Vad är binära alternativ?

Det här är finansiella investeringsalternativ som erbjuder en av två utbetalningsalternativ: ett förutbestämt belopp eller ingenting alls. Uttrycket ”binära optioner” kommer från det faktum att ingen lösning eller kompromiss kan nås. Dessa alternativ förlitar sig på konsekvensen av en ja eller nej-överture. De har en utgångstid och när den anländer bestämmer priset på den underliggande tillgången om näringsidkaren gör vinst eller förlust. Exekveringar av binära optioner är självaktiverande: en förlust eller utbetalning vid handel debiteras eller krediteras näringsidkarens konto automatiskt vid utgången.

Vissa anser att det är en typ av spel på grund av risken och osäkerheten, medan andra ser det som ett enklare och roligare alternativ till vanlig aktiehandel. Ta en titt på ins och outs av binära optioner för att sätta saker i perspektiv.

Hur binära optioner fungerar

Handel med binära optioner liknar mycket en prognos baserad på en specifik tillgång. Din förutsägelse kan vara rätt eller fel, men på något sätt måste ett resultat utföras. En näringsidkare satsar på att en viss tillgång kommer att överstiga eller falla under en viss punkt efter en bestämd period. Den här tiden kan vara var som helst mellan 24 timmar och 60 sekunder.

Låt oss säga att du, näringsidkaren, satsade att den 10 december 2022, klockan 07:00, kommer kvotpriset på XY att vara under $ 60. Nu satsar du ett valfritt val på handeln och väntar. Om XY är under $ 60 vid tidpunkten för utgången, får du en utdelning baserat på de överenskomna villkoren mellan dig och den binära mäklaren. Om priset överstiger $ 60 vid utgången förlorar du hela din handelsinvestering.

Binära val & Vaniljalternativ

Det amerikanska vaniljalternativet är en investering som ger näringsidkaren rätt att köpa eller sälja huvudtillgången till ett visst pris vid eller före tiden för optionens utgång. Ett europeiskt alternativ varierar något från det amerikanska eftersom det låter dig köpa eller sälja den underliggande tillgången men endast vid handelns utgång. Vaniljalternativet ger näringsidkaren möjlighet att äga den huvudsakliga tillgången. Risken är fast när näringsidkaren köper optionerna, men vinsten beror enbart på förändringen i huvudtillgångens pris under handeln.

Binära optioner ger dig inte chansen att ta en position i huvudtillgången. De baseras på fasta utbetalningar och maximal risk. Fluktuationen i huvudtillgångens pris har ingen betydelse för utdelningen eller förlusten du ådrar dig. Vissa binära handelsalternativ möjliggör stängning av handeln före utgången: detta minskar dock utdelningsbeloppet med en viss grad.

Medan de flesta handel sker utanför USA och är oreglerad, sker en del av det på plattformar som moduleras av Securities and Exchange Commission och andra liknande byråer. Reglerad handel är säker för näringsidkaren, men okontrollerade binära mäklare behöver inte uppfylla några särskilda standarder. Det betyder att investerare snabbt kan bli offer för bedrägerier. Det är viktigt att notera att US Options Market Regulation reglerar alla vaniljalternativ i USA.

Exempel på amerikansk binär handel

En näringsidkare vill investera priset på bitcoin. Frågan är om priset på bitcoin kommer att vara över 25 000 dollar klockan 15:00 i dag.

Oavsett om du köper eller säljer det binära alternativet beror på din förutsägelse. Om du tror att bitcoin kommer att överstiga det inställda priset, köper du. Om du tror att det kommer att understiga det fasta beloppet så säljer du.

Dessa optionspriser är inställda att ligga mellan $ 0 och $ 100 med ett bud och erbjudande pris. Ovanstående alternativ kan handlas till ett bud på $ 35 och ett $ 38-erbjudande klockan 14.30. om du köper alternativet vid den exakta tiden kommer du att betala $ 38, medan du väljer att sälja kommer du att sälja till priset av $ 35.

Låt oss säga att du har köpt alternativet till $ 38 om priset på bitcoin är över $ 25 000 vid 15:00, ditt alternativ upphör automatiskt och är nu värt $ 100. vinsten du gör är vad som återstår efter avdrag för avgifterna på 38 USD. Det betyder att du har tjänat 62 $.

Antag att priset på bitcoin är under $ 25 000 klockan 15:00, ditt alternativ upphör att gälla till $ 0, vilket innebär att du har förlorat de $ 35 du finansierade.

Bud- och erbjudandekurserna fluktuerar vanligtvis i hela handeln. Du får stänga din position för att antingen säkra vinst eller minska förlusten innan tiden går ut.

Vem bestämmer budet och erbjudandet?

Handlarna bestämmer bud- och erbjudandekurserna genom att utvärdera om handelsförutsägelsen är rätt eller fel. Om budet och erbjudandet på handeln är nära $ 100 betyder det att handlare ser stor sannolikhet för att resultatet matchar förutsägelsen. Bud- och erbjudandesatser som ligger runt $ 50 visar att handlarna är osäkra och tror att handeln snabbt kan gå åt båda hållen. Priser under $ 50 och närmare $ 0 visar att handlarna har liten eller ingen förtroende för den förutsägda handelsförutsägelsen.

Binära plattformar och binära mäklare

Handelsplattformar är programvara som underlättar detsamma. Näringsidkaren ser det som på webbplatsen som visas på deras skärm när de öppnar sitt konto för att investera. Plattformar och mäklare är inte desamma. Det finns många produkter och tjänster på marknaden som ett företag kan köpa eller prenumerera på för att placera en binär mäklare. Det finns hundratals sådana märken där ute som är baserade på den ena plattformen eller den andra. Mäklarna delar vanligtvis flera funktioner, inklusive ett kassanätverk.

Mäklare liknar inte varandra heller. Samtidigt är vissa baserade på priserna mellan $ 0 och $ 100. andra baseras på priset på huvudtillgången. Spotpriset baseras på beräkningarna som görs av enskilda mäklare samtidigt som man tar hänsyn till de faktorer som underlättar eller modererar riskerna. Dessa oförutsägbara servicevillkor hjälper dem att upprätthålla sitt kontantflöde oavsett handelsresultaten. Som sådan är det rätt att säga att de flesta mäklare säljer optioner efter eget gottfinnande, och det är knappast någonsin det verkliga marknadsvärdet.

Alternativ, utgångsperioder och tillgångar varierar från en mäklare till en annan. Eftersom de är sådana fria andar förväxlar ofta regleringsförsök deras processer istället för att skapa en ordning. Det vore dock bäst om du utför bakgrundskontroller innan du lägger in dina pengar i någon mäklare du hittar. Det kan spara tid och huvudvärk.

Mäklare för binära optioner

Bästa binära optionsmäklare

Binary.com – Grundades 1999 och är ett av de äldsta företagen i branschen. De har över 1 miljon handlare och har över 100 instrument som kan bytas ut. För att göra det enkelt att komma ombord erbjuder de ett övningskonto med påfyllningsbart 10 000 USD i virtuell kredit. Detta är ett bra sätt att testa vattnet innan du sätter in pengar.

Ett extremt viktigt alternativ som de erbjuder är möjligheten att sälja ditt kontrakt före utgången för att behålla någon vinst du kan ha gjort eller för att minimera din förlust.

Klicka här för att besöka Binary.com

Varning: Handel med binära optioner medför en hög risknivå och kanske inte passar alla investerare. Den höga graden av hävstång kan fungera mot dig såväl som för dig. Innan du bestämmer dig för att handla med sådana hävstångsprodukter bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och riskaptit. Det finns en risk att förlora hela din insättning.

Bästa binära optionsmäklare

IQ-alternativ – Grundades 2013 och är den mest populära och framgångsrika handelsplattformen för binära optioner. Du kan ladda ner en app eller investera direkt via din webbläsare. De erbjuder flerdiagramlayouter, teknisk analys, historiska citat och mer.

Med över 100 allmänt använda tekniska indikatorer och widgets, samt nyhetsflöden och ekonomiska kalendrar gör de det enkelt att bli informerad och fatta kunniga handelsbeslut.

Klicka här för att besöka IQ-alternativet

Varning: Handel med binära optioner medför en hög risknivå och kanske inte passar alla investerare. Den höga graden av hävstång kan fungera mot dig såväl som för dig. Innan du bestämmer dig för att handla med sådana hävstångsprodukter bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och riskaptit. Det finns en risk att förlora hela din insättning.

Mäklare för vaniljalternativ

Bästa binära optionsmäklare

AvaTrade – Efter att ha lanserats 2006 är detta en av de mest avancerade valutamäklarna i världen, och de erbjuder vaniljalternativ.

Vi erbjuder en detaljerad AvaTrade-recension eller Klicka här för att besöka AvaTrade.

Varning: Handel med Forex / CFD & Optionerna på marginalen har en hög risknivå och kanske inte passar alla investerare. Den höga graden av hävstång kan fungera mot dig såväl som för dig. Innan du bestämmer dig för att handla med sådana hävstångsprodukter bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och riskaptit.

Slutgiltiga tankar

Populariteten som binär handel har fått över hela världen indikerar att det ekonomiska investeringsalternativet är här för att stanna. Regeringar har redan börjat strama åt regleringen av dessa affärer, vilket kan ses som ett indirekt stöd. Denna form av handel har fortfarande många utvecklingar att genomgå innan den kan njuta av de internationella standarderna som gäller för valutahandel. Det skulle dock hjälpa om du bekanta dig med alla aspekter av detta alternativ innan du väljer att förbinda dig till det. Det handlar inte bara om att göra korrekta förutsägelser: en näringsidkare måste göra det till sin verksamhet att känna till reglerna och villkoren för olika mäklare. På så sätt kan du bestämma om du kan lita på mäklaren med dina pengar och vilka vägar som är öppna för dig i händelse av klagomål angående utbetalningar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me