(Uppdaterad 13 februari 2021) Stellar är en blockchain-plattform med öppen källkod som förbinder betalningssystem, banker och människor. Den är utformad för att flytta pengar snabbt, tillförlitligt och till låga avgifter. Lanserades 2014, användbarheten av Stellar har sett den stiga kryptokartorna snabbt.

Stellar (XLM) har inte presterat så bra de senaste dagarna, men den senaste uppdateringen av stjärnblocket stjärnkärna v11.4.0., lovar att skapa den välbehövliga tillväxten av XLM. Ändå var 2018 ett mycket bra år när det gäller grundläggande med nätverksaktivitet och partnerskap som växte och spelade en viktig roll i utvecklingen av denna digitala tillgång..

Handlare, experter och till och med vår tekniska analys indikerar att vi har en anledning att hålla oss optimistiska när det gäller priset på XLM. I det här stycket ska vi ta en titt på några av anledningarna som kan pressa priset på XLM och andra altcoins högre när vi närmar oss årets sista kvartal. XLM intar för närvarande den 14: e positionen på myntlistorna med ett börsvärde på drygt 1,5 miljarder dollar.

I slutet av 2019 minskade Stellar Foundation XLMs utbud med 50%, vilket pressade XLMs pris 20% högre. Trots att Stellar brände hälften av sitt utbud har det fått mycket kritik från andra analytiker, experter och siffror på kryptomarknaden.

Stellar Foundation arbetar också med ideella organisationer som finansierar sina projekt och främjar användningen av virtuella valutor.

Köp XLM på Binance idag!

Experts XLM-förutsägelser 2019, 2020, 2021, 2022

Det har varit goda nyheter för alla Stellar (XLM) -innehavare, eftersom experter förutspår en ljus framtid för myntet. Nedan finns expertutlåtanden om varför Stellar Lumens-priset kommer att stiga inom kort.

A panel av proffs från kryptovalutasektorn, inklusive vd, och den berömda bitcoinutvecklaren, Jimmy Song, förutspådde massiva vinster för Stellar Lumens pris. Panelen uppgav att XLM kunde stiga med så mycket som 260% från sitt nuvarande pris, i slutet av 2019. Alla panelmedlemmar uttryckte stora förhoppningar om myntets pris de kommande månaderna.

WalletInvestor förväntar sig att XLM-priset ska stiga till 0,2 dollar innan det sjunker till 0,01 dollar i slutet av året. Priset förväntas dock växa igen till 0,2 USD, och under de närmaste två åren kommer priset på XLM att ligga mellan 0,01 – 0,02 USD..

TradingBeasts förutspår att XLM kommer att upprätthålla ett pris på $ 0,06 fram till 2021. Men i maj 2021 kommer det att börja stiga till att nå $ 0,11 i slutet av 2022.

Köp XLM på Binance idag!

Andra faktorer som driver XLM-pris inkluderar;

Skapandet av Interstellar

I ett annat fall som lyfter fram den växande användbarheten i stjärnnätverket, Chain, var en blockchain-start nyligen förvärvat av Lightyear, den vinstdrivande filialen för Stellar Development Foundation. Förvärvet ledde till skapandet av en ny enhet som heter Interstellar.

Sedan grundandet 2014 har Chain lyckats samla in över 40 miljoner dollar i privat kapital. Det har också arbetat med företag som Visa, Nasdaq och Citigroup. Starten beskriver sig själv som ett kryptografiskt huvudsystem som gör finansiella tjänster smartare, mer anslutna och säkrare.

Interstellar kommer att ledas av Adam Ludwin, den tidigare RRE Ventures-partnern och grundaren av Chain. Han kommer att fungera som VD för det nya projektet medan Jed McCaleb, Stellar och Ripple Cofounder kommer att fungera som CTO för projektet.

Kommenterar förvärvet av Chain av Stellar, Ludwin sa:

”Alla klienter som vi har nu har effektivt skiftat från att använda en traditionell databasmodell till att använda en tokenmodell och utfärda tillgångar i en lokal miljö. Genom att samarbeta med Stellar kan du avskeda en tillgång till en annan institution. ”

Nu verkar det som Kedjans strävan efter blockchain-antagande av företag är anledningen till att Stellar såg det lämpligt att förvärva företaget. I ett uttalande sa McCaleb:

“Kedjans team har lett marknaden för blockchain-teknik för företag. Det är en kritisk komponent för att bygga en framtid där pengar och digitala tillgångar går över öppna protokoll. “

IBM: s lansering av ett stjärnbaserat Blockchain World Wire Payments System

De goda nyheterna fortsätter att komma på Stellar-vägen, och det nyligen antagna nätverket av IBM lovar att öka XLM: s förmögenheter. I september meddelade International Business Machines Corp att de lanserade Blockchain World Wire, ett blockchain-baserat betalningssystem som stöds av Stellar-protokollet..

Plattformen lovar att revolutionera gränsöverskridande betalningar enligt IBM. Det kommer att fungera på samma sätt som Ripples blockchain-avvecklingssystem som använder XRP för att överföra stora summor pengar över gränserna med liten eller ingen fess.

När plattformen börjar fungera officiellt kommer det att underlätta omedelbar clearing och avveckling av alla transaktioner via Stellar blockchain-nätverket.

IBM beskriver den nya produkten som:

”IBM Blockchain World Wire, den nya finansiella järnvägen som samtidigt kan rensa och reglera gränsöverskridande betalningar i nästan realtid. Genom att integrera med dina befintliga betalningssystem kan du ersätta dyr opacitet med prisvärd transparens – och det kan ge större ekonomiska möjligheter för alla. ”

Förutom arbetet med IBM sägs det också att Fidelity kan välja XLM-blockkedjan för att flytta digitala tillgångar över sina plattformar. Även om det inte bekräftas, måste det sägas att många prisrörelser på finansmarknaderna definieras av rykten.

Om en sådan åtgärd genomfördes skulle det höja XLM-priset betydligt, eventuellt till och med $ 1-nivån.

Tillägg på BitGo

I början av oktober, BitGo, en av de ledande krypto-startups som erbjuder depålösningar meddelade att man lade till XLM och Dash på sin lista över kryptovalutor. Kunder kan nu skapa plånböcker för båda från och med denna månad.

BitGo är en av världens säkraste plånboksleverantörer. De nya tilläggen gör det spännande för investerare av båda kryptovalutorna.

Mike Belshe, VD och grundare av BitGo, sa att tilläggen berodde på deras unika egenskaper som ger vissa framsteg, särskilt kring betalningar.

Han tillägger att Stellar var ett tydligt val för Startup eftersom det snävt fokuserar på att tillhandahålla globala betalningar för fler konsumenter. Det är något som skiljer det från Bitcoin. Till skillnad från BTC som fungerar som en värdebutik, fokuserar XLM på transaktioner.

Förutom BitGO kom positiva utbytesbaserade nyheter i notering av XLM-token på Hong Kong-baserade Coinsuper-börsen.

Köp XLM på Binance idag!

Stellar Lumens (XLM) Price Prediction TradingView Analysis Uppdaterad 13 februari 2021

XLMUSD $ 0,58 Nästa LONG Target förbi kyerTradingView.com

Som analytikern visade kunde XLM nå nya heltidshöjder på Binance-börsen. Han arbetar nu med Fibonacci-nivåer som gör det möjligt för honom att förstå var priset på tillgången kan gå i framtiden. 

Han nämnde att XLM tillbringade januari och februari i en ackumuleringsfas mellan 0,277 och 0,30406 USDT per mynt. Utöver det rörde sig den virtuella valutan högre mot högre toppar och överträffade 0,48 USDT-nivån vid denna tidpunkt. 

Dessutom anser han att det är möjligt för XLM att följa Fibonacci-nivåerna, eftersom det redan hänt tidigare med denna virtuella valuta.

XLM / USDT Strong Bullish Price Action förbi FieryTradingTradingView.com

Handelsparet XLMUSDT visar att det har skett en mycket stor ökning av värdet på denna virtuella valuta de senaste dagarna. Men när XLM lyckades nå 0,41 USDT per mynt drogs det tillbaka med 50%. Under de senaste dagarna försökte XLM istället gå över 0,37 och sedan föll den med 20%. 

För närvarande ser XLM högre toppar och högre nedgångar, vilket visar att björntrenden kan avslutas för denna digitala tillgång. Dessutom kan det vara möjligt att se XLMs volymtillväxt de närmaste dagarna. Detta kan vara nödvändigt att röra sig för att kunna nå de två huvudmålen: 0,37 och 0,41 USDT per mynt.

XLM / USDT Förbereder sin raket mot 0.3947-nivån &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; förbi CollegeofPipsTradingView.com

XLM: s digitala tillgång fortsätter att korrigera den starka tillväxt som de upplevt under de senaste månaderna. XLM-pris har sett att säljare bildade en tydlig kanal för prisrörelse. Detta är också ett försök att bryta den lägre trenden den 24 december. 

Analysen visar att priset på XLM har fallit långsamt de senaste dagarna. Detta kan vara ögonblicket att tänka på en ny tillväxttrend för de kommande dagarna. Starka köpare kan komma in på $ 0,12 och de första målen som analytikern delade inkluderar $ 0,146 och $ 0,16. Vissa investerare från XRP kan också flytta till den digitala XLM-tillgången.

Crypto XLM / USD (Ännu en Moonshot på gång?) förbi SonicDeejayTradingView.com

För XLMUSDT-handelsparet ser vi att analytikern är hausse på detta par eftersom det skulle kunna antas av centralbanker i framtiden. Han anser att det också finns en stor möjlighet för den att flytta till 0,21 och 0,23 inom en snar framtid. Ändå förklarade han inte vad eller hur centralbanker kunde anta denna virtuella valuta.

Som vi kan se är XLMUSDT-handelsparet för närvarande på 0,18579 XLM. Detta kan driva den digitala tillgången o.24 och ännu längre, eftersom den visas i tabellen som delas av analytikern.

XLMUSDT 4 timmar: // RSI får överutökad_köpsmöjlighet förbi HustleGrindMomentumTradingView.com

XLM har varit i en mycket hausseartad period. Men nu verkar det uppleva en korrigering. Analytikern föreslår att det kommer att vara viktigt att se Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) och även förändringarna i RSI-trenden. 

Dessutom nämnde han att förutom XRP, XLM är starkt beroende av tekniska indikatorer. En bra strategi kan vara att ta vinst och återköpa för hodlers. Om inte, är det bästa att ta vinst och flytta till en annan digital tillgång. 

Det är också viktigt att leta efter en studs på 200 SMMA på 4-timmarsdiagrammet. Detta kan pressa den virtuella valutan till 0,27 och 0,28 inom en snar framtid.

Köp XLM på Binance idag!

Läs mer

Vill du lära dig mer om Stellar XLM? Läs vår nybörjarguide till XLM, komplett med en historia av projektet och grundläggande om hur myntet ger värde. En sökning efter Stellar på vår webbplats kommer att ta upp de senaste XLM-artiklarna som Weiss Ratings och ge Stellar XLM ett “köp” -betyg..

Om du är intresserad av att köpa Stellar kan du lära dig att köpa XLM på Binance, vårt föreslagna utbyte för nya kryptovalutainvesterare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me