behövdes någon verifiering för att göra en handel kan du göra din första nästan omedelbart.

Steg 1: Skapa ditt konto

Gå till Binance.com och klicka på Registrera i det övre högra hörnet.

binance registrering

Ange några viktiga detaljer.

binance-utbytesregistrering

Klicka på länken i verifierings-e-postmeddelandet som Binance skickar till dig.

Steg 2: Aktivera 2FA

Binance ger dig flera säkerhetsvarningar när du skapar ditt konto. Först blir du ombedd att granska några säkerhetstips.

binance utbyte granskning

Klicka på varje ruta till höger så att Binance vet att du har granskat dem. Därefter kommer Binance starkt att rekommendera 2FA till dig. Ställa upp!

binance aktivera 2FA

Om du väljer Google Authentication uppmanas du att ladda ner appen. Här är en guide om hur man aktiverar 2FA på Binance med Google Authenticator.

Om du väljer SMS uppmanas du att ange ditt telefonnummer och sedan ange lösenordet som skickas till det.

binance SMS webbirication

Steg 3: Sätt in medel

Som jag sa tidigare kan du inte köpa någon krypto från Binance. Du måste sätta in från en plånbok.

Hur du sätter in Crypto på Binance

Att sätta in är enkelt. Gå till fonder längst upp till höger och välj Insättningar i rullgardinsmenyn. Därifrån väljer du bara den valuta du vill ha, kopierar och klistrar in adressen och skickar den valutan från din plånbok till Binance.

Steg 4: Börja handla!

Nu börjar det roliga! Det är dags för dig att ta en partner och börja göra Do-Si-Do. Gå till fliken Exchange längst upp till vänster och välj vilken vy du föredrar. För närvarande håller du dig bara till Basic.

binance börja handla

Nu är du i handelsområdet. Saker börjar bli tvivelaktiga. Det finns 10 olika avsnitt att titta på. Och detta är bara grundvyn. Här är en beskrivande bild i Binance-supportavsnittet:

handel med finansbörser

Detta är inte måla med siffror; det här är Basic View.

Det kan se skrämmande ut i början, men just nu behöver du bara veta vilket par du vill handla och hur du köper det. Avsnitt 9 ovan är där handelsparen är såväl som sökrutan. Du kan hitta ditt par och sedan använda avsnitt 7 för att köpa eller 8 för att sälja. Ange det belopp du vill ha och voila.

binance-trading-par

Binance Recensioner | Är Binance Legit?

Även med sin uppgång från start till kryptoutbytesstjärna frågar många fortfarande om Binance är legitimt.

Det är.

Recensioner på nätet är i allmänhet positiva. Kundtjänst gör ett bra jobb med att hålla jämna steg med efterfrågan, affärer går lätt igenom, insättningar är snabba och handelsupplevelsen är utmärkt.

Inga större problem har rapporterats ännu och inga hack heller. Jag hittade många människor som oroade sig för om företaget skulle hålla eller inte, men de har överträffat förväntningarna. De fortsätter att växa och världen tar märke. VD har till och med presenterades på Bloomberg.

“Världens största kryptovalutautbyte blir allt större.”

– Bloomberg

Positiva Binance-recensioner

 • Låga handelsavgifter
 • Flytande marknader
 • Snabba hastigheter
 • Stora handelspar
 • Bra kundsupport

Negativa Binance Recensioner

 • Uttagsavgifter
 • Damm (oöverskådlig rest)

Exempel på positiva recensioner

positiv recension

I nästa skott har en användare förtroendeproblem (TooMeInRealLife) med Binance, men support dyker upp snabbt för att fixa dem.

binance granskning

Vad negativa Binance-recensioner säger

Negativa recensioner fokuserade nästan enbart på uttagsavgifter och damm. Damm är de kvarvarande fraktionerna av ett mynt som ackumuleras i ditt konto eftersom de inte kan handlas. Binance tillåter ännu inte bråkhandel, du kan bara handla hela mynt (1 IOTA, inte 693 IOTA). Emissionen förstärks ytterligare av handelsavgiften. Om du köper 1 IOTA tar Binance 1% som avgift, vilket ger dig 9 IOTA. Det betyder att du inte kan handla den IOTA du just köpt! Lösningen använder Binance Token för handelsavgifter.

Binance påstår sig arbeta med en lösning på detta. Det kommer automatiskt att “sopa” ditt damm och konvertera det till Binance Coin

Besök företagets uppdateringar och förslagstråd på Reddit för att få en känsla för hur mycket samhället hatar damm och uttagsavgifter.

Topp 3 Nybörjarvänliga Binance-alternativ för Fiat-valuta

Om du har ett vandrande öga finns det många konkurrenter på marknaden som ger dig enkel tillgång till krypto med fiat (och inte pressa dig att dra tillbaka den).

1 # Coinbase

kryptovalutamäklare

Coinbase är världens största Bitcoin-mäklare. Det säljer Bitcoin, Ethereum och Litecoin i utbyte mot fiatvaluta (USD, EUR). Om du letar efter ett pålitligt, reglerat och säkert sätt att köpa Bitcoin med ett kreditkort är det den överlägset bekvämaste metoden. Du kan också använda deras börs, GDAX, för att göra affärer med andra användare. Det är den mest nybörjarvänliga upplevelsen på nätet. Läs vår fullständig recension av Coinbase för att lära dig att köpa din första Bitcoin säkert.

2 #LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotyp

LocalBitcoins är ett peer-to-peer-nätverk där användare handlar Bitcoin direkt med varandra. Eftersom du handlar direkt med en annan användare är säkerheten låg och risken hög. Ändå sker de allra flesta överföringar utan problem. Om du letar efter ett enkelt sätt att köpa Bitcoin med USD (eller något annat) 100% anonymt är det här. Det är dock bara Bitcoin. Handla inte på LocalBitcoins utan att först läsa vår fullständiga recension.

3 # Kraken

kraken logotyp

Om bristen på fiat-valuta sänker dig, är det kanske dags att släppa loss Kraken. Kraken är inte den mest nybörjarvänliga plattformen, men erbjuder bankinlåning i ett antal valutor. Du kan sedan bli upptagen med att använda sin innovativa plattform för att handla för en rad coola mynt och till och med marginalhandel. Den stöder USD, CAD, GBP, EUR och JPY.

Binance vs Bittrex

Binance vs Bittrex är som Yankees vs Red Sox eller katter mot hundar: debatten går aldrig. Båda är digitala tillgångsbyten med framåtblickande ledarskap som har tjänat sin dominerande ställning. I det röda hörnet är Bittrex stolt över säker handel genom ett enkelt gränssnitt. I det blå hörnet förändrar Binance spelet genom att erbjuda obekräftad handel med några av de sällsynta mynten (och försöker ge dig en Porsche medan du gör det).

binance utbyte Hemsida för Bittrex-utbyte

Vinnaren av denna titelkamp beror på vad du behöver personligen. Låt oss se vilken som är den bästa Bitcoin-börsen, Bittrex eller Binance.

Bittrex Vitals

 • Valutor: 190+ digitala valutor, ingen fiat
 • Deposition: Crypto (om inte mer än $ 10.000 USD)
 • Uttag: Crypto
 • Verifiering: Ja
 • Insättningshastighet: Omedelbar
 • App: Nej
 • Plånbok: Ja
 • Kommissionen: .25%
 • Handelspar: Hundratals

Bittrex vs Binance

 • Avgifter: Binance
 • Nybörjarvänlighet: Bittrex
 • Rykte: Binance
 • Säkerhet: Bittrex
 • Stöd: Binance
 • App: Binance
 • Likviditet: Binance
 • Prestanda: Slips
 • Handelspar: Slips

Bittrex är en av de mest banbrytande handelsupplevelserna på nätet. Det var grundades av en grupp säkerhetspersonal online som har ägnat företaget åt att tillhandahålla en säker och snabb Bitcoin-upplevelse. Det är en favorit bland seriösa handlare för sin stabilitet, säkerhet och likviditet. Det är den främsta konkurrenten för Binance i den enda kryptosektorn.

Det är mycket reglerat, vilket innebär att det finns mer verifiering. Denna extra verifiering ger dock större stabilitet och säkerhet.

Vinnare – Binance

Binance kommer fram i fler kategorier. Men enligt min mening beror det verkligen på vad du vill. För en mer reglerad och säker handelsupplevelse, Bittrex. Om du vill ha tillgång till fler altcoins med mindre verifiering, välj Binance.

Binance FAQ

F: Var ligger Binance?

A: Jag önskar att jag kunde svara dig konkret men jag kan inte. En moderator på Reddit-suben sa ”HQ anses vara Japan vid denna tidpunkt (dec 2017)”. Den goda nyheten är att Japan är en av de mest progressiva marknaderna för kryptobörser.

F: Är Binance 100% säker?

S: Binance är ganska tyst om sin säkerhet. Dess protokoll är inte kända, men de ses som säkra. Det har inte varit några problem än. Öppenheten hos dess VD och finansiella stöd är tillräckligt för att människor ska kunna lita på dem.

F: Accepterar Binance USD-insättningar?

A: Nej. Det är endast krypto.

F: Tål Binance Trading Bots?

A: Det här är vilda västern, man. Naturligtvis kan du använda en handelsbot. Missbruk inte det, annars blir du tillfälligt förbjuden. Om du vill tjäna mycket pengar på Bitcoin, kolla in dessa 12 verktyg för seriösa kryptohandlare.

F: Stöder Binance amerikanska kunder?

S: Ja, amerikanska kunder kan använda Binance.

F: Kräver Binance verifiering?

A: För nivå 1, nr. För nivå 2 måste du ange ett foto-ID.

F: Vad är Binance Coin (BNB)?

S: Binance har en native token som heter BNB. Det kan användas för att betala för handelsavgifter på webbplatsen. Dess utbud begränsas artificiellt av företaget så dess värde ökar ständigt.

F: Jag tog ut pengar men det kom inte. Vad ska jag göra?

S: Om du har ett uttagsproblem, kontrollera statusen för uttaget i din historik. Om det visar att det inte har bekräftats, var bara tålmodig. Om det har bekräftats och du inte har fått det måste du tala med support på destinationen.

Vilka kryptopositiva gillar / ogillar

Gillar

 • Snabba hastigheter – Den matchande motorn är blixtsnabb. Med över en miljon per sekund behöver du aldrig vänta så länge för att göra någonting.
 • Likviditet – Binances straffrättsliga avgifter hjälper till att hålla orderböckerna jämna. Deras böcker är lika flytande som is i öknen.
 • Giveaways – Binance harkens tillbaka till den gamla skolan online casino världen. De har regelbundet tävlingar som ger bort allvarligt lyxiga priser.
 • Låga handelsavgifter – Om du gör stora volymer och inte planerar att göra små uttag är Binance oöverträffad. Handelsavgiften på 1% är fyndkorgsnivå.
 • Ingen verifiering behövs – Nivå 1 kräver ingen verifiering och låter dig ta ut upp till 2 BTC per dag!

Ogillar inte

Hej, ingenting är perfekt …

 • Uttagsavgifter – Vissa altcoins har oförklarligt höga avgifter. Detta för att uppmuntra likviditet. En del av avgifterna är dock gränsöverskridande utpressning. Jag kommer att säga att i Binances försvar är avgiften densamma oavsett om du tar ut $ 50 000 eller $ 50, så du kan bara göra stora uttag mindre ofta.
 • Ingen Fiat – Du kan inte använda USD eller EUR på Binance.
 • Damm – Binance tillåter inte bråkhandel, vilket innebär att du ackumulerar ohandelbara fraktioner av mynt. De arbetar med en lösning.

Slutlig dom av vår Binance Review

Binance är världens mest trafikerade börs och har tagit världen med storm. De ligger i spetsen för hela kryptovärlden. Porsche-utdelningar, innovativa handelsmotorer och inkubatorlaboratorier där de stöder blockchain-startups – Binance gör allt.

De gör inte bara handel enkelt, de gör det också roligt och billigt. Det är inte den mest nybörjare vänliga, och de är lite skumma om sin plats, men säkerhet och stabilitet har motstått tidens test (åtminstone en kort tid). Samhället älskar de låga avgifterna, det stora utbudet av mynt och stort stöd. De älskar också det detaljerade handelsgränssnittet.

Så länge du inte tar ut dina mynt för ofta kommer du inte att uppleva några större problem.

Dom:

Binance är en lågavgiftsplattform som är utmärkt för handel med alla tänkbara mynt. Men det är inte lämpligt för nybörjare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me