Invitae Corporation (NASDAQ: NVTA) är ett bioteknikföretag som skapar genetiska testprodukter för vårdrelaterade behov. Det uttalade målet för Invitae är att arbeta för en vanlig antagande av genetisk testning i vardagens hälso- och sjukvård. Genom sin forskning och utveckling har företaget skapat en produkt som gör det möjligt för vårdgivare att fatta bättre informerade beslut om patientvård. Deras låga kostnad, mycket kurerade och korrekta tester har blivit en av de mest pålitliga och pålitliga genetiska testkit som finns på marknaden idag.

Vad är Invitae Corporation (NVTA)?

Invitae började som ett dotterbolag till Genomisk hälsa, ett genomikföretag grundat 2000 som fokuserade på utvecklingen av cancerdetekteringstester. Invitae skapades 2010 och spunnades sedan in i en separat organisation 2012. Sedan dess har företaget vuxit till 800 anställda och lagt ner sina resurser på att utveckla prisvärda, korrekta och tillgängliga genetiska testpaket. Dessa tester kan beställas antingen av läkare som arbetar med patienter med medicinska problem eller av friska individer som kan undersöka proaktivt för ärftliga tillstånd. Med 1 av 6 friska vuxna som riskerar allvarliga hälsotillstånd på grund av genetik blir screening en allt viktigare del av vården. Företaget främjar tidig upptäckt och intervention genom sina produkter som ett sätt att uppmuntra livsstilsförändringar och öka övervakningen för att förhindra att allvarligare hälsotillstånd manifesteras senare i livet.

För att hålla kostnaderna låga samlas testerna vanligtvis in mot ett specifikt kliniskt område. Till exempel kommer screening för ett kliniskt område som ärftlig cancer eller hjärtsjukdomar att kosta $ 250 per test. För dem som kan behöva en mer holistisk screeningprocess finns exome-test, som undersöker hela genomet, för 1 250 $. Invitaes tre huvudprodukter är deras cancer screening kit, deras cardio screening kit och deras holistiska genetisk hälsa screening kit.

Varför Invitae Corporation (NVTA) Materie?

Invitae skiljer sig från konkurrenter på några viktiga sätt. Företaget har gjort sina test till en del av försäkringsskyddet från många leverantörer, och som ett resultat är kostnaderna för konsumenterna mycket lägre jämfört med många andra testtjänster. För dem som behöver tester för att förstå ärftliga sjukdomar eller oförklarliga symtom kan läkare göra beställningar för patienter online. Med uppskattningsvis 300 miljoner individer över hela världen som har försäkringsskydd som täcker genetisk testning från Invitae, är kostnadsbesparingarna för att använda Invitaes system över konkurrenterna en av de största fördelarna för potentiella kunder. Förutom prissättning är en annan fördel deras pedagogiska portal och tillgången till genetiska rådgivare. Tillgängliga utan extra kostnad, personer som har genomgått test kan ta sina resultat ett steg längre och prata med en professionell inom Invitaes webbportal om deras resultat.

Med över en miljon patienter som väljer Invitae för sina vårdbehov har företaget samlat data och utvecklat en ram för att identifiera adresserbara marknadssegment baserat på individens ålder. Företaget har grupperat patienter på fyra adresserbara marknader. Den första adresserbara marknaden som identifierats är 0-17-åringar, som skulle se individer använda genetisk testning för nyfödda eller för att bestämma orsakerna till utvecklingsförsening. Nästa segment av den adresserbara marknaden är 18-40-åringar som kan dra nytta av genetiska tester för behandlingar som assisterad reproduktion och perinatal screening. Det tredje segmentet, 41-65 år, kan dra nytta av diagnostiska tester som identifierar genetiska risker för sjukdomar och andra diagnostiska tester. Slutligen är 65+ marknaden den största adresserbara marknaden, uppskattad till en möjlighet på 63 miljarder dollar över hela världen. Dessa individer kan dra nytta av att använda genetisk testning för saker som val av onkologisk terapi och könsbaserad testning.

Invitae Corporation (NVTA) Utsikter?

Under årens lopp har företagets innovationer möjliggjort att kostnaderna ständigt minskar. År 2015 kostade ett prov i genomsnitt 1 250 dollar att producera. Fem år senare har kostnaden sänkts till $ 274 per prov. Invitaes långsiktiga mål är att göra genetisk screening till “vårdstandard” för hälsorelaterade frågor. För att göra detta gjorde företaget totalt 11 strategiska förvärv totalt över 600 miljoner dollar sedan starten. Tillsammans har dessa förvärv gett decennier av erfarenheter relaterade till DNA-sekvensering och analys till företaget. Att inkludera denna kunskap i Invitaes portfölj möjliggör en konsekvent pipeline av nya och innovativa idéer, vilket minskar forskningskostnaderna och påskyndar tidslinjer för nya produkter för att nå allmänheten.

Ett stort förvärv värt att nämna är affären i juni 2020 om att förvärva ArcherDX, ett företag som specialiserat sig på cancertestning. Företaget äger teknik som inte bara kan upptäcka ärftliga risker för cancer utan också möjliggör för cancerpatienter att söka efter eventuella genetiska problem som skulle störa medicin eller andra behandlingsalternativ. Denna typ av förståelse är till stor hjälp för läkemedelsföretag som genomför kliniska prövningar. ArcherDX kommer också att kunna gynna Invitae genom att ta över sina befintliga relationer med stora läkemedelsnamn som AstraZeneca och Bayer. Företaget uppskattar att den totala adresserbara marknaden som har låsts upp som ett resultat av förvärvet är cirka 45 miljarder dollar.

Var kan jag köpa Invitae Corporation (NVTA) Lager

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.

Investera i Invitae Corporation (NYSE: NVTA) Investera i Invitae Corporation (NYSE: NVTA) Investera i Invitae Corporation (NYSE: NVTA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Invitae verkar i en mycket störande bransch som kan förändra vårt sätt att tänka på vård inom några år. Ny utveckling undersöks och testas varje dag som kan minska riskerna för allvarliga sjukdomar som cancer och hjärtsjukdomar. Invitae-produkter är starkt beroende av både vårdpersonal som arbetar med patienter och friska individer som vill bli bättre informerade om sina riskfaktorer. När vår befolkning fortsätter att åldras kommer nödvändigheten av dessa tekniker bara att bli viktigare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me