(Uppdaterad 13 februari 2021) – EOS börjar bara sin resa. EOS-priset är skilt från andra digitala valutor, både vad gäller tekniska egenskaper och målen. Detta är en av de främsta anledningarna till att det lyckades samla in 4 miljarder dollar under ICO (Initial Coin Offering). Huvudsyftet med denna plattform är att bli en lösning för företagsklass för distribution av decentraliserade applikationer. Teamet bakom projektet har visat ett mycket ansvarsfullt förhållningssätt till dess tekniska dokumentation, framträdande i media och övergripande närvaro i kryptobranschen. 

Köp EOS på Binance idag!

Experts yttrande om varför EOS kommer att stiga

EOS är den åttonde största digitala valutan när det gäller marknadsvärde och handlas för närvarande till 4,49 dollar efter en förändring på 10% under det senaste dygnet. Myntet har blivit mycket populärt på grund av dess decentraliserade appar och smarta kontrakt, som har visat sig vara bättre än Ethereums. Utvecklare av nätverket säger att det inte påverkas av de skalbarhetsutmaningar som påverkar andra offentliga mynt. 

Låt oss titta på varför experter tror att EOS: s pris kommer att stiga. 

Enligt CoinSwitch blir 2020 ett gyllene år för EOS. Myntet förväntas nå $ 95 i juli innan det långsamt sjunker till $ 56-nivån i slutet av året. Under de kommande fem åren förväntar sig plattformen att priset på EOS kommer att ligga runt $ 106-nivån.

TradingBeasts förutspår att priset kommer att växa från $ 2-intervallet till cirka $ 3,6. Året därpå förväntas priset fortsätta att stiga till $ 4,2-nivån innan året avslutas med cirka 6 $.

Enligt Business Insider kommer EOS-plattformen att fortsätta att utvecklas och snart bli den mest föredragna. Publikationerna tror att myntets pris snart kommer att överstiga 10 dollar. 

Dessutom analyserade en panel med tio experter resultatet av 13 ledande kryptovalutor för att ge sina förutsägelser. Panelen var extremt hausse om EOS. I genomsnitt räknar panelen med att myntet når ett pris nära $ 18,7, vilket motsvarar en ökning med 727% sedan januari i år.. 

Enligt WalletInvestor, investerare bör betrakta EOS som ett fördelaktigt investeringsalternativ. Webbplatsen tror att EOS: s pris kommer att uppgå till $ 911 fram till 2023. De tillskrev denna positiva förutsägelse den senaste utvecklingen inom EOS-plattformen och ökad användning i olika branscher. Dessa är viktiga faktorer för kryptovalutans framgång. 

Investopedia utsåg också EOS som en av de mest lovande digitala valutorna av de många som finns idag. Webbplatsen nämnde att EOS erbjuder mer skalbarhet jämfört med andra kryptovalutor och att det är revolutionerande eftersom det saknar en gruvmekanism för att producera mynt. Plattformen innehåller också ett system med komplexa regler för att styra EOS-belöningsprocessen, vilket gör den mer decentraliserad. 

Dessutom, enligt Coinbase, “EOS är en kryptovaluta utformad för att stödja storskaliga decentraliserade applikationer. Det finns inga avgifter för att skicka eller ta emot EOS.”Plattformen gjorde detta uttalande efter att ha lagt till stöd för EOS-kryptokurrency för sina detaljhandelskunder. Detta positiva uttalande och utveckling visar att myntet har en ljus framtid. 

Det är värt att nämna att EOS också har lanserat ett nytt socialt medianätverk som heter Voice. Detta hade också en positiv inverkan på kryptovalutapriset och det förväntas öka nätverksaktiviteten.

Köp EOS på Binance idag!

EOS Price Prediction TradingView-analys Uppdaterad 13 februari 2021

EOSUSDT lång förbi Trader_OMSTradingView.com

Analytikern visar att det finns starkt stöd för EOS i regionen mellan 4 USDT och 4,36 USDT. Samtidigt arbetar MA också som stödnivåer. Analytikern väntade på ett inträde mot 5.4045 men så småningom motstår marknaden nu 4.4867 USDT. 

En försäljningshandel kunde öppnas vid cirka 4,20 UDST och 4,48 USDT. Den långa positionen han visar borde ha varit öppen över de ovan nämnda nivåerna riktade till en försäljning på 5,4045. Ändå är detta bara en möjlighet. Analytikern säger att han inte är ansvarig för handelsbeslut.

EOSUSD – Weekly Chart Ser BULLISKT – Nedåtgående paus snart förbi MoneyChartzTradingView.com

Analytikern hävdar att priset på den digitala valutan måste bryta sig över trendlinjen för att priset ska kunna gå högre. Om det händer kan den digitala valutan nå olika prisnivåer. De punkter som analytikermarknaden i diagrammet inkluderar:

  • 3.8791 USDT
  • 4,9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

Supportnivån är för närvarande markerad i diagrammet till 2.3753 USDT. Den virtuella valutan har handlats i denna ilska i flera år. Det är emellertid fortfarande långt ifrån sin högsta tid på 15 USDT per mynt registrerat i början av januari 2018 när de flesta altcoins nådde nya ATH..

# EOSUSDT kommer att bryta motståndet på 4 timmar förbi NinjaCrypto040TradingView.com

Enligt EOS-analytikern bildar denna virtuella valuta en stigande triangel som så småningom kan bryta ut. Om det händer kan vi se en snabb rally för EOS digitala tillgång. 

Priset per EOS kan skjuta i höjden upp till 4 USDT per mynt från nuvarande 2.8316. Detta kan definitivt hända om investerare ägnar stor uppmärksamhet åt support- och motståndsnivåer. För närvarande visar analytikern olika priser som vi bör ta hänsyn till. 

2,4 USDT fungerar som stöd, 2,65 USDT fungerade som motstånd och stöd, 3 USDT kunde fungera som stöd och motstånd. Slutligen, mellan 3.30 USDT och 3.45 USDT finns det också en stark motståndsnivå. 

GreenCrypto – EOS Strong Bounce från Long Term Support förbi GreenCryptoTradesTradingView.com

EOS har nyligen studsat efter att ha nått den stora supportnivån som är nära 2.27 USDT per mynt. Den digitala valutan kunde upprätthålla denna nivå på julafton och analytikerna anser att den uppåtgående trenden kan fortsätta inom en snar framtid. 

Vidare anser han att EOS ser hausse ut och att det kan finnas en god chans att förlänga den om den virtuella valutan bryter över motståndslinjen som är nära 2,93 USDT. Detta skulle göra det möjligt för den virtuella valutan att gå högre och så småningom öka mot 3,40 USDT och testa om nivån den nådde i november på 3,83 USDT.

EOS möjlig konsolidering förbi BigLavaTradingView.com

Enligt analytikern ser EOS ut att trenden i sidled i den lilla stigande kanalen kan ses på marknaden. Denna studs som vi har sett de senaste timmarna visar att vi går mot motståndsnivåer efter att ha testat supportnivåer nära $ 3 per mynt. 

Utöver det kan det vara möjligt för EOS att fortsätta att röra sig högre. Analytikern säger att om vi bryter supportnivån kan vi nå det sista stora trendstödet på cirka 3,35 USDT per EOS. Om det går sönder kan vi fortsätta att röra oss högre under de kommande veckorna och månaderna om marknaden fortsätter att växa.

Köp EOS på Binance idag!

Läs mer

Vill du lära dig mer om EOS? Läs vår nybörjarguide till EOS här, komplett med en historia av projektet och grundläggande om hur myntet ger värde.

Intresserad av att investera i EOS? Du bör börja med vår artikel om EOS-förutsägelse – inklusive kortsiktiga och långsiktiga utsikter. (Gör alltid din egen undersökning och läs ansvarsfriskrivningen)).

Det bästa stället att köpa EOS är att använda Binance. Denna köpguide innehåller varje steg du behöver för att göra det ordentligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me